2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Merhaba kızlar tatil başladı ban giremiyorum pek çekmiyor ama çekince takip etmeye çalışıyorum bişey soracam size bebekleririz ayakta tuttuğunuz Zaman adım atıyor mu istediği şeye yönelip öyle birşey duydum dv yapıyor mu bebişler merak ettim
Benimki resmen yere basıyor dim dik ama adım atmıyor.ama tabi bastırmıyorum hiç sinirleri falan zarar görür allah korusun.

Allah hepimizin çocuğuna sağlık versin inşallah.ikimizde anneyiz ikimizinde tercihleri başka başka.ikimizde çocuğumuz için en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz.inşallah hayatımız boyunca aldığımız her karar onlar için hayırlı olur diyeceğim sadece bu kadar.
Ayrıca suriyelilere ahırdan çıkmış bir hayvan muameleside yaptığımı sanmıyorum az önceki konuşmamda onuda eklemek isterim.
Estağfirullah öyle demek istememiştim ben de zaten kötü yaşam koşullarından gelmediler demek için ahır kelimesini kullandım, yanlış olmuş

Sabahtan anneme geldim. Bu saat oldu iki kadın bir yemeği ateşe koyamadık. Yok durmuyor kızım. Hiç yatmak istemiyor. Yatırdığımız an ağlıyor. Uyumuyor da.. Kucakta uyuyor yatırınca ağlamaya başlıyor. Tamam fenaydı kızım ama sanki bu derece değil. Neyin nesi bu fikri olan var mı? Büyüme atağı dedikleri şey mi?

Sabahtan anneme geldim. Bu saat oldu iki kadın bir yemeği ateşe koyamadık. Yok durmuyor kızım. Hiç yatmak istemiyor. Yatırdığımız an ağlıyor. Uyumuyor da.. Kucakta uyuyor yatırınca ağlamaya başlıyor. Tamam fenaydı kızım ama sanki bu derece değil. Neyin nesi bu fikri olan var mı? Büyüme atağı dedikleri şey mi?
Ahanda benim kızım ne oldu bunlara anlamadım

Biz antalyaya geldik. Biraz mıkırdandı oğluş ama yinede iyi geçti yolculuk. Sabah 4 te çıktık eşim kullandı 8 buçuğa kadar ben oğluşla arkada uyudum. Sonra ben geçtim direksiyona oğlan uykusunu aldığı için uyumadı babasınıda uyutmadı eşim kafayı yedi :))) Ev esiyo allahtan şimdilik iyi :)

Aşı konusu konuşulmuş ben sağlıkçı olarak aşı yapılması taraftarıyım. Yan etkiler olabilir ama kar zarar oranına bakıldığında yapılması tarFtarıyım :)

Kızlar bana akıl verin.

Sadece emiyor bebeğim. İlk haftalar çok iyi kilo aliyordu. Sonra aşırı kusmaya başladı ve kilo alimi düştü. Gaviscon başlamıştık. Kilo alimi yükseldi ama yine de tombik değil kizim. 84 günlük ve 5 470.

Canım sıkılıyor instagram da filan tombik bebekleri görünce.

Sütüm de var. Emzirdikten sonra sagiyorum. Tamam fışkırmiyor ama süt çıkıyor. Sonuçta bebek daha çok çekiyor.

Bugün sağlık ocağına gittim. Dedim mama mi versem. Verme 6 aya kadar dedi. Kızın çok hareketli 3 aylik bu kadar hareketli gormemistim dedi.

Sizce ne yapayım. Nasıl kilosu. Mama da vermek istemiyorum. Zaten bir ara denedik begenmedi içmedi. Birde 3. Aydan sonra kilo alımları dahada düşecek. Bu arada 3630 doğdu
Cnm bnm oğlumda cok hareketlı,ozmn dha cok uyut.şimdi ben 1.buçuk saattn snr yedirıp uyutuorm.yoksa durduramıorm

Kızlar o kadar yorgunum ki sabahtan beri uyumadı kızım uyuyor yarım saat sonra uyanıyor tekrar emiyorr uyuyor geri uyanıyor neden böyle yapıyor anlamadım hiç dünden beri gaviscon kullanıyorum o yapmış olabilirmi
Gavıscon etkılemez,faydasnı görursen yazarmsn bizi hıc etkılemedi kestm kımyasal bişe vermk istemedm

Biz antalyaya geldik. Biraz mıkırdandı oğluş ama yinede iyi geçti yolculuk. Sabah 4 te çıktık eşim kullandı 8 buçuğa kadar ben oğluşla arkada uyudum. Sonra ben geçtim direksiyona oğlan uykusunu aldığı için uyumadı babasınıda uyutmadı eşim kafayı yedi :))) Ev esiyo allahtan şimdilik iyi :)

Aşı konusu konuşulmuş ben sağlıkçı olarak aşı yapılması taraftarıyım. Yan etkiler olabilir ama kar zarar oranına bakıldığında yapılması tarFtarıyım :)
İyi tatiller size minnak beyle baba olmak kolay değil sen her gün yiyorsun kafayı birgünde o yesin bişey olmaz :)

Gavıscon etkılemez,faydasnı görursen yazarmsn bizi hıc etkılemedi kestm kımyasal bişe vermk istemedm
Benim etkiliyor canım. Sabah uyanınca veriyorum. Kusmuyor. Öğleden sonra geciktireyim yada unutayım hemen kusuyor. Mesela bugün öğleden sonra acayip kustu.

Back
X