Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ek gıda derken tadımları kastetmiştim :) Ben daha birşey tattırmadım, birkaç kaçamak şey hariç. İnşallah geç kalmıyorumdur. Bu konuda da her doktorun görüşü farklı, insan ikilemde kalıyor
Ek gıda derken tadımları kastetmiştim :) Ben daha birşey tattırmadım, birkaç kaçamak şey hariç. İnşallah geç kalmıyorumdur. Bu konuda da her doktorun görüşü farklı, insan ikilemde kalıyor
Arkasına yüksek bi yastık koyarak tam dik olmadan oturtuyorum yada pusetine koyuyorum dik oluyo, çünkü sütten sonra bu tadımlar katı gelir yutamaz tıkanır diye korkuyorum :) ama maşallah bugün memnun olmasada yüzünü buruştursada yuttu iki kaşığı :)
Ben de başlamadım tadımlara gerçi biz daha 4buçuk aylıkız. Ben 180 günü bekleyeceğim inşallah. Biz bu aralar atak haftasındayız ve o uslu bebeğim gitti. Canıma okuyor oğlum hep kucakta olsun istiyor. Bir de zararlı biliyorum ama sadece kırmızı balık şarkısını izlerken duruyor gülüyor bende açıyorum bitkinlikten şu sıkıntısı geçse bi ahh
Araç olmayınca ne zor ya, doktora gidicem gidemiyorum, eşimin şöförlüğü yok. Kızı bırakmaya insan yok, annem çalışıyor. Nasıl gidicem bilmiyorum. Keşke doktorum hastane değiştirmeseydi, çok memnundum, evimden yürüyerek 5 dakikada gidiyordum.
Hani hergün yoğurdu taze mayalamak gerekiyormuş ya bebeklerimiz için ondan sordum canım. Nasıl başa çıkıcaz hergün yoğurt mayalamakla, dolap yoğurttan geçilmez yahu
Benim küçük bir kavanozum var. Ona her akşam 1 çay bardağı sütü mayaladım. Öyle çok çok yapmana gerek yok. 1 çay bardağı sütü 1,5 çay kaşığı yoğurtla mayaladım
Kötü olmuş doktorunun gitmesi ama 1 gün bir şekilde ayır kendine
Benim küçük bir kavanozum var. Ona her akşam 1 çay bardağı sütü mayaladım. Öyle çok çok yapmana gerek yok. 1 çay bardağı sütü 1,5 çay kaşığı yoğurtla mayaladım