kızlar bu fiyata nerde yaptırdıniz istanbuldamiYok normali de vardi 600dedi ,normali ciplisi 900tl
aynı tarihte mi oldun adetini ilk asilamamiydiKızlar benim de aşılamam tutmadı, dün adet oldum. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
Boluda yaptirdim cnmkızlar bu fiyata nerde yaptırdıniz istanbuldami
Insallah bidakine tutar cnm. Asilamadan sonraki gunlerde kasik agrin varmiydiKızlar benim de aşılamam tutmadı, dün adet oldum. Hepimiz için hayırlısı olur inşallah
her yer tutturabildigine yani adindar devletin bunlarada duzenleme getirmesi gerekkBoluda yaptirdim cnm
senin bugün kaçıncı gununInsallah bidakine tutar cnm. Asilamadan sonraki gunlerde kasik agrin varmiydi
Kucul sehir oldugu icin.buyuk sehir herzaman her sey icin pahali oluyoher yer tutturabildigine yani adindar devletin bunlarada duzenleme getirmesi gerekk
Cumartrsi oldum.3.gunum. cok ayakta kalinca kasiklarim agriyo da.senin bugün kaçıncı gunun
benim bugün 12.günüm 4gundur ara ara sag ve solum agriyo senin normal kiminde aşılama sonrası olabilir jel kullaniyormusunCumartrsi oldum.3.gunum. cok ayakta kalinca kasiklarim agriyo da.
Ben adetin 5.gunden itibaren 5gum klomen kullandim.7gun estofrem die bir ilac kulkandim. Catlatma ignesi otvirella kullandim.asilama gecesinden itibaren progestan kullaniorum.10gun kullan.adet olursan birak dedibenim bugün 12.günüm 4gundur ara ara sag ve solum agriyo senin normal kiminde aşılama sonrası olabilir jel kullaniyormusun
estofrem hala kullanıyorum birde jel o hap rahim kalinlastirici imis ilkinde o ilacı vermemiştiBen adetin 5.gunden itibaren 5gum klomen kullandim.7gun estofrem die bir ilac kulkandim. Catlatma ignesi otvirella kullandim.asilama gecesinden itibaren progestan kullaniorum.10gun kullan.adet olursan birak dedi
Herkesin tedavisi farkli ilaclarla.bakalim ne olucak.progestaj kullanmadin mi senestofrem hala kullanıyorum birde jel o hap rahim kalinlastirici imis ilkinde o ilacı vermemişti
suan crino jel vede hap kllaniyorumHerkesin tedavisi farkli ilaclarla.bakalim ne olucak.progestaj kullanmadin mi sen
Kacinci gununuz asilamada ilk asilama misuan crino jel vede hap kllaniyorum
yok cnm bugün 12.günüm benim 2.ci asilama benim dün de test yaptım moralimi bozdum senin sorunun ne bellimi bizde bir sorun bulamadilarKacinci gununuz asilamada ilk asilama mi
Hayır sadece ilk gün biraz Ağrım oldu, sonrasında hiçbir şey hissetmedimInsallah bidakine tutar cnm. Asilamadan sonraki gunlerde kasik agrin varmiydi
anladım cnm üzülme ne diyeyim bende bekliyorum isteEveT ilk aşılamaydı, normalde ayın 28 inde adetim dün aşılamanın 16. Günüydü adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?