Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tek çizgi yani ikinci asilamada tutmadimi çok üzüldüm benim kan tahlili günüm perşembe ama yapmiycam
Bn önceki asilamamda 12. Gün yaptım çıkmamışti bende senin gibi uzulmustum 14. Gün tekrar ettim testi ve pozitif çıktı inşallah seninkide öyle olur

Kızlar crinone die bi jel verdi dr bana kullanan var mı
Bn önceki asilamamda 12. Gün yaptım çıkmamışti bende senin gibi uzulmustum 14. Gün tekrar ettim testi ve pozitif çıktı inşallah seninkide öyle olur
merhabalar ben yenı uye oldum buraya.uzun zamandır aşılama konusunu okuyorum bende dun (22 nısan) ılk asılamamı oldum. ınsallah ALLAHım bu kandıl gecesı dualarımızı kabul eder bebıslerımız bıze tutunur. :)

Kızlar ben idrar testi negatif diye bugun kendimi ev işleriyle acayip hırpaladım üst dolaplara uzandım eğildim kalktım saatlerce. Acaba yapmasaymıydım diyorum şimdi de. Bu adete yakın zamanlar insan ne yapacağını bilemiyor valla yaaa bi an evvel hamile kalsak ta şu acabalardan kurtulsak bir rahatlasak yaaa mübarek kandil günü Allahım herkese en hayırlı zamanında güzel hamilelikler nasip etsin

tekrardan merhaba dun asılama oldum demıstım bugun kasık ve az bel agrım oluo. sızde de boyle bı durum yasandı mı?

MERHABALAR cipli asılama olan var mı acaba.dun cıplı asılama yaptırdım.forumları okuyorum da boyle asılama cok konusu yok. bu asılamadan olup da hamıle kalan var mı kı
tekrardan merhaba dun asılama oldum demıstım bugun kasık ve az bel agrım oluo. sızde de boyle bı durum yasandı mı?
Canm aşılamayı biliyorum da ciplisi nasıl oluyo farkı nedir normal aşılamayla neden cipli die ayırmışlar tutma oranı neymiş merak ettim doğrusu anlatır mısın nasıl oldu tedavi ilaçların falan

Kuzum bnce bişeylerle uğraşman iyi olmuş en azından kafanı dağıtmış oldun bnde kendimi temizliğe vuracaktım bugn esim evde bi türlü yapamadım

şuan o kadar uzgunumki ben kan testide yaptirdim sonucu şimdi aldım 2,5 çıktı tahlil günüm 27 nisan amA ben dayanamadim sanirim bundan sonrada tutmaz 2ci asilamamdi geçen ayda kandile denk gelmişti4gunde bu sonuç değişmez sanirim

Kuzuum bak bugün kandil sakın üzüülme isyan etme allahtn ümit kesilmez belki hamile kalsan bebekte yada sende bi şey olacaktı bilemiyoruz biz bunları ama Allah herşeyi biliyor ve eminim zamanı vardır üzme kendini nasip hayırlısı

benim ikinci asilamamdi cok ağladım suan kan testi yaptirsammi belki idrar testi yaniltamazmi
Canım yanıltabilir Zaten idrara geç geçiyor belki Yen'i başlayan bir gebelik olabilir adet olana kadar bekle ya da beklemek istemiyorsan kan testi de yaptırabilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…