ama çok silik o yüzden umutlanamiyorumIki cizgi var hayirli olsun insallah bebis vardir
bak cnm çok silik giruyormusun
çok silik benimki
Canım bunu ne zaman yaptın bugün mü silik olabilir ama bence iğnenin etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum bugün ise dünküne göre koyu
yok cnm dün atmamistim ben tek çizgi görünce moralim bozuldu birakmistim bugun baktım böyle isteCanım bunu ne zaman yaptın bugün mü silik olabilir ama bence iğnenin etkisi kalmamıştır diye düşünüyorum bugün ise dünküne göre koyu
benim bugün aşılama olalı 12gunum ama iğneyi yapalı dün 13gunumdu ama anlamadigim şu dün bu testi yaptım tek çizgiyi görünce bıraktım gittim kanda yaptırdım günüm aslında perşembe günü ama dayanamadim neyse onada2,5cikti gerci kana 12.günde geçiyormus persembe tahlil günüm inş kızlar ne olur birbirimize dua edelim yükselme olsun bugün belim ve kasiklarim agridi ara araCanım 13. Gün böyle cıkabiliyorsa biçok kişiye umut olursun valla. İnşallah hamilesindir çok merak ettim cunku benimde dun 12. Günümde idrar negatifti. Aşılamayı kaçında yaptırmıştın cnm??
İnşallah canım yaa ben de tek çizgime ertesi sabah bakmıştım yine tekti :))) bu bebis beni cok bekletti cooookşafak 3 Rabbim duysun hepimizi
üzülme canım geçecek bütün bunlar bizde kavusacagiz bebeklerimize benim iki evladım var bu eşimle yeni evliyim çok istiyor bebek bende istiyorum yuvam onunda hakkı doktor bir sebepte demiyor şaşırdım bende inş bu sefer olur çok yorgunum iki aydır üst üste aşılama stres bitirdi beni incir tüket bugün sanada dua ettim umudumuz bitemezİnşallah canım yaa ben de tek çizgime ertesi sabah bakmıştım yine tekti :))) bu bebis beni cok bekletti cooook
Aradan zaman geçince dikkate almayın diyorlar ama canımyok cnm dün atmamistim ben tek çizgi görünce moralim bozuldu birakmistim bugun baktım böyle iste
biz senle aynı gün test yapcaz sanirim bende çok üzüldüm ama boşver biz kan testine bakalım dua edelimKizlar benimde 12.gunum dun erken gebelik testi yaptim silik gibi cikti ama normal idrar testi yaptim birsey cikmadi belki de catlatma ignesinin etkisinden silik gibi cikti sadece belirti olarak akintim var ama duphaston iciyorum ondan olabilir karmaşık duygular icindeyim olmazsa tup bebege gececegiz
Ay hadi inş canım bekliyorum güzel haberinidoktorum u aradım çok erken dedi idrar tahlili adet gecince yapilmali dedi işte 15.gün baktır kanda dedi
ins canım inş SağolAy hadi inş canım bekliyorum güzel haberini
Canim senin asilama mi olmustuBugün iğneden sonra 8. Günüm kızlar bugünkü testim
inş dogrudur çünkü bu kadar çabuk idrarda cikmasi enterasan ins hep böyle giderBugün iğneden sonra 8. Günüm kızlar bugünkü testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?