- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Canım devlette bile çipli yapıyorlar artık acaba fazla para almak için demiş olabilir mi ben kalktı sanıyordum oYok normali de vardi 600dedi ,normali ciplisi 900tl
Ozelde yaptirdim ben.Canım devlette bile çipli yapıyorlar artık acaba fazla para almak için demiş olabilir mi ben kalktı sanıyordum o
Okadarini bilmiyorum cnm senin ilk asilaman miCanım devlette bile çipli yapıyorlar artık acaba fazla para almak için demiş olabilir mi ben kalktı sanıyordum o
inş cnm insHayirlisi insallah.insallah hepimizin bebisleri tutanir
Yok canım iğneli olarak ikinci Aralık'ta kürtaj oldum bundan önceki aşılamam tutmuştu ama kalbi durdu bir de klomen ile aşılamam varOkadarini bilmiyorum cnm senin ilk asilaman mi
Ben idrar testi yapmıştım cnm kanı sonra vermistimcanım ilk yaptığında kaçtı mesela inş yükselir2,5cok dusuk degilmi
Bilmiyorum cnm bn de okumadım milyon mu yoksa bin miBen o arkadaşınkini bin diye okumuştum da yanlış okudum heralde
Insallah bu seferki olur cnmYok canım iğneli olarak ikinci Aralık'ta kürtaj oldum bundan önceki aşılamam tutmuştu ama kalbi durdu bir de klomen ile aşılamam var
İnş canım benim ile beraber isteyen herkesinInsallah bu seferki olur cnm
Anin cnm buralardan yazalim haberdar edelim asilama asamalarini.İnş canım benim ile beraber isteyen herkesin
Tabi canım benim bugün iğneden sonra 7. Günüm bugün idrar testi yaptımAnin cnm buralardan yazalim haberdar edelim asilama asamalarini.
ne çıktı idrar testinde bende dün yaptım iğne yapılali 13.gunumdu ama tek çizgi çıktıTabi canım benim bugün iğneden sonra 7. Günüm bugün idrar testi yaptım
Canım atıyım resmini sen daha önce hiç yapmamıştın demi yani benim yaptığım günlerde belki seninki de daha yeni oluşuyordur idrara geçmemiş olabilirne çıktı idrar testinde bende dün yaptım iğne yapılali 13.gunumdu ama tek çizgi çıktı
ne çıktı idrar testinde bende dün yaptım iğne yapılali 13.gunumdu ama tek çizgi çıktı
canım dün yaptım bende kan testide yaptirdim şimdide günümü bekliyorum persembeyiCanım atıyım resmini sen daha önce hiç yapmamıştın demi yani benim yaptığım günlerde belki seninki de daha yeni oluşuyordur idrara geçmemiş olabilir
Iki cizgi var hayirli olsun insallah bebis vardircanım şimdi birdaha baktım ikinci çizgi var ama çok silik
Canım bu iğneden sonra 7. Gün erken daha ama ben yapmıştım yine debu testine göre olumlu gözüküyor inş hayırlısı olur cnm incir tüket havuç suyu ben şimdi öğrendim geç kaldım dereotu sakin nane maydanoz turşu gibi şeylerde tuketme
Canım atsana testi bakalımcanım şimdi birdaha baktım ikinci çizgi var ama çok silik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?