- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
Canım yanıltabilir Zaten idrara geç geçiyor belki Yen'i başlayan bir gebelik olabilir adet olana kadar bekle ya da beklemek istemiyorsan kan testi de yaptırabilirsin canımbenim ikinci asilamamdi cok ağladım suan kan testi yaptirsammi belki idrar testi yaniltamazmi
7 bin ile 15 bin mi olacak yoksa milyon mu7 ile 15 arası aşılama icin gereken sayı bu cnm sayınız aşılama icin yeterli
7 bin ile 15 bin mi olacak yoksa milyon mu7 ile 15 arası aşılama icin gereken sayı bu cnm sayınız aşılama icin yeterli
bugün 11.günüm gidip testide yaptirdim 2,5 çıktı 4gunde yükselmez sanirimCanım yanıltabilir Zaten idrara geç geçiyor belki Yen'i başlayan bir gebelik olabilir adet olana kadar bekle ya da beklemek istemiyorsan kan testi de yaptırabilirsin canım
Canım kan testi yaptırdığını şimdi okudum tatlım biliyorum üzülme demek şu an seni pek bağlamayacak ama içine atma ağlamak istiyorsan ağla iyice içini dök ki dua et bu güzel gece de belki bir daha ki ay beklemediğin zaman meleğin buradayım diyecekbenim ikinci asilamamdi cok ağladım suan kan testi yaptirsammi belki idrar testi yaniltamazmi
O nasıl oluyor canım ilk defa duydumMERHABALAR cipli asılama olan var mı acaba.dun cıplı asılama yaptırdım.forumları okuyorum da boyle asılama cok konusu yok. bu asılamadan olup da hamıle kalan var mı kı
Sağol cnm tsk ederimKuzuum bak bugün kandil sakın üzüülme isyan etme allahtn ümit kesilmez belki hamile kalsan bebekte yada sende bi şey olacaktı bilemiyoruz biz bunları ama Allah herşeyi biliyor ve eminim zamanı vardır üzme kendini nasip hayırlısı
doktorumu aradım çok erken daha önünde 4gunun var bu tahlili perşembe yaptır dedi bilmiyorum artık daha aşılama yaptırmam bu 2ci cok yoruldum benCanım kan testi yaptırdığını şimdi okudum tatlım biliyorum üzülme demek şu an seni pek bağlamayacak ama içine atma ağlamak istiyorsan ağla iyice içini dök ki dua et bu güzel gece de belki bir daha ki ay beklemediğin zaman meleğin buradayım diyecek
Canım dur bakalım kırmızıları görene kadar umudumuz var Canını sıkma benim bu 3. Aşılamam iğne ile ikinci ve ben 4 ay önce bebeğimi kaybettim İnan ki yılmadım devam ediyorum Allah'ım onun acısını unutturacak bir evlat nasip etsin diye hemen salma kendini yıllarca bekleyenler vardoktorumu aradım çok erken daha önünde 4gunun var bu tahlili perşembe yaptır dedi bilmiyorum artık daha aşılama yaptırmam bu 2ci cok yoruldum ben
canım çok sağol bende bir sıkıntı yok zaten önceden de evladım var bu ikinci eşim ve doktora göre ondadasorun yok ama beni çok yoruyor baskı baskı %80hareketli ile aşılama oldu ve 3yumurtam olustu Rabbim görsün beni bizleri çok Üzgünüm inaninki cok zor adam kabullenmiyoCanım dur bakalım kırmızıları görene kadar umudumuz var Canını sıkma benim bu 3. Aşılamam iğne ile ikinci ve ben 4 ay önce bebeğimi kaybettim İnan ki yılmadım devam ediyorum Allah'ım onun acısını unutturacak bir evlat nasip etsin diye hemen salma kendini yıllarca bekleyenler var
Milyon cnm7 bin ile 15 bin mi olacak yoksa milyon mu
Aminnnn cnm bnm insallahmerhabalar ben yenı uye oldum buraya.uzun zamandır aşılama konusunu okuyorum bende dun (22 nısan) ılk asılamamı oldum. ınsallah ALLAHım bu kandıl gecesı dualarımızı kabul eder bebıslerımız bıze tutunur. :)
Canim internette mikro cip asilama die videosu vardi sanirim. Spermler yuzduruluyor iyi kaliteli olanlar seciliyor.O nasıl oluyor canım ilk defa duydum
Ben o arkadaşınkini bin diye okumuştum da yanlış okudum heraldeMilyon cnm
Benimkide öyleydi canım yani diğer türlü aşılama kalmadı zaten benim bildiğim hepsi yıkanıyor artık iyileri enjekte ediliyorCanim internette mikro cip asilama die videosu vardi sanirim. Spermler yuzduruluyor iyi kaliteli olanlar seciliyor.
canım ilk yaptığında kaçtı mesela inş yükselir2,5cok dusuk degilmiBn önceki asilamamda 12. Gün yaptım çıkmamışti bende senin gibi uzulmustum 14. Gün tekrar ettim testi ve pozitif çıktı inşallah seninkide öyle olur
Yok normali de vardi 600dedi ,normali ciplisi 900tlBenimkide öyleydi canım yani diğer türlü aşılama kalmadı zaten benim bildiğim hepsi yıkanıyor artık iyileri enjekte ediliyor
çok tsk ederim beni teselli ettiğin için inanki sabaha kadar hep dua ettim ins yükselir Rabbim duyar sesimi çok zor rabbim yardimcimiz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?