Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inş dogrudur çünkü bu kadar çabuk idrarda cikmasi enterasan ins hep böyle gider
Canım inş doğrudur ama bugün de daha silik olması gerekmezmiydi sence bir de canım ben bundan önceki hamileliğimi de böyle erken öğrenmiştim idrar da inş bu seferde yanılmam hayırlısı

Kac gun once asilama olmustun ne zaman cikti cift cizgi.insallah hamilesindir
Çift çizgi bugün yaptığım test bu canım iğneden sonra ki 8. Günüm işte ben iğnenin vücuttan atılımına göre gidiyorum canım inş isteyen herkes hamile kalır geçenki hamileliğimde bütün tanıdıklarıma reklam yapmıştım ama bu sefer eğer nasip olursa bir sizler yani kadınlar kulübü ve annemlere söyleyeceğim yani

Ayy insallah hamilesindir.bende xumartesi gunu asilama oldum ilk asilamam bekliyorum insallah hamile kaliriz

Saolasın canım ya inşallah tabii ister hakkıdır. Benim hiç yok 2 senedir uğraşıyoruz işte bende yorulmanın ötesindeyim bıkkınlık geldi artık ama bırakamıyorum cok istediğim icin

merhaba kızlar dün karnıma kasıklarıma ve vajinama batma ağrı sancı girdi. yaklaşık 1 saat kadar.hemen acile gittim kan ve idrar sonucum temiz çıktı beta hcg 4,21 çıktı. gebelik için çok erken dedi acildeki doktor. benim aşılama olalı dün 6.günüm dü. sizde de böyle oldu mu. kan sonucum inşaallah yükselir

Slm kızlar bende yeniyim burda 18 nisan salı günü ilk aşılamami yaptırdım tek yumurta ile rabbim hepimize sağlıklı bebisler nasip etsin insallah. Benim hiçbir sorunum yok yani yapılan testler olsun Hsg filmi olsun muayeneler olsun birşey çıkmadı yani sebepsiz infertilite ama şöyle birşey oldu bilmem nekadar etkisi olur aşılama yapılırken Dr biraz zorlandı daha sonra yaptığı açıklamada rahim ağzının dar olduğunu söyledi ve hemen internetten araştırma yaptım bunun bir sebep olabileceği yazılar okudum asilamayla bu sorun çözülürmus spermlerin işi kolaylaştıgi için yani anlayacağınız kızlar heyecanla bekliyorum çok bir engelim yok gibi gorunsede çıkacak sonuç için hazirlikliyim rabbim hepimizin yardımcısı olsun

benim de 18 nisan da oldu cnm. bizde de herhangi bir sorun görmediler.benim 3. aşılamam bu. inşaallah bu son olur

Hayır çok öyle aman aman olmadı zaten ilk gün sadece dinlendim eşim yanımdaydı ama diğer günler ise geldim ev islerimi vs yaptım normaldi yani hersey

Merhaba araniza yeni katıldım. Ben de 20 Nisan'da ilk asilamami oldum bugun 5. Günüm beklemedeyim. Ilk günden beri kasık ve bel ağrılarım var. Çok umudum yok ama nasip tabii.

kızlar pazar günü kan tahlili 2,5du bugun ise 1,2 yani yok şunu anladım bu aşılamalar sadece hikaye ben tüp bebeğe gececegim yeter iki aşılama para tuzağı sadece uzuntude cantada
canım benim üzme desem de kendini 2 kez bende bunu yaşadım.benimde 3.aşılamam bundan sonra tüp bebeğe geçilcek.ben üniv. yaptırıyorum.devlet karşılıyor bir miktarını. sadece ilaçlar için 270 tl verdim. o kadar. tüp bebek için de bir defa klomenle 2 defa da iğne ile aşılama olması gerekiyormuş prosedür böyleymiş. inşaallah yerleşme ağrısıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…