Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar pazar günü kan tahlili 2,5du bugun ise 1,2 yani yok şunu anladım bu aşılamalar sadece hikaye ben tüp bebeğe gececegim yeter iki aşılama para tuzağı sadece uzuntude cantada
Canım böyle zamanlarda insan ne diyeceğini de bilemiyor ama sana umut olmasın söyleyim ben 4 yıl sonra hamile kalabilmiştim ilk Allah'ım inş seni çok bekletmez

Test yaptın mı hiç canım hayırlı olsun inş tutar iğnenin 10. Günü senin hatta 11. Gün iğne günü ile birlikte

Merhaba araniza yeni katıldım. Ben de 20 Nisan'da ilk asilamami oldum bugun 5. Günüm beklemedeyim. Ilk günden beri kasık ve bel ağrılarım var. Çok umudum yok ama nasip tabii.
Canım aşılama gününü de sayarsan 6. Gündesin aşılama günü de sayılıyor

kendiliğinden mi cnm?
İlki kendiliğinden si ama kimyasalda ikincisi aşılama ileydi ama 8. Hafta sonunda kalp atışı durdu küretaj oldum yine aşılama oldum bakalım iğneden sonra 8. Günüm benim ama ben sabırsız olduğum için idrar testi yaptım bugün

benimde dün kasıklarım da batma ile ağrım oldu acile gittim düşük mü oluyor ne oluyor diye beta hcg 4,21 çıktı.muhallakta kaldım bugün aşılama sonrası 7.günüm

benimde dün kasıklarım da batma ile ağrım oldu acile gittim düşük mü oluyor ne oluyor diye beta hcg 4,21 çıktı.muhallakta kaldım bugün aşılama sonrası 7.günüm
İnş yükselir değerin canım ya bana doktorum aşılama günü de sayılacak dddi senin bugün 8. Günün aslında canım ama aşılamadan daha çok çatlatma iğnesinin günü de önemli beta hcg içeriyor ya o da en erken 10 günde gidiyormuş vücuttan

iğnedem sonra 8. gün de verdim o zaman kan tahlilini 4,21 çıktı. inşaallah yerleşme ağrısıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…