sen ne durumdasın cnm.kaçıncı günün.belirtin felan var mı?İnş yükselir değerin canım ya bana doktorum aşılama günü de sayılacak dddi senin bugün 8. Günün aslında canım ama aşılamadan daha çok çatlatma iğnesinin günü de önemli beta hcg içeriyor ya o da en erken 10 günde gidiyormuş vücuttan
Hayır yapmadım canım henüz erken 8. GünümTest yaptın mı hiç canım hayırlı olsun inş tutar iğnenin 10. Günü senin hatta 11. Gün iğne günü ile birlikte
Yapmadım canım daha erken 8. GünTest yaptın mı hiç canım hayırlı olsun inş tutar iğnenin 10. Günü senin hatta 11. Gün iğne günü ile birlikte
Canım Benim de aynı adet olacak gibi belim ve kasıklarım ağrıyor böyle ağrılar hissedince olmadı herAlde diyorumsen ne durumdasın cnm.kaçıncı günün.belirtin felan var mı?
Hemen hemen ayniyiz 22nisanda oldum bende.haberdar olalim birbirimzdenBekleyemedim derken testmi yaptın?
Hemen hemen ayniyiz 22nisanda oldum bende.haberdar olalim birbirimzdenMerhaba araniza yeni katıldım. Ben de 20 Nisan'da ilk asilamami oldum bugun 5. Günüm beklemedeyim. Ilk günden beri kasık ve bel ağrılarım var. Çok umudum yok ama nasip tabii.
Tamam canımHemen hemen ayniyiz 22nisanda oldum bende.haberdar olalim birbirimzden
bende 22sınde asılama oldum aramızda ıkı gun var ılk asılama oldumMerhaba araniza yeni katıldım. Ben de 20 Nisan'da ilk asilamami oldum bugun 5. Günüm beklemedeyim. Ilk günden beri kasık ve bel ağrılarım var. Çok umudum yok ama nasip tabii.
kaç gün oldu aşılama olalı cnm.Kızlar birde benim takvime göre yani tlfdaki uygulamaya göre yarın adet günüm görünüyor ama ben geçen ay 3 martta regl olmuştum hiç bukadar erkene atmazdim takvim sizde hangisini dikkate almalıyım Normal olanı hangisi?
Bugün 8. Gün canımkaç gün oldu aşılama olalı cnm.
aslında aynı sayılırız.aşılama gününü saymazsak benim 7.günüm.bende de adet takvimi uygulaması var benimki mayısı 5 ni gösteriyor.test günümde 2 mayıs. en son 7 nisan da adet başlamışBugün 8. Gün canım
Tamam canım tabii haberdar olalım mutlaka. Insallah güzel sonuclar aliriz.Hemen hemen ayniyiz 22nisanda oldum bende.haberdar olalim birbirimzden
belirti felan var mı cnm sendeaslında aynı sayılırız.aşılama gününü saymazsak benim 7.günüm.bende de adet takvimi uygulaması var benimki mayısı 5 ni gösteriyor.test günümde 2 mayıs. en son 7 nisan da adet başlamış
belırtı kacıncı gunden ıtıbaren baslarkıbelirti felan var mı cnm sende
Himm benim takvim niye bukadar erkene attı acaba regl günüm yarın görünüyor ama geçen ay 3 de olmuştum en fazla 30 da yada 1 de olması lazım anlayamadimaslında aynı sayılırız.aşılama gününü saymazsak benim 7.günüm.bende de adet takvimi uygulaması var benimki mayısı 5 ni gösteriyor.test günümde 2 mayıs. en son 7 nisan da adet başlamış
sen nisan da adet olmadın mı cnm. onu girmemiş olabilirmisin uygulamaya?Himm benim takvim niye bukadar erkene attı acaba regl günüm yarın görünüyor ama geçen ay 3 de olmuştum en fazla 30 da yada 1 de olması lazım anlayamadim
net bir bilgim yok cnm. benim 7.günüm ilk zamanlarda gögüslerimi elleyemedim bile. şimdi çok az ağrı var. gögüslerim şişti. dün kasıklarımda batma ve sancı yaşadım.belırtı kacıncı gunden ıtıbaren baslarkı
birde hemen hemen her gün yeni bir sivilce ile uyanıyorum. ergenlere döndüm iyice :)net bir bilgim yok cnm. benim 7.günüm ilk zamanlarda gögüslerimi elleyemedim bile. şimdi çok az ağrı var. gögüslerim şişti. dün kasıklarımda batma ve sancı yaşadım.
Ay evet onu işaretlemeyi unutmuşum aşılama heyecanı dan ama şöyle soylim oda 2 si yada 3 dusen nisan da adet olmadın mı cnm. onu girmemiş olabilirmisin uygulamaya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?