Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar çatlatma iğnesinin 6-7. Günü test yapan var mı ne yapan varsa ne koyulukta çıkmıştı

Çatlatma iğnesinin etkisi 10 günde geçiyormuş... pozitif çıktıysa bile sonuç yanıltıcı olabilir
Evet biliyorum yalancı pozitif olduğunu da işte görmek istedim eğer yapan varsa ne koyulukta çıkıyor diye merak ettim canım

KIzlar dayanamadım test yaptım 6. Gün iğneden sonra biliyorum yanlış sonuç ama böyle görmek bile çok güzel en aZından benim gibi sabırsız olanlar varsa ve yapanlar varsa ne koyulukta olduğunu söyleyebilirler şimdiden tşk ederim

Eklentiler

• IMG_2929.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 47
İnş bu koyuluğu 6 gün sonra tekrar görürüm ve isteyen herkes tabiki
Bir de arkadaşlar bu kadar koyu çıkması normal mi bana koyu geldi de yoksa hala iğnenin etkisi hiç mi azalmamıştır

Güne göre biraz fazla koyu geldi bana. Seni yanıltabilir bu cok erken cnm. İnşallah daha koyusunu esas vaktinde de görürsün

Ben bu sabah yaptım negatif malesef. Esas kan testim çarşamba. Olsaydı cıkardı diye düşünüyorum. Yine beklemelerdeyim yanii.
Senin bugün kaçıncı günün canım çatlatma iğnesinden sonra bir de kaç dakika baktın idrar testine belki Yen'i geçiyor olabilir ya da çok silik çizgi var da olabilir

Güne göre biraz fazla koyu geldi bana. Seni yanıltabilir bu cok erken cnm. İnşallah daha koyusunu esas vaktinde de görürsün
Bu kadar neden koyu çıktı acaba canım hiç mi atılmadı acaba daha bana da koyu geldi silikleşmiş olmalıydı diye biliyorum

ben idrarda çıkmıyor biliyorum çünkü doktora sordum kan dedi direk
İdrarda da çıkıyor canım bundan önceki gebeliğimde çatlatma iğnesinin 10. Günü öğrenmiştim hamile olduğumu hem de idrar testi ile sonra gidip kan vermiştim

İdrarda da çıkıyor canım bundan önceki gebeliğimde çatlatma iğnesinin 10. Günü öğrenmiştim hamile olduğumu hem de idrar testi ile sonra gidip kan vermiştim
üzerine başa başa 15.gunu kan testi yaptır dedi sorduğum halde yok dedi idrali

bende bugün idrar testi yapsam mi aşılama olalı bugün 11.gunum
Bilmiyorum canım ben bir önceki gebeliğimi öyle öğrenmiştim doktorlar öyle diyor evet ama ben idrarda görmeden gitmek istemiyorum çünkü bir kere öyle oldu ve doktorun maalesef gebelik Yok demesi beni çok üzmüştü

tek çizgi yani ikinci asilamada tutmadimi çok üzüldüm benim kan tahlili günüm perşembe ama yapmiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…