Aşılama 2017 Nisan ayı aşılama yaptıranlar haydi bu süreci birlikte atlatalim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde aynı ama çok erken degilmi 10 gün sonra etkiler geçiyor diyorlar sabret canım daha sonra uzuntu olarak geri dönüyor bize biliyorum zor bir bekleyiş Allah hepimizin yardımcısı olsun
Canım ama çok silik çıkması gerekirdi bu kadar fazla belirgin mi

Kızlar hangisi koyu sizce testlerden
belirti felan var mı cnm peki.
bende hemen hemen her gün yeni bir sivilce ile uyanıyorum.
normalde bu kadar sık tuvalete çıkmam ama şimdi sanki bi tık daha sık çıkıyorum.
gögüslerim şiş
dün spagetti aşerdim :))

Selam kızlar ben 8 Nisan akşamı çatlatma iğnemi vurdum. 10 Nisan sabahı da aşılamam yapıldı. 22-23-24 Nisanda yani 12. 13. ve 14. günlerde sabahları idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı. Ama bugün aşılamadan sonraki 16.günüm hala adet olmadım.Kan tahliline de gitmedim açıkçası evde yatılı misafirlerim vardı daha bugün gittiler o hayal kırıklığını onların yanında yaşamak istemedim. Sizce bugün akşam iş çıkışı kan vereyim mi yani bu saatten sonra sonucun pozitif çıkma ihtimali var mı?4 gündür adet olacakmış gibi ağrım var. Ama olmadım da. Siz aşılama tutmadıysa adetten kaç gün sonra adet oldunuz?

Selam kızlar ben 8 Nisan akşamı çatlatma iğnemi vurdum. 10 Nisan sabahı da aşılamam yapıldı. 22-23-24 Nisanda yani 12. 13. ve 14. günlerde sabahları idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı. Ama bugün aşılamadan sonraki 16.günüm hala adet olmadım.Kan tahliline de gitmedim açıkçası evde yatılı misafirlerim vardı daha bugün gittiler o hayal kırıklığını onların yanında yaşamak istemedim. Sizce bugün akşam iş çıkışı kan vereyim mi yani bu saatten sonra sonucun pozitif çıkma ihtimali var mı?4 gündür adet olacakmış gibi ağrım var. Ama olmadım da. Siz aşılama tutmadıysa adetten kaç gün sonra adet oldunuz?
Idrarda cikmayabilir çünkü önce kana sonra idrara geçiyor bence hemen bi kan verin kesin sonucu öğrenin hayırlısı olsun hakkınızda

belirti felan var mı cnm peki.
bende hemen hemen her gün yeni bir sivilce ile uyanıyorum.
normalde bu kadar sık tuvalete çıkmam ama şimdi sanki bi tık daha sık çıkıyorum.
gögüslerim şiş
dün spagetti aşerdim :))
Canım bakalım bekliyorum belirtilerim elbette var ama Benin erken öğrenmem gerekiyor pıhtılaşma ihtimaline karşın canım

Idrarda cikmayabilir çünkü önce kana sonra idrara geçiyor bence hemen bi kan verin kesin sonucu öğrenin hayırlısı olsun hakkınızda
Sanırım yemeğe çıktığımda hemen taksiyle yakında bir laboratuvara gidip kan vereceğim. Artık sonuç kötüyse de iyiyse de görmem lazım sanırım bundan kaçış yok:( Negatif sonuca nasıl dayanacağım bilmiyorum :/ Ama yapacak birşeyim yok. Hayırlısı bakalım.

Sanırım yemeğe çıktığımda hemen taksiyle yakında bir laboratuvara gidip kan vereceğim. Artık sonuç kötüyse de iyiyse de görmem lazım sanırım bundan kaçış yok:KK43: Negatif sonuca nasıl dayanacağım bilmiyorum :/ Ama yapacak birşeyim yok. Hayırlısı bakalım.
İyi düşünün iyi olsun :) Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için inşallah

Kızlar bişey sorucam doktor size aşılama sonrası ilişki önerdi mi ? Kan tahlili verene kadar gün aşırı ilişki dedi bize :/ Ne olur ne olmaz diye düşünüyor herhalde benim 2 yumurtam oluşmuştu

Kızlar bişey sorucam doktor size aşılama sonrası ilişki önerdi mi ? Kan tahlili verene kadar gün aşırı ilişki dedi bize :/ Ne olur ne olmaz diye düşünüyor herhalde benim 2 yumurtam oluşmuştu
Bana doktorum aşılamanın olduğu gün hariç normal devam edebilirsiniz dedi. Geç döllenme ihtimaline karşı bence de olabildiğinde gün aşırı ilişki olmalı

Sanırım yemeğe çıktığımda hemen taksiyle yakında bir laboratuvara gidip kan vereceğim. Artık sonuç kötüyse de iyiyse de görmem lazım sanırım bundan kaçış yok:KK43: Negatif sonuca nasıl dayanacağım bilmiyorum :/ Ama yapacak birşeyim yok. Hayırlısı bakalım.
hakkımızda heyırlısı cnm.

Kızlar işten ayarlayıp çıkamadım kan vermeye idrar testi yaptım az önce bu da negatif :( Olmadı olsa 16.gün çıkardı herhalde

Back
X