- 27 Eylül 2013
- 2.836
- 1.853
- 133
- 35
İğneden sonra 9. Gün canımyAa hadi inşallah canım kaçıncı günün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğneden sonra 9. Gün canımyAa hadi inşallah canım kaçıncı günün
Benimde aynı ama çok erken degilmi 10 gün sonra etkiler geçiyor diyorlar sabret canım daha sonra uzuntu olarak geri dönüyor bize biliyorum zor bir bekleyiş Allah hepimizin yardımcısı olsunİğneden sonra 9. Gün canım
Evet bugün yaptığınız daha koyu görünüyor ama biraz daha sabredin 12. Gün kan verin daha garanti olur doktorum bana da 15. Gün kanda baktirmami söyledi ama ben 12. Gün baktiricamİğneden sonra 9. Gün canım
Canım ama çok silik çıkması gerekirdi bu kadar fazla belirgin miBenimde aynı ama çok erken degilmi 10 gün sonra etkiler geçiyor diyorlar sabret canım daha sonra uzuntu olarak geri dönüyor bize biliyorum zor bir bekleyiş Allah hepimizin yardımcısı olsun
İnş tşk ederim canım inş Güler yüzümüzEvet bugün yaptığınız daha koyu görünüyor ama biraz daha sabredin 12. Gün kan verin daha garanti olur doktorum bana da 15. Gün kanda baktirmami söyledi ama ben 12. Gün baktiricam
canım acele etme. kafanda takıntı yapmış durumdasın bence.rahat ol sakinleş.başka şeylerle uğraş.mesala kitap oku.inşaallah testin doğrudur tatlım.İnş tşk ederim canım inş Güler yüzümüz
üzme kendini canım.vakti saati var demekki.Günaydın kızlar bu sabah regl oldum malesef ilk aşılamam tutmamış oldu böylece![]()
belirti felan var mı cnm peki.Kızlar hangisi koyu sizce testlerden
Idrarda cikmayabilir çünkü önce kana sonra idrara geçiyor bence hemen bi kan verin kesin sonucu öğrenin hayırlısı olsun hakkınızdaSelam kızlar ben 8 Nisan akşamı çatlatma iğnemi vurdum. 10 Nisan sabahı da aşılamam yapıldı. 22-23-24 Nisanda yani 12. 13. ve 14. günlerde sabahları idrar testi yaptım sonuç negatif çıktı. Ama bugün aşılamadan sonraki 16.günüm hala adet olmadım.Kan tahliline de gitmedim açıkçası evde yatılı misafirlerim vardı daha bugün gittiler o hayal kırıklığını onların yanında yaşamak istemedim. Sizce bugün akşam iş çıkışı kan vereyim mi yani bu saatten sonra sonucun pozitif çıkma ihtimali var mı?4 gündür adet olacakmış gibi ağrım var. Ama olmadım da. Siz aşılama tutmadıysa adetten kaç gün sonra adet oldunuz?
Canım bakalım bekliyorum belirtilerim elbette var ama Benin erken öğrenmem gerekiyor pıhtılaşma ihtimaline karşın canımbelirti felan var mı cnm peki.
bende hemen hemen her gün yeni bir sivilce ile uyanıyorum.
normalde bu kadar sık tuvalete çıkmam ama şimdi sanki bi tık daha sık çıkıyorum.
gögüslerim şiş
dün spagetti aşerdim :))
Sanırım yemeğe çıktığımda hemen taksiyle yakında bir laboratuvara gidip kan vereceğim. Artık sonuç kötüyse de iyiyse de görmem lazım sanırım bundan kaçış yokIdrarda cikmayabilir çünkü önce kana sonra idrara geçiyor bence hemen bi kan verin kesin sonucu öğrenin hayırlısı olsun hakkınızda
İyi düşünün iyi olsun :) Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için inşallahSanırım yemeğe çıktığımda hemen taksiyle yakında bir laboratuvara gidip kan vereceğim. Artık sonuç kötüyse de iyiyse de görmem lazım sanırım bundan kaçış yokNegatif sonuca nasıl dayanacağım bilmiyorum :/ Ama yapacak birşeyim yok. Hayırlısı bakalım.
Bana doktorum aşılamanın olduğu gün hariç normal devam edebilirsiniz dedi. Geç döllenme ihtimaline karşı bence de olabildiğinde gün aşırı ilişki olmalıKızlar bişey sorucam doktor size aşılama sonrası ilişki önerdi mi ? Kan tahlili verene kadar gün aşırı ilişki dedi bize :/ Ne olur ne olmaz diye düşünüyor herhalde benim 2 yumurtam oluşmuştu
hakkımızda heyırlısı cnm.Sanırım yemeğe çıktığımda hemen taksiyle yakında bir laboratuvara gidip kan vereceğim. Artık sonuç kötüyse de iyiyse de görmem lazım sanırım bundan kaçış yokNegatif sonuca nasıl dayanacağım bilmiyorum :/ Ama yapacak birşeyim yok. Hayırlısı bakalım.
adetin gecikmeden idrar da çıkmayabilir canımKızlar işten ayarlayıp çıkamadım kan vermeye idrar testi yaptım az önce bu da negatifOlmadı olsa 16.gün çıkardı herhalde
Benim bugün 10. Günüm pazartesi test yaptiracam bakalım hayırlısı allahtanKızlar ne durumdasınız? Güzel haberler yok mu?