- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
opu sonrasında başlanan progestan fitile 7. haftaya kadar devam ettim, sonrasında 12, haftaya kadar da günde 2 ampul progestan iğne kullandım. kanama için acil durumlarda çok kanama olursa endol fitil yazdı doktorum ama hiç kullanmadım, 4 kere lekelenme-kanama oldu ama çok yoğunlaşmadan kesildi çok şükür.Kanaman için ilaç kullanıyo muydun acaba ?
ben nehir ismini çok severim, senin adınla da uyumlu :) inci su da çok kibar, güzel bir isim :)Kızlar inci su ismi nasıl sizce eşim gökçe dio benimde adım pınar nehir ela olabilir d
Daha erken çok ama isimler hep aynı koyulur gibi Hira gibi fikirlere açığım:)
Sağol canım senin elifin de çok güzel isim sağlıkla gelsin annesinin kucagina canım ☺inci banada çok kibar geliyor anlamida kıymetli Evimin incisi die severim die düşünüyorum nehir de hep aklımda ısındı yıllardır bakalım cnm hayırlısıyla gelsinler. ..Hepimizin evimizin güneşleriben nehir ismini çok severim, senin adınla da uyumlu :) inci su da çok kibar, güzel bir isim :)
Erva ' yı da bi düşün derimKızlar inci su ismi nasıl sizce eşim gökçe dio benimde adım pınar nehir ela olabilir d
Güzel isim cnm mahalleden bir abla var görüştüğümüz oda tup bebekle evladına kavuştu kızının adı erva canım yoksa bende beğeniyorum siz prensinize isim düşündünüz mu :)Erva ' yı da bi düşün derim
Düşünüyorum düşünüyorum fakat bulamıyorum... farkettim ki erkek ismi yokmuş aslındaGüzel isim cnm mahalleden bir abla var görüştüğümüz oda tup bebekle evladına kavuştu kızının adı erva canım yoksa bende beğeniyorum siz prensinize isim düşündünüz mu :)
İnci su ile nehir ismini beğendim cnm yağmur ismide güzel benceKızlar inci su ismi nasıl sizce eşim gökçe dio benimde adım pınar nehir ela olabilir d
Saol cnm yağmur Aden ismini kuzenim koydu bakalım hep sevdim isimleri yakınları m koymuş düşünüyorum da :)İnci su ile nehir ismini beğendim cnm yağmur ismide güzel bence
Eşim erkek olursa Yavuz Selim ismini düşünüyordu bende Göktuğ ismini beğeniyorum erkekte sağlıkla insDüşünüyorum düşünüyorum fakat bulamıyorum... farkettim ki erkek ismi yokmuş aslında
Öyle değil tabi de çok alışılmış isimler haricinde daha yeni bir isim bulmak istiyorum ama henüz hiçbir gikrim yok.. tavsiyelerinize açığım..
bir de bu sıralar Enzel ismini çok duyuyorum bir de ona bakabilirsin
Siz ne zman ogreniceksiniz arkadaşım insan merak ediyor inş sağlıkla hepimiz kucağımiza aliriznasil gidiyor anneler'' ?? ben hala cinsiyet ögrenemedim cok üzgünüm bunun icin.. bi yandanda rabbim neyi verirse hayirlisini diliyorum....ögrenen arkadaslarimi tebrik ediyorum, cogunluk kiz:)) bol bol prenses geliyor demek...
Gönlünde ne varsa Allah onu sana nasip etsin inşallah..nasil gidiyor anneler'' ?? ben hala cinsiyet ögrenemedim cok üzgünüm bunun icin.. bi yandanda rabbim neyi verirse hayirlisini diliyorum....ögrenen arkadaslarimi tebrik ediyorum, cogunluk kiz:)) bol bol prenses geliyor demek...
Hergün değil de 3 günde 1 al dedi doktor bana, haftada 1 de balık yemeye çalışıyorum.bende omeaga kullaniyorum malesf
Canım benim o şekilde değilde rahim ağzımda kısalık yani yetmezlik varmış hatta 16. Haftada servixe yani rahim ağzına serkilaj denilen dikişten atılabilirmiş şuanda her dr a gittiğimizde servixide ölçüyolar Tüm gebelerde 35 mm in altına düşmemesi lazımmış 35 mm altına düştüğünde rahim ağzı açılmaya başlayıp Allah korusun erken doğumlar oluyomuş .benim ki şuanda iyi gidiyo ama asıl 20.haftadan sonra önemli o zamandan sonra bebek büyüdükçe sıkıntı artıyomuş yani biz hergün endişedeyiz bizimde mecburi sezeryan olacak ki zaten tüp bebekte büyük ihtimal sezeryan yapılıyo normal doğumda istersen yapabilirmişsin ama pek önermiyo dr lar kıymetli bebek olduğu için yani ben 32. Haftayı galan görsem göbek atıcam senin durum bana göre daha iyi canım korkmaGönlünde ne varsa Allah onu sana nasip etsin inşallah..
bugün kontrolümüz vardı bebeğin eşi rahim ağzını kapatmış ve bu şekilde kalırsa sezaryen olursun dedi doktorum.. ve erken doğum olacak haliyle. Biraz üzüldüm.. bu durumda olan veya mecburi sezaryen olacak başka arkadaş var mı acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?