2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

canım geçmiş olsun, artan kan basıncından baş ağrıları olabilir diyorlar ama parol serumla da geçmemiş :/ parol-minoset harici bişey içilebilir mi bilmiyorum :/
banyo, sessizlik belki biraz dindirir?

Kızlar dünden bunyana zonklar tarzda başım ağrıyo bugün işede gidemedim gece acile gittik parolun serumu takıldı hiç fayda etmedi başka ilaçta içemiyorum bi önerisi olan?
benımde 3 gundur sabah yataktan kalkarken muhtesem basasgrısı oluyor ama gun ıcınde rahatım...
mevsımsel gecısten kaynaklı olabılır...
bır bezı ıslat ve dondurucuya koy bırkac saat sonra al ve agrı yapan bolgeye uygula.. bıraz rahatlarsın...

Baş ağrısı bende de oldu dayanilmiycak gibiydi başımı nereye koysam die sasirmistim eşarp la sardım ışığı kapatın sesi odada biraz dinledim rahatlamistim çok şükür ama sanırım bu haftalardabaş ağrısı oluyor

Grip oldum çok fena napçam kızlaarrr
ben terlemıstım arkadasım sıcak suya bal ve karabiber koyup ıcmıstım..bol meyve..bogazın agrıyorsa tuzlu suyla gargara yap...burnun tıkalı ıse ben burun spreyın ıcıne tuzlu su yapmıstım..onu sıkmıstım..ıyı gelmıstı arkadasım..bir de bol lımonlu corba...cok gecmıs olsun.

Grip oldum çok fena napçam kızlaarrr
Çok geçmiş olsun bende katılıyorum bol c vitamini Ayva tüket canım bide ben yöne burada okumuştum ayak topuklarina vinks sürmek iyi geliyor Muş bir araştır canım inş şifa bulursun bu aralar dikkat edelim kızlar grip olmayalım eşim sen olma ben olayım dio Allah hepimizi korusun bebislerimizi

Herkese merhabalar. Bugün kontrolümüz vardı. Bebegimin cinsiyeti kesinleşti kızımız olacak nasipse. icmemiz gereken şu miktarını sordum. Günlük 3 lt dedi ben 1.5 zor iciyorum. Günlük alınması gereken sıvı miktarı için de 4.5 /5 lt dedi

Burun tikanikligim oluyor geceleri onun için de denizsuyu içeren bir ilaç verdi kızlar. Çatlak kremi kullanmaya başlayan var mı ?

Sizlerle birşey paylaşmak istiyorum ..
Yazdıklarınızın çoğunu okudum.. bende 5 yıldır evlat sahibi olmanın hasretini çekenlerdenim. Önceleri burda hamile olan annelerin paylaştıklarını duygularını mutluluklarını okurken; bu mutluluğa ne kadar uzak olduğumu düşünürdüm ve insanın sürekli negatif sonuçlarla ümidi kırılıyoken bu duyguları hiç yaşayamayacağıma inanmaya başlamıştım.
İlk tüp bebek denemem ve 15 haftalık hamileyim.. bazen hala inanamıyorum.
Paylaştıklarınızı okurken hala bi iç çekişim olmuyor değil ama hamile olduğumu düşününce rahatlıyorum :)
Allah nasip ederse sağlıkla kucağıma almayı erkek bebiş annesi olucam bende..
Burda aranıza katılıp bu duyguları sizlerle paylaşmak hayaldi benim için..
artan hormonlardan olsa gerek bu duyguları paylaşırken gözyaşlarımı tutamıyorum..
Allah hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

Aramıza hoş geldin canım. Hepimiz aynı durumdayız. Normal hamile kalanlar gibi değiliz. Yillarimizi verdik bu yola, ne zorluklar ,ne sıkıntılar çektik. Allah a şükürler olsun bugünlerin gosterdi bize. Evet insan inanamiyor , daha bi pimpirikliyi de oluyoruz ama bizim anneligimiz de bambaşka olacaktır. rabbim hepimize sağlıklı ve hayirli evlatlar versin

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın.Seni en iyi bizi anlarız yani bizi bu durumu yaşamayan kimse anlayamaz bazen çevremden hatta malesef bu tüp bebek yaptıracak olan forumdan bile yok işte niye bu kadar testler yaptırıyosun,niye bu kadar çok dr a gidiyosun gibi şeyler oluyo ama anlayamazlarki senelrce neler yaşadık üstüste negatif tedaviler kaybediler bebekler o yüzdendirki biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbime kalmış dualarım seninle

Canim hosgeldin burda arkadaşlarımın dediği gibi hepiniz zorlu yollardam geçip hayalimiz dediğimiz mutluluğu yaşıyoruz paylaşıyoruz burda iyi ki geldin bir prens annesi eklendi inş aramıza sağlıkla gelsin tüm yavrular hoşgeldin tekrarr

Hepinize çok teşekkür ediyorum.. bu güzel dilekler hepimiz için..
Evet çok karşılaştım neden bu kadar üzerine düştüğümle alakalı olumsuz yorumlarla. Hiçbiri umrumda değil çünkü normal bi gebelik sürecinde değilim düşük tehlikesi günlük iğneler ilaçlar v.s.
Ama ne yaşadığımı ben çok iyi biliyorum hepsi geçecek inşallah ..
nisan ayında toptan doğum günleri kutlamak dileğiyle

günaydınlar :)
Tabi ki Annelik her zaman kutsal, bizler ise bebeklerimizi o kadar bekledik, o kadar gözyaşı döktük, emek harcadık ki, insanlar idrar testinde havalara uçarken biz hep temkinliyiz, "allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin" düşmüyor dilimizden, birimizin başına allah korusun kötü birşey gelince aynı korkuyu hissediyoruz, kalbimiz çarpıyor tüm bebeklerimize.
çok sevdim bu cümleyi; inşallah nisanda hepsinin doğum gününü kutlarız

bizim dün kontrolümüz vardı, hala bi minik yanılma payı bıraksa da doktorumuz % 90 kız dedi, kanama alanı da bitmiş çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…