Cnm maşallah gözün aydın inss bizlerde görürüzAllaha hamdolsun kalp atışını gördük minnakımın.herşey yolunda 0.47 cm olmuş.yarım santimcik evladim çok sevınıom çokşükür.1ay sonraya çağirdi ama okadar nasıl dayancam bılmıorum.
gözün aydın ne güzelAllaha hamdolsun kalp atışını gördük minnakımın.herşey yolunda 0.47 cm olmuş.yarım santimcik evladim çok sevınıom çokşükür.1ay sonraya çağirdi ama okadar nasıl dayancam bılmıorum.
ohhh maşallah gözün aydın canim. darisi başımıza olsun.Allaha hamdolsun kalp atışını gördük minnakımın.herşey yolunda 0.47 cm olmuş.yarım santimcik evladim çok sevınıom çokşükür.1ay sonraya çağirdi ama okadar nasıl dayancam bılmıorum.
Hayirli olsun canim. Darisi basimiza. Tam kac hafta kac gunlukte gordum bi de alttan mi ?Allaha hamdolsun kalp atışını gördük minnakımın.herşey yolunda 0.47 cm olmuş.yarım santimcik evladim çok sevınıom çokşükür.1ay sonraya çağirdi ama okadar nasıl dayancam bılmıorum.
Aynen bende de böyle olmaya başladı tansiyon düşüyor gibi başım dönüyor bide sürekli ateşim var. Doktora soramadım bi türlü yüksek ateş normal mi acaba sen biliyor musunBenim de öyle arada oluyor artık ama halsizlik ve baş dönmesi vücut isim yüksek göğüslerim sizliyor biraz okadar
Normal ama dikkat etmek lazım cnm fazlası tehlikeli olabilir Allah korusun ben klimada oturuyorum çok sicaklanfigimdaAynen bende de böyle olmaya başladı tansiyon düşüyor gibi başım dönüyor bide sürekli ateşim var. Doktora soramadım bi türlü yüksek ateş normal mi acaba sen biliyor musun
tam 6 haftalık bugun.karından bakıldı.ayda bir gidilcek usg ye nasıl sabretcem bakalımHayirli olsun canim. Darisi basimiza. Tam kac hafta kac gunlukte gordum bi de alttan mi ?
Tamam canım sağol dikkat edeyim ben o zamanNormal ama dikkat etmek lazım cnm fazlası tehlikeli olabilir Allah korusun ben klimada oturuyorum çok sicaklanfigimda
Hayırlı olsun canım çok sevindim pozitifi aldıktan kaç hafta sonra kalp atışı için çağırdı canım dr seni?Allaha hamdolsun kalp atışını gördük minnakımın.herşey yolunda 0.47 cm olmuş.yarım santimcik evladim çok sevınıom çokşükür.1ay sonraya çağirdi ama okadar nasıl dayancam bılmıorum.
Yuksek atesten kastin ne o da onemli? 37.0-37.3 arasi normal.Aynen bende de böyle olmaya başladı tansiyon düşüyor gibi başım dönüyor bide sürekli ateşim var. Doktora soramadım bi türlü yüksek ateş normal mi acaba sen biliyor musun
7. Haftasi yaziyor ya gebelik takviminde ondan merak ettim. O zaman tarihi mi yanlis girdin ?tam 6 haftalık bugun.karından bakıldı.ayda bir gidilcek usg ye nasıl sabretcem bakalım
Cnm zaten hamilelikte olabiliyor ama işte Allah korusun senin yazdiginin ustu fazla olmamalı ondan bahsettim zatenYuksek atesten kastin ne o da onemli? 37.0-37.3 arasi normal.
Sana demedim canim. Yuksek atesim var yazmis ya onu merak ettim olctu mu.Cnm zaten hamilelikte olabiliyor ama işte Allah korusun senin yazdiginin ustu fazla olmamalı ondan bahsettim zaten
canım cok sevındım... evet 1 ay cok uzun zaman gelıyor..Allaha hamdolsun kalp atışını gördük minnakımın.herşey yolunda 0.47 cm olmuş.yarım santimcik evladim çok sevınıom çokşükür.1ay sonraya çağirdi ama okadar nasıl dayancam bılmıorum.
Ölçmedim ama normalden yüksek yani hissediyorum genelde yüzüm vücudum yanuyor. Bi ateş ölçer alayım en iyisi ökçeyim bi kaç günSana demedim canim. Yuksek atesim var yazmis ya onu merak ettim olctu mu.
Elim yuzum gunlerdir yaniyor canim ve ben detayli ates olcup kaydediyorum her zaman. Oyle korkulacak denli bir yukselis olmuyor korkma.Ölçmedim ama normalden yüksek yani hissediyorum genelde yüzüm vücudum yanuyor. Bi ateş ölçer alayım en iyisi ökçeyim bi kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?