2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

canim bende öyle sanki.. daha rahatim gibi ama inceden sanki mide bulantim basliyor sanki, en korktugum seyse kusmak.. bayilcak gibi oluyorum insalllah rahat gecer

Allaha hamdolsun kalp atışını gördük minnakımın.herşey yolunda 0.47 cm olmuş.yarım santimcik evladim çok sevınıom çokşükür.1ay sonraya çağirdi ama okadar nasıl dayancam bılmıorum.
Hayirli olsun canim. Darisi basimiza. Tam kac hafta kac gunlukte gordum bi de alttan mi ?

Benim de öyle arada oluyor artık ama halsizlik ve baş dönmesi vücut isim yüksek göğüslerim sizliyor biraz okadar
Aynen bende de böyle olmaya başladı tansiyon düşüyor gibi başım dönüyor bide sürekli ateşim var. Doktora soramadım bi türlü yüksek ateş normal mi acaba sen biliyor musun

Aynen bende de böyle olmaya başladı tansiyon düşüyor gibi başım dönüyor bide sürekli ateşim var. Doktora soramadım bi türlü yüksek ateş normal mi acaba sen biliyor musun
Normal ama dikkat etmek lazım cnm fazlası tehlikeli olabilir Allah korusun ben klimada oturuyorum çok sicaklanfigimda

Allaha hamdolsun kalp atışını gördük minnakımın.herşey yolunda 0.47 cm olmuş.yarım santimcik evladim çok sevınıom çokşükür.1ay sonraya çağirdi ama okadar nasıl dayancam bılmıorum.
Hayırlı olsun canım çok sevindim pozitifi aldıktan kaç hafta sonra kalp atışı için çağırdı canım dr seni?

Kızlar bel ağrısı olan varmı benim hem akıntım çok hemde 2 gündür belim çok ağrıyor normalmi sizce

canım cok sevındım... evet 1 ay cok uzun zaman gelıyor..

ben de dun aksamdan berı kendımı psıkolojık olarak ıyı hıssetmıyorum...
doktorum 22 agustos verdı kontrol ıcın....
ama galıba ben de bekleyemeyecegım bugun doktora gıtmek ıstıyorum...
ben daha kese bıle gormedım...
belkı keseyı gorsem rahatlayacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…