Sana demedim canim. Yuksek atesim var yazmis ya onu merak ettim olctu mu.
Ben de yarin gitsem mi diye dusunuyorum. Pazartesi ye daha cok.ben de dun aksamdan berı kendımı psıkolojık olarak ıyı hıssetmıyorum...
doktorum 22 agustos verdı kontrol ıcın....
ama galıba ben de bekleyemeyecegım bugun doktora gıtmek ıstıyorum...
ben daha kese bıle gormedım...
belkı keseyı gorsem rahatlayacagım
sen kesenı gordun ama degıl mı...Ben de yarin gitsem mi diye dusunuyorum. Pazartesi ye daha cok.
Yok hayir daha hic kontrolum olmadi. Ilki Pazartesi olacak.sen kesenı gordun ama degıl mı...
ben de gormedımYok hayir daha hic kontrolum olmadi. Ilki Pazartesi olacak.
Evet bu gün bi arkadas da dedi jeli biraz dışarı sur dedi gerçekten kolay geçti. Sağol canm Allah razi olsn . Canm iki üç gundr giremiyorum pek tlf sorunlu sayfalar açılmıyor hanhisiydi ya o grup hiç bildirim gelmiyorki. Ya canm ,benim hamilelik takvimini sen yapmamsmydn hesapları falan yanlış mı hatırlıyorumcanım senin jelden tahrişde olabilir. jeli açtığında bir miktar dışarı akar onun çubuğa sür. çok kolay giriyor ve tahriş etmiyor kaydığı için. hatta jel akmasa ben az birşey sıkıp mutlaka kenarlara sürüyorum. şuana kadar benden hiç toprak gibi çıkmadı. akıntı olarak su gibi geliyor 1-2 kerede topak halinde çıktı. yanma bendede oluyor bazen. birgünümüz bir günümüze uymuyor artık. birde pozitifle sonuçlanmışsın hiç haber vermiyon bizim grupra listede adın var. :) gözünaydın sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim.
Bence doktorun dediği tarihden önce gitme. keseyi göremezsen tedirdigin olursun. kendine eziyet edersin. doktorun daha erken göreceğine inansa cuma derdi zaten neden geç versin bize düşman değillerki. süreç böyleben de gormedımbeklemedeyız :)
evet ben yaptım, sonradan hatırladımEvet bu gün bi arkadas da dedi jeli biraz dışarı sur dedi gerçekten kolay geçti. Sağol canm Allah razi olsn . Canm iki üç gundr giremiyorum pek tlf sorunlu sayfalar açılmıyor hanhisiydi ya o grup hiç bildirim gelmiyorki. Ya canm ,benim hamilelik takvimini sen yapmamsmydn hesapları falan yanlış mı hatırlıyorum
İşte haftaya göre tatlım.tam 5haftalıkken kese.tam 6haftalıkken kalp.rabbim tum isteyenlere nasip etsınHayırlı olsun canım çok sevindim pozitifi aldıktan kaç hafta sonra kalp atışı için çağırdı canım dr seni?
Ayni seyleri yasiyoruz. Bence bir sikinti yoktur. Kanamamiz olmadigina gore korkmayalim bence..kızlar su gibi akıntım oluyor. korkup gidip bakıyorum birşey yok. midemde yanma var bugün. birde akşam kısa süre kasıklarım ağrıdı. huzursuz oldum
akıntı beni çok rahatsız ediyorAyni seyleri yasiyoruz. Bence bir sikinti yoktur. Kanamamiz olmadigina gore korkmayalim bence..
Canım senınkı yerleşme kanaması olabılır mi? Bebişin erkek bence:)))oğlumda yerleşme kanaması yaşamıştım herkes oğlun olcak demişti ne saçma şeylere inanıolar demiştim:)öyle oldu valla tesadufte olabilir ..iyigecelerrrbenim kahverengi bazen kan rengine dönüyor, gecen böyle olmustu, hatta iki üc damla kan gelmisti ama sonra kendi kendine gecti.. sanirim ben disari cikip yoruldugumda oluyor, artik kimildamiycam ya
günaydınBenimde çok akıntım oluyo su gibi ama bide benm çok belim ağrıdı bu iki gün yaşayan varmı daha erken değilmi sizce
sen jel kullanıyormusunbenim kahverengi bazen kan rengine dönüyor, gecen böyle olmustu, hatta iki üc damla kan gelmisti ama sonra kendi kendine gecti.. sanirim ben disari cikip yoruldugumda oluyor, artik kimildamiycam ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?