Bende 8 haftaya girdim iğneyi ve estrofemi bırakabilirsin dedi. Şimdi de tedirginlik başladı ya bişey olursa diye. İçsek başka bişey bıraksak başka şey doktorlara güveniyoruz artık.benım suan kullandıgım progestan hap progestan ıgne estrofem ve crınonel jel var..bunların hepsını kullanacak mısım... estrofem ıcın zararlı dıyorlar ondan korktum.. şimdi günde 2 tane ıcıyorum..bide vıtamın var...
Aynen arkdasım bana da doktor 11.hafta sonuna kadar kullanacaksın dedı..2 li tarama testıne gıttıgımde bıraktırır herhalde...haklısın arkadasım bıraksan ayrı dert bırakmasan ayrı dert.bebişlerimiz iyi olsunda katlanıyoruz..yeterkı onlara zarar gelmesın..doktorlar ne derse onu yapmak zorundayız..Bende 8 haftaya girdim iğneyi ve estrofemi bırakabilirsin dedi. Şimdi de tedirginlik başladı ya bişey olursa diye. İçsek başka bişey bıraksak başka şey doktorlara güveniyoruz artık.
Bulantilar içinden Günaydın canım bugün epey midem bulanıyor bir bardak süt içtim onun dışında bişey geçmiyor bogazimdanGünaydın hanımlar...
canım cubuk kraker ya da tuzlu leblebı ye bana en ıyı gelen onlar :)Bulantilar içinden Günaydın canım bugün epey midem bulanıyor bir bardak süt içtim onun dışında bişey geçmiyor bogazimdan
Arkadaşlar günaydın. Geçen cumartesi ve dün sabah(5gün arayla) çok şiddetli kanamam oldu çok büyük parçalar düştüğünü hissettim ikisinde de.. ama şükür ki bebek ve kese sağlam dedi doktor.. tüm hamilelik boyle gececk ya da birden düsecek diye cok korkuyorm. Dün 6+2 günlüktü ama kalp atısını duyamadı doktor emin olamadı.. haftaya tekrar bakalm dedi duyulması gerekmezmiydi şimdiye kadar
Canim cok sevindim inş sağlıkla kucağına da mak nasip olsun darısı başımıza canimKızlar az önce çıktık dr dan kalp atışını duyduk çok şükür dr um herşey yolunda dedi 3 hafta sonraya çağırdı yaa benim dr um çok iyi çok başarılıda böyle çok dobra yaa mesela seviniyosun çok sevinmeyin bi 12 hf yı geçirin daha çok erken sevinmek için diyo benim hiç bulantım yok diyorum zaten bulantı için daha çok erken diyo anlamadım adam soğuk biraz
Sağol canım benim inşallah bu gruptaki herkes sorunsuz bi şekilde tamamlar 9 ayınıCanim cok sevindim inş sağlıkla kucağına da mak nasip olsun darısı başımıza canim
Cnm günaydın gözün aydın benim Dr da aynı hep temkinli onlar her yönünü söylemek zorundalar ik inss hepimiz saglikla kucağımiza alalimKızlar az önce çıktık dr dan kalp atışını duyduk çok şükür dr um herşey yolunda dedi 3 hafta sonraya çağırdı yaa benim dr um çok iyi çok başarılıda böyle çok dobra yaa mesela seviniyosun çok sevinmeyin bi 12 hf yı geçirin daha çok erken sevinmek için diyo benim hiç bulantım yok diyorum zaten bulantı için daha çok erken diyo anlamadım adam soğuk biraz
Günaydın kızlarGünaydın kızlar 7. Haftada merhaba
gunaydinGunaydın hanımlarrrrr midem çok fenaaaa ağrıyoo haftalar geçiyo azalmıyooo...ilaçlardan ve aşırı yemekten bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?