2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Bende 8 haftaya girdim iğneyi ve estrofemi bırakabilirsin dedi. Şimdi de tedirginlik başladı ya bişey olursa diye. İçsek başka bişey bıraksak başka şey doktorlara güveniyoruz artık.

Bende 8 haftaya girdim iğneyi ve estrofemi bırakabilirsin dedi. Şimdi de tedirginlik başladı ya bişey olursa diye. İçsek başka bişey bıraksak başka şey doktorlara güveniyoruz artık.
Aynen arkdasım bana da doktor 11.hafta sonuna kadar kullanacaksın dedı..2 li tarama testıne gıttıgımde bıraktırır herhalde...haklısın arkadasım bıraksan ayrı dert bırakmasan ayrı dert.bebişlerimiz iyi olsunda katlanıyoruz..yeterkı onlara zarar gelmesın..doktorlar ne derse onu yapmak zorundayız..

Arkadaşlar günaydın. Geçen cumartesi ve dün sabah(5gün arayla) çok şiddetli kanamam oldu çok büyük parçalar düştüğünü hissettim ikisinde de.. ama şükür ki bebek ve kese sağlam dedi doktor.. tüm hamilelik boyle gececk ya da birden düsecek diye cok korkuyorm. Dün 6+2 günlüktü ama kalp atısını duyamadı doktor emin olamadı.. haftaya tekrar bakalm dedi duyulması gerekmezmiydi şimdiye kadar

canım ben de 6+2 de vagınal usg de derınden algıladık..
8+2 de karından usg de gayet guzel duyduk kalp seslerını :)

Kızlar az önce çıktık dr dan kalp atışını duyduk çok şükür dr um herşey yolunda dedi 3 hafta sonraya çağırdı yaa benim dr um çok iyi çok başarılıda böyle çok dobra yaa mesela seviniyosun çok sevinmeyin bi 12 hf yı geçirin daha çok erken sevinmek için diyo benim hiç bulantım yok diyorum zaten bulantı için daha çok erken diyo anlamadım adam soğuk biraz

Canim cok sevindim inş sağlıkla kucağına da mak nasip olsun darısı başımıza canim

Cnm günaydın gözün aydın benim Dr da aynı hep temkinli onlar her yönünü söylemek zorundalar ik inss hepimiz saglikla kucağımiza alalim

Gunaydın hanımlarrrrr midem çok fenaaaa ağrıyoo haftalar geçiyo azalmıyooo...ilaçlardan ve aşırı yemekten bence..

Gunaydin kizlar.mide agrisi bende de var hergun sut tuketmeye calisiyorum midemi korusun diye.rosebady e katiliyorum daha yolum cok basindayiz az ve sik ye bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…