- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Canım ağrıların oluyor mu ara araCanım endişelenme benim sürekli oluyor dr um normal diyor kırmıızı normal kan renginde oluraa biraz sıkıntı olabiliyormuş
Bide tuz beni çok sisiriyor bence tuzda yapabilir ben yemiyorum sisiriyo dieCanım o gaz olabilir.en erken 3.aydan itibaren hafif hafif çıkıyomuş şuan kesemiz bile çok küçük
Oluyo canım aynı adet ağrısı gibi oluyo sonra geçiyo ama kahverengi lekelenme hep varCanım ağrıların oluyor mu ara ara
İnş sağlıkla devam ede cnm hamileliğimız burda doğumlarimizida yazarız benim bugün ilk efa oldu cnm bakalım inş devam etmez ama normal mis kalp atisini duymak rahatlatı beni Allahım herkese nasip etsinOluyo canım aynı adet ağrısı gibi oluyo sonra geçiyo ama kahverengi lekelenme hep var
forbiolu bende kullanıyorum. iştahsızlık bendede var.Ben 57 idim simdi 56 bucugum.istahsizlik var bende de.folbiol kullaniyorum.dr o yaoiyordur dedi.yine de sen dikkat et cnm vermesi cok zor oluyor sonra
vitamin ilaçları kimisinde iştah kimisinde iştahsızlık yapıyormuş canımEstrofemden şüphelenıyorum ben böyle yıyen bi insan değildim bişey iştahımı açıyo...
bizim isimler çokdan hazır :)Kızlar isim bakıyonuzmuuuu ben 1tane bile beğenemedımmm
ya benimde şişdi estrofemden ve kan sulandırıcı iğneden şüpheleniyorum. yandan bakınca hamile olduğum belli gibiMerhaba kızlar karnı şişmeye başlayan var mı benim biraz çıktı hatta farkediyorlar hamilemisin diyorlar erken galiba ama şimdiden gerilme başladı karnımda çok yersem kötü oluyorum rahatsızlık veriyor.
o jeli kullanıp kahve tortular geleni çok duydumMerhaba kızlar sabah bir panik yaşadım pijama ma lekeler olmuştu kahverengi korktum bende çok cricone jel kullanıyorum etkisi olabilir mi snra olmadı doktor randevusu vardı çok şükür bebisimin kalp atışı ni duydum gayet iyiydi elhamdullahböyle birşey normal dedi hoca 15 haftaya kadar olabilir hemen korkma dedi böyle bir durum yaşayan var mı korkuyorum kızlar
Bir Günaydın da bnden bulantıli bir gündenBayram arefisinden gunaydinlar
Cnm inşallah 12 haftadan sonra geçiyor diyorlar inşallah seninde öyle olsunBir Günaydın da bnden bulantıli bir günden
benim oğlum olursa adını çınar koyacam çınar olsun uzun ömürlü olsun. eşimde ege ismini seviyor çınar ege olacak1kız 1erkek ismi kenarda bulunsun dıyorum nasılolsa ıkısınden biri...binlerce isim baktım 1tane içime sinen olmadi.. önerilere açiğim:)
çağan ismi revaşta1kız 1erkek ismi kenarda bulunsun dıyorum nasılolsa ıkısınden biri...binlerce isim baktım 1tane içime sinen olmadi.. önerilere açiğim:)
6+2 de duyulamayabiliyor canım sıkma canını hemen, doktorlar o yüzden genelde 7. haftada çağırıyor mide bulantısı herkesde olmayabilir benimde çok sık olmuyor mesela çok aç kalırsam öyle. Şimdi moralli olman lazım ki iyi olsun bebiş dua et bu arefe gününde sağlıkla olsun inşallahArkadaslar kalp atısını 6+2 de duyamadk doktor 10gun sonraya cagırdı. 2kez cok siddetli kanamam oldu şimdi de kahverengi lekelenmem oldu. Ama ne mide bulantısı,ne ekşime hiçbir belirtim yok kalbi atmazsa diye çok endişe ediyorm
Bulantı yanma 6. Haftada bende de yoktu daha sonrasında başladı onlar Canım, kanama-lekelenme de yaşadım. İnşallah 7. Hafta geçsin de duyarsınız. Sağlıkla büyür inşallah bebecik.Arkadaslar kalp atısını 6+2 de duyamadk doktor 10gun sonraya cagırdı. 2kez cok siddetli kanamam oldu şimdi de kahverengi lekelenmem oldu. Ama ne mide bulantısı,ne ekşime hiçbir belirtim yok kalbi atmazsa diye çok endişe ediyorm
Canım endişelenme kalp atışını bende 7.haftada duydum olabiliyo canını sıkma bulantıda hiç yok bendeArkadaslar kalp atısını 6+2 de duyamadk doktor 10gun sonraya cagırdı. 2kez cok siddetli kanamam oldu şimdi de kahverengi lekelenmem oldu. Ama ne mide bulantısı,ne ekşime hiçbir belirtim yok kalbi atmazsa diye çok endişe ediyorm
n11 de baktım ben de 70 liradan başlıyo...alsam mı kiiiKızlar şimdiden herkese iyi bayramlar
Sizlere bir sorum var fetal el dopleri almak istiyorum netten yorumlara baktım aranızda kullanan ya da duyan varmı birde en erken kaç haftada duyabiliriz evdeki el dopleriyle
Kızlar neyden bahsediyorsunuz k.bakmayın ilk defa duyuyorumn11 de baktım ben de 70 liradan başlıyo...alsam mı kiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?