2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Kızlar dert ortaklarım beni en iyi sizler anlarsınız şimdi bizim bu 4.denememizdi bundan önceki kimyasaldı aradada yarım kalan tedaviler falan oldu hep bi olumsuzluk yaşadık şuan çok şükür hamileyim kalp atımınıda duyduk ama sizdede şöyle bi paranoya varmı hep şunu düşünüyorum acaba kalbi atıomu durmuş olabilirmi çünkü dr umda dedi kalbi dursa bile 1 ay öyle içinde kalan var dedi eşim annemler çok kızıyolar sakın düşünme die çok şükür inançlı insanım herşey rabbimin elinde verende o alanda o ama işte bu düşünceleri atamıyorum kafamdan dr 3hf sonraya çağırdı bu 3 hafta nasıl geçer bilmiyorum hatta bu 9 ay nadıl geçer böyle

kötüyü düşünme . rabbim canı verdi alacağı nefes varsa doğacak yoksa doğmayacak. güzel düşün sürekli dua et güzel olsun herşey. kötüyü çağırma. ben bebeğini kaybeden biri olarak senin gibiydim ama yendim bu durumu. aklıma kötü birşey gelse bebeğimle konuşuyorum. yoksa 9 ay bitmez. birde olacak birşey varsa hergün doktora gitsen bile engel olamıyorsun. ben hep allahım bebeğime sağlık ver sağlıcakla kucağıma almayı nasip eyle diyorum. içim biraz rahatlıyor. evde uğraşacak birşeyler bul. bebeğin için yapacaklarını düşün. saatlerce pc de bebek şekeri mevlüt şekeri bebek arabası derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Bunu bende düşünüyordum ama kalp atsini duyunca rahatladım.Rabbim nasip etti dedim ve cok sukur dualarla geçiriyorum günümü elimi koyuyorum Rabbim sen kucağıma sağlıkla almayi nasip et diyorum ama kalbi atıyorum atıyor mu demiyorum atıyor elhamdullah Rabbimin izniyle kötü düşünme bebeğini üzme o seni hissediyor suan annem rahat ol diyorum ben inş bu uyudugum odada senin nefesinle senin kokuları uyucam yavrum bizde zor elde ettik cnm eşimin sıfırdi spermin düşün yani çok şükür ki bi şekilde Rabbim yoluna koyuyor bak hamileşin bunlara kafanı yorma tadını çıkar olacağı varsa tabi Oda Rabbimden herseye Razıyız değil mi

Kızlar çok sağolun cevaplar için tamamen haklısınız dediklerinizin hepsini bende yapıyorum sürekli dua ediyorum başka şeylerle ilgileniyorum ama işte elimde değil durduk yere bi ağlama krizleri geliyo bayramdan sonra psikologa gidelim diyoruz bi öncekinde herkese söylemiştik sevinçle düşük olunca yıkıldık neler yaşadığımı anlatmaya geerek yoktur bunu kimseye söyleyemiyorum bile bişey olursa nasıl dicez die allahım sen hepimize güç ver bende bu yılların birikimi oldu çok atmışım içime şimdi oaylak veriyo

Kızlar estrofemi kaçıncı haftaya kadar kullanacaksınız bılıyor Musunuz ..
10.haf azaltmaya başlicam..4...3...2..1..vee sıfırrr bıktımmmmm artık ilaç torbasını görünce elim ayağim tıtrıyooooo..diğer ilaçlarda 12ye kadar devam..tabi bu benim dr söylediği...6.haftada bıraktiran da var

ne kullanıyorsun ilaç olarak. ben estrofem,forbiol,coraspin,clexane, crinone jel

Bende kalp atışını duymaya gıttıgımde 5 tane içiyordum ..doktor herhafta 1 tane azalt dedı..bu hafta 1 taneye düştüm ..önümüzdeki pazart bıtıyor ..cuma gunu ise 2li tarama var ..kararsız kaldım o gune kadar içsem mi diye ..bana verılen ılac kullanımı kağıdında estrofem ıcın 12 haftaya kadar kullanılacak yazıyor..kafam karıştı ..olmadı cuma gunu doktoru arayım ..

Bana Dr hiç vermedi bu sefer estrofem kullanmadim

Kızlar gebelıkte neler yasıyorsunuz anlatırmısınız? Ben kendimden bahsedeyım mide bulantım kusmam yok ama bi kaç kere yaşadım..kullandığım vıtamın ıctıkten sonra kustum ..birde 4 gun mangal kokusunda kustum ..suan cok şükür kusmalarım yok ..ama garıp bi ağız tadı sureklı midem de bi garıplık var anlatamıyorum ..Can'ım bişey yemek istemıyor ne yapcam bılmıyorum ..hep yorgunum halsızım..cok mu sızlanıyorum bılmıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…