- 25 Temmuz 2016
- 348
- 326
- 23
Bebek kalp atışlarını dinlemek için cihaz..sağlık ocaklarında çokeskı modellerınden bulunuyor..kullanımının zararı yok.meraklı anneler için idealKızlar neyden bahsediyorsunuz k.bakmayın ilk defa duyuyorum
Teşekür ederim canım cevabın için kaç aylıkken peki kullanabiliyor bu alet acabaBebek kalp atışlarını dinlemek için cihaz..sağlık ocaklarında çokeskı modellerınden bulunuyor..kullanımının zararı yok.meraklı anneler için ideal
10.haf itibaren kullanılabılıyo.12den sonra daha net olur tabi.cihazın kalitesine göre de değişiyo ..Teşekür ederim canım cevabın için kaç aylıkken peki kullanabiliyor bu alet acaba
Kız olursa??benim oğlum olursa adını çınar koyacam çınar olsun uzun ömürlü olsun. eşimde ege ismini seviyor çınar ege olacak
Belinay ismi nasıl kızlar Peygamber çiçeği demekmis ben çok beğendim kız olursa düşünüyorum bu ismi erkek olursa esim Rabbim saglikla kucagimiza almak nadip etsin insKız olursa??
Bu arada canım sen on haftadasin ağrıların nedurumda oluyor mu bel ağrısı ben 7 haftayı bulantı çok oluyor Afedersin çıkarma oluyor her gün benim bide bekir ağrıyor arada siddetliKız olursa??
canım bence gereksiz. 4 aydan sonra bebeğimizi hissedeceğiz. sürekli dinlemek isteyeceksin duymadığın takdirde tedirgin olacaksın. daha çok strese sokar. tabi bu benim fikrim :)Kızlar şimdiden herkese iyi bayramlar
Sizlere bir sorum var fetal el dopleri almak istiyorum netten yorumlara baktım aranızda kullanan ya da duyan varmı birde en erken kaç haftada duyabiliriz evdeki el dopleriyle
kız olursa eşim Beren olmasını çok istiyor bende defne ismini çok seviyorum. ya beren tek isim olacak yada defne beren çift isim olacak :)Kız olursa??
Canim bende bir aratiricam sizden duydum belki alırım bend bu ara da inş kanama durmustur cnm ağrıların var mıCanım arkadaşımda vardı fetal el dopleri bugün denedikde net duyulmadı uğultu gibi duyuldu markası çok iyi değilmiş 200 lira falan olanları varmış onlar çok iyi dedi önceden hep olumsuz tecrübelerim olduğu için biz kesin alıcaz dr a da sorduk hergün bile dinleyebilirsin hiç bi zararı yok dedi
Bebis zaten sürekli yer degitiryormus ilk aylar bazen duymadık mi die tedirgin oluruz bende ondan kararsız kaldım buradan duydum bencanım bence gereksiz. 4 aydan sonra bebeğimizi hissedeceğiz. sürekli dinlemek isteyeceksin duymadığın takdirde tedirgin olacaksın. daha çok strese sokar. tabi bu benim fikrim :)
kız olursa eşim Beren olmasını çok istiyor bende defne ismini çok seviyorum. ya beren tek isim olacak yada defne beren çift isim olacak :)
Bel ağrısı var canım son gunlerde iyice arttı.mens olcakmiş gibi olan ağrım azaldi..ilaçlara devam edıyorum.erkek ismi asrın nasıl acaba kız belinay demişsin o da hoş...ayy bi öğrensek cinsiyetlerini..o gun heyecandan ölürüm herhalde:))))Bu arada canım sen on haftadasin ağrıların nedurumda oluyor mu bel ağrısı ben 7 haftayı bulantı çok oluyor Afedersin çıkarma oluyor her gün benim bide bekir ağrıyor arada siddetli
Allah hepimizin bebeğini korusun canım çok geçmiş olsun bende epey zorluk yaşıyorum bulantı ağrı kusma var bende her gün bir iki kere çıkarıyorum inş bu günler geçer hatırlıyor sevinç göz yaşlarına bırakır ...Merhaba arkadaşlarım.3 yıl bekleyişten sonra ilk denememizde tutundu şükür bebişim.21 inde 2li teste giricem inşallah herşey yolunda gider.47 kiloyla hamile kaldım şuann 43 kiloyum 4 kilo verdim 6+4 te başlayan bulantılarım beni mahvetti özelliklede burnumdaki o iğrenç kokuAcilde yediğim serumlar bugün dahil ve hastanede yattığım günler geçmek bilmiyor Su bile içemiyorum içtiğim an çıkıyo suya hasret kaldım.İdrarımda keton çıktı vücutta su kalmadığı için yağ yakmaya başlamış antibiyotik iğneler falan çok zor dönemden geçiyorum.Allahım bebeğimi koru banada dayanma gücü ver diye dua ediyorum hep.Folik asit de içemiyorum tabi.İnşallah bebeğimin sağlığına bişey olmaz.Sizlerden de dua bekliyorum arkadaşlarım herşey miniklerimiz için
Asrin da çok hoş canım inş bir sağlıkla kavuşsak inş kaç haftalik cinsiyet öğrenilir canım sen daha yakınsin ilk haber senden inşBel ağrısı var canım son gunlerde iyice arttı.mens olcakmiş gibi olan ağrım azaldi..ilaçlara devam edıyorum.erkek ismi asrın nasıl acaba kız belinay demişsin o da hoş...ayy bi öğrensek cinsiyetlerini..o gun heyecandan ölürüm herhalde:))))
Canım cok sagol insallah bizde saglıkla duyarız kalp atısını.. su mubarek gunde dualarımızı eksik etmeyelim Rabbim tüm arkadaşlarımıza kuzularına sağlıkla kavuşmasını nasip etsin6+2 de duyulamayabiliyor canım sıkma canını hemen, doktorlar o yüzden genelde 7. haftada çağırıyor mide bulantısı herkesde olmayabilir benimde çok sık olmuyor mesela çok aç kalırsam öyle. Şimdi moralli olman lazım ki iyi olsun bebiş dua et bu arefe gününde sağlıkla olsun inşallah
Canım 8. Haftaya girince mi duyuluyor. Senin kanama lekelenme nezaman nekadar oldu,korkuyorm cokBulantı yanma 6. Haftada bende de yoktu daha sonrasında başladı onlar Canım, kanama-lekelenme de yaşadım. İnşallah 7. Hafta geçsin de duyarsınız. Sağlıkla büyür inşallah bebecik.
7 ya da 7+1 de cnm kalp atısı insallah duyarız daha oncesinde senin de mi duyulmadı arkadasımBendede kanama oldu kahve rengi o korkuyu yaşadım acaba kalp atisinı duycazmi die elhamdullah hoca 14 haftaya kadar olabilir dedi onun için canını sıkma bende dün 7 haftaya girdim kalp atisiı ozaman duyduk senin randevu ne zmn arkadaşım inş hayirlisiyla duyarsınız inş
Canım seninle transferimizde aynı gündü galiba yeni mi duydun sende darısı basımızaCanım endişelenme kalp atışını bende 7.haftada duydum olabiliyo canını sıkma bulantıda hiç yok bende
Bana hoca 5 haftalik kese 7 haftalik kalp atisi için randevu verdi arada benimde kanamam oldu çok şükür sıkıntı olmadı elhamdullah duyduk cnm 7haftada duyulması gerekiyor diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemem cnm benimde lekelenmem oldu kahverengiydi7 ya da 7+1 de cnm kalp atısı insallah duyarız daha oncesinde senin de mi duyulmadı arkadasım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?