2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Canım 8. Haftaya girince mi duyuluyor. Senin kanama lekelenme nezaman nekadar oldu,korkuyorm cok
Canım geçtiğimiz 6. Haftada kahverengi lekelenme olmuştu, 7. Haftada da kırmızı kanama oldu, geçtiğimiz pazartesi yani :/ o gün kontrole gittik çok şükür kalp atışı duyuldu. İnşallah gittiğinde görürsün. Kanama,lekelenmeler olabilirmiş :/ Allah korusun bebeğini.

Canım 8. Haftaya girince mi duyuluyor. Senin kanama lekelenme nezaman nekadar oldu,korkuyorm cok
Canım bu yazdığını şimdi gördüm dr um bana dediki bakarken şimdi bakıyorum ama duymayabilirz hiç endişelenme daha çok erken demişti biz şans eseri duyduk ama sende duyacaksın emin ol dua edicem senin için benim dr umda bi alem kalp atışını duyduk sevindik eşim kameraya çekiyo hemen sevinmeyin önemli olan bu kalp atışının giderek artması bu ilk aylarda kendiliğinden durabiliyo 12.haftaya kadar sevinmeyin diyo hey allahımmm

Canım Allah razı olsun dualarda bulusalım.hangi sehirdesin,ya doktorlar cok garantici insanın ümidini kırıyor maalesef..benim de 11 agustos transfer ama 3.gün embriyosu ve sat 26 temmuz oyuzden günüm senden geri tahminim ben 7.haftaya salı günü girecegim 8eylül perşembe duyamamıstk kalp atısını cnm

Kanamam 2 kez cok siddetli oldu ama korkutan kandan cok pıhtı cok ciddi parca atıyrm cünkü nedenini de bilmiyrm bakalm evde yat kalkma dedi bayramı yatarak geçirecegim

Canım benim sat 18 temmuz birde 5.gün embriyosu ordan fark ediyor galiba sen hiç ümidini kırma erkendende gitme dr a bu seferde göremezsen çok üzülürsün pazartesiyi bekle garanti olsun cnm ne demek dua edicem senin için hiç ümidini kırma

Bende çok dua edicem biz kalp atışı duyduk Rabbim arkadsimizada duymaya nasip etsin kanama insanın korkutuyor biliyorum ama hiç korkma canım Rabbimin elinde hersey nasıp etsin inş sağlıklı bir şekilde devamını hepimiz için

Canımmm Allah razı olsun hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inşallah,hayırlı saglıklı evlat olsunlar

Canım çok teşekkür ederim saglıklı olsun da beklerim ben..yatmak biraz yoruyor ama cok sükür bakanımız var yatabiliyoruz.. Rabbim bugunumuzu aratmasn inşallah

Asrin da çok hoş canım inş bir sağlıkla kavuşsak inş kaç haftalik cinsiyet öğrenilir canım sen daha yakınsin ilk haber senden inş
12de öğrendi bi arkadaşim..14ten itibaren belli olur tahmınen.. ilk çocuğumu 16 haftalıkken öğrenmiştim.12de 2li teste gıttığımde mutlaka sorucam belkkiiiiii bir olasılıkkkkkk söyler:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…