- 4 Kasım 2014
- 764
- 732
- 53
- 39
Ne guzel arkadasım..Bana Dr hiç vermedi bu sefer estrofem kullanmadim
Slm canım nasılsın iyi bayramlar. Kanaman tekrarladı mi. Canım ya ben perşembe günü dışarı cikmstim birden kanama m geldi. İki gün hastanede yattik cumartesi çıktım suan kanama yok şükür ama çok korktuk. Sürekli yatıyorum. Arada ağrıları oluyor kasik ağrıdı sen de de olmusmuydu kanamadan sonra. Doktor olabilir ağrı da lekelere de tekrarlanır dedi. Korkuyla yatıyorum sırt üstüAh kıyamam ben o miniğe, ikisini de sana bağışlasın allahım. elimizden geleni yapıp bekliyoruz Can'ım Allah kolaylıklar versin.
Canım geçmiş olsun bir daha olmasın inşallah. Benim tekrarlamadı, progestan iğne kullanıyorum o günden beri. Kasık Ağrım yoktu o kanama günü, ama ara ara ağrı oluyor. Rahim büyüyor ondan Ağrılarımız. Çok oldu mu kanaman? Benim bi anda çokça gelmişti kırmızı.Slm canım nasılsın iyi bayramlar. Kanaman tekrarladı mi. Canım ya ben perşembe günü dışarı cikmstim birden kanama m geldi. İki gün hastanede yattik cumartesi çıktım suan kanama yok şükür ama çok korktuk. Sürekli yatıyorum. Arada ağrıları oluyor kasik ağrıdı sen de de olmusmuydu kanamadan sonra. Doktor olabilir ağrı da lekelere de tekrarlanır dedi. Korkuyla yatıyorum sırt üstü
kullan canım. bende kanımda gerilme hissediyorum o yüzden bugün bebek yağı aldım. ilerleyen zamanlarda bende doktora soracağım. ne önerirse onu yapmayı düşünüyorumBenim ilk gebeligimden catlagim var ozaman fazla kullanmamıştım ama bu sefer kullanacsm Dr sormayı düşünüyorum bende
Ben yaptırdım Canım bi sorun çıkmadı hiç birinde. Çiğ et yumurta pastörize olmayan süt E dokunmamak lazım tüketmemeli.Kızlar detaylı kan tetkiklerinizi yaptırdınızmı benim toksoplazmam negatif çıktı hiç çiğ ete yaklaşmadım sakatat falan yemedim
Ben 32yim Canım.kızlar kaç yaşındasınız
Dr um baktı zaten canım o dedi banada çiğ et iyi yıkanmamış sebze meyveler kedi köpek hepsini yadakladı sakatat iyi değilmiş hamilelere ciğerde bilinenin aksine zararlıymış içinde a vitamini varmış toksik etki yaratıyomuşBen yaptırdım Canım bi sorun çıkmadı hiç birinde. Çiğ et yumurta pastörize olmayan süt E dokunmamak lazım tüketmemeli.
Doktora yolladın mı sonuçları?
bende yaşıyorum normalmiş doktorum öyle dediKızlar bel ağrının oLuyormu ara arada adet ağrısı gibi ağrılar biraz bahsedermisiniz bu bel ağrısını bir tek ben mi yaşıyorum merak ettimm
Canim tesekle ederim cevap için sağa sola dönerken bile ağrıyor hani adetten ki bel ağrısı değil ağır bişey kaldırsın da belin çok ağrırir ya öylebende yaşıyorum normalmiş doktorum öyle dedi
Bende okonuda kararsizim bide ikizlerde doğru sonuç vermiyormus Dr ne diyecek bakalım konuşmadık daharosebady canım ikili testi yaptıracakmısın. yaş ilerledikçe değerler yüksek çıkıyormuş ve yanılıtıyormuş. ne yapmayı düşünüyorsun
Daha biz hiç yaptirmadik ama bu gidişte yapılacak galibaKızlar detaylı kan tetkiklerinizi yaptırdınızmı benim toksoplazmam negatif çıktı hiç çiğ ete yaklaşmadım sakatat falan yemedim
Cnm kasiklarim arada agriyor belimde öyle bariz agrimadi şükür bende bel fıtığı var o yüzden olsun istemem sende fitik var mıydı cnmKızlar bel ağrının oLuyormu ara arada adet ağrısı gibi ağrılar biraz bahsedermisiniz bu bel ağrısını bir tek ben mi yaşıyorum merak ettimm
Yok cnm bende fıtık ama benim adet ağrıları çok yoğun olurdu çok yumurta üretiyor vücudum ohss de oldum ilk günler şükür atlattım ama kalan yumurtalar basınç yapıyor mus adet agrilari gibi agrilar normal demişti doktor sorduğumda bu iki gündür çok ağrıyor belim cnmCnm kasiklarim arada agriyor belimde öyle bariz agrimadi şükür bende bel fıtığı var o yüzden olsun istemem sende fitik var mıydı cnm
biraz ayakta kalayım hemen belim ağrıyorCanim tesekle ederim cevap için sağa sola dönerken bile ağrıyor hani adetten ki bel ağrısı değil ağır bişey kaldırsın da belin çok ağrırir ya öyle
bende daha yaptırmadımDaha biz hiç yaptirmadik ama bu gidişte yapılacak galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?