2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Kızlar ciricone jel kullanan var mı aranızda bende birikiyor arada siyah tortu şeklinde bu normal mi açaba olan var mı

Kızlar şimdi kahverengi yoğun olan akıntım kırmızıya dönüştü karın ağrımda başladı hemen soluğu dr da aldık bayram dolayısıyla hiçbiyerde kadın doğumcu bulamadık bitek buca kadın doğum hastanesinde jinekolog varmış oraya gittik Allah kimseyi düşürmesin tüm kadınlar bi odanın içinde toplanmış herkese aynı anda soruyolar neyin var die kanamam var dememe rağmen bayaa bi bekledik erkekleri almıyolar sıra bana geldi herkesin içinde muayene oldum bitek alttan usg yapılcaksa perdeli bölüme alıyolar utana sıkıla anlattım bu tüp bebek bilmem ne die dr desen suratsızın teki kese ve kalp atımları iyiydi Allahtan diyorumki kanamanın sebebi ne olabilir bağırıveriyo dur bakıyorum die yat dinlen dedi proluton önerdi öyle işte Allahtan bebek iyide içimiz rahatladı bide bebektede bi sıkıntı olsaydı kesinlikle şikayet edicektim

Gecmis olsun tatlim.. Kendi dr kanaman icin bisey diyormu sebebi ne?? Bazen yazdiklarini okuyorumda da sürekli kanama sikayetin oluyor.. Ben bile merak ettim dogrusu..

Gecmis olsun tatlim.. Kendi dr kanaman icin bisey diyormu sebebi ne?? Bazen yazdiklarini okuyorumda da sürekli kanama sikayetin oluyor.. Ben bile merak ettim dogrusu..
Canım kendi dr umu hemen telefonla aradım zaten o şehir dışında olduğu için başka dr a gittik şimdi kendi dr umda aynı şeyi söyledi bu dr da bazı gebelerde ilk 3 ay böyle ara kanamalar olabilirmiş hatta hergün olanlarda varmış şimdi kese büyüdükçe etrafındaki kılcal damarları kanatıyomuş kahverengi olan kanamalar içeride kalan eski kanların bakterilerle sindirilip atılmasıymış parlak kırmızı olanlarda şuan aktif kanamayı gösteriyomuş hemen durursa bi sıkıntı olmaz ama çok uzun sürerse düşük olabilir dedi yani bu kadar de normal dio bizde anlamadık şaştık kaldık

Dikkat et tatlim.. Bol bol dinlen yorma kendini.. Saglicakla kucagina alirsin bebisini insaallahh..

selam kizlar, bu kanama lekelenmeler bendede cok oldu, sonra doktor sekerimi kontrol etti ve seker yüksek cikti, o günden itibaren sekere dikkat ettim bicak gibi kesildi o akintilar kanamalar.. sonra dikkat ettimki ben asiri karbonhidrat ve sekerli yedigim günlerde cok olmsutu simdi cok sükür yok

İnşallah kötü sonuçlanmaz bekle kendi doktorunla görüş o gerekeni yapsın ama Allah yardımcın olsun düzelir inşallah herşey

Şimdi okudum bunu gözden kaçırmışım bitanem sakın kendini bırakma hemen nasıl bu kadar emin konuşabiliyorkii 8 hf ya kadar görüşmeyebilir diyorlar zaten nasıl o kadar emin bol bol dua et bende senin için dua edicem kızlar hepimizz birer ayetel kürsi okuyalımmm rabbimden ümit kesilmez

Şimdi okudum bunu gözden kaçırmışım bitanem sakın kendini bırakma hemen nasıl bu kadar emin konuşabiliyorkii 8 hf ya kadar görüşmeyebilir diyorlar zaten o kadar emin bol bol dua et bende senin için dua edicem kızlar hepimizz birer ayetel kürsi okuyalımmm rabbimden ümit kesilmez
Şimdi okudum bunu gözden kaçırmışım bitanem sakın kendini bırakma hemen nasıl bu kadar emin konuşabiliyorkii 8 hf ya kadar görüşmeyebilir diyorlar zaten o kadar emin bol bol dua et bende senin için dua edicem kızlar hepimizz birer ayetel kürsi okuyalımmm rabbimden ümit kesilmez

Okuyalım arkadaşım Rabbim mucize nasip etsin inş

Canım kendi doktoruna gitmeden lütfen kendini bırakma, Nasıl kolay alalım demek hemen, biz neler yaşıyoruz... Cihazı eskidir belki? Daha çok erken inşallah kalp sesini duyarsınız. Bende ayetel kürsi okudum senin için.

Canım çok hareket halindemisin? Keseye yakınmıymış kanama alanı? İnşallah son olsun bu korku, sağlıkla büyüsün bebeciklerimizin hepsi.

selam kizlar bugün doktora gittim u ltrasona girdim, bebegimi ilkkez bu kadar net gördüm, okadar oynuyoduki icerde, doktor enteresan adeta dans ediyor dedi, soke oldum, her bebekk böyle mi ki ??
Ayy maşallah ona :) 10. Haftada kaç mm oluyor boyu? Büyüdükçe net görünür Di mi :)

Canım çok hareket halinde değilim 2 hafta öncede böyle bi kanama olmuştu o zaman rapor alıp 3 gün yattım dr um sonra kalkabilirsin dedi çok ağır kaldırma çok ani hareket etme normal hayatına devam et dedi çok hareket halinde değilim ama bayram dolayısıyla illa ziyaretler oldu hep oturdum ama tabi ister istemez yürüdümde şuan dinleniyorum kanama kesenin etrafında değilmiş hatta keseyle alakası yok dedi bu eski kalan kanlardan olabilir ya da arkasında olabilir dedi kiminin hamileliği böyle zor olur seninde böyle geçecek demekki dedi prolutonu her hafta yapıcaz hiçbi zararı yok düşükleri önlüyo yaptır dedi yaa Allahım millet denizde yüze yüze deli gibi geze geze hamilelik geçiriyo hanile kalmam bi ayrı zordu hamileliği devam ettirmek daha da zormuş Allahım hepimizin yüzünü güldürsün artık
Canım çok hareket halindemisin? Keseye yakınmıymış kanama alanı? İnşallah son olsun bu korku, sağlıkla büyüsün bebeciklerimizin hepsi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…