2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Kizlar midemin bulantisindana hicbir sey yiyemiyorum, icemiyorum.. Ne yapacagimi sasirdim. Doktor Zofran diye bi ilac yazdi. Kullanan var mi ?

Kizlar midemin bulantisindana hicbir sey yiyemiyorum, icemiyorum.. Ne yapacagimi sasirdim. Doktor Zofran diye bi ilac yazdi. Kullanan var mi ?
benim eltime verdi kanser hastaları kullanıyormuş o ilacı kemoterepiden sonra.doktoru verdi çok zor durumda kalırsan iç demişti. bütün gece kusuyordu eltim. içmedi hiç diye biliyorum. bebeğe zararı yok

Kizlar su anda sok oldum.

Zofran adli ilaci bizim doktorlar yaziyorlar ama, 10. Haftadan once kullanimi yurtdisinda yapilan calismalarda gostermis ki bebekte olusum bozukluklarina sebep olmus. Zofran ilac sirketi de bu bebeklerin ailelerine 3 bilyon dolar odeme yapmis mahkeme karariyla. Bebeklerde kalpte delik, beynin kafatasina kucuk gelmesi sikintisi vb. sorunlar olusmus.

10. Hafta oncesi mumkunse kullanmayin.

Mide bulantısı herkeste var ilaç kullanmayın bence ,bılıyorum çok zor ama her ilaç bebeğe etki edıyor malesef..ekşi şeyler mideyi yatıştırıyo narekşili çorbalar falan faydalı olabılır.sabahları kraker..ne biliyim basit çözümler..umarım ıyı olursunuz..bnde yaşıyorum bunu

Cubuk kraker bile yiyemiyorum. Bilmiyorum ne yapacagim..

Benim bil
Cubuk kraker bile yiyemiyorum. Bilmiyorum ne yapacagim..
Benim bulantı keseye görün ce başladı ve cok sidetli geçti hiç bişey yiyemiyorum dört haftadır bitmiştir resmen krater bile cikiyordu tekrardan bugün itibarıyla daha iyiyim bulantı ara ara oldu ve iki kere çıkardım rahatladım suan iyiyim inş azalır bulantilarim çok korktum hep böylesi olucak die bu ara iki gündür biraz nefes aldım resmen temiz hava uyj geliyor bide ben limon yedim tuzlayip hafif bastırıyor arkadaşlar eksi Elmada iyi geliyor beyaz leblebi de ...

dediğim gibi ağır bir ilaç. kemoterapi sonrası kanser hastalarına veriyorlarmış. eltimin doktoru bunu söylemişti

Kızlar biraz önce kalktım ve uyurken lekelenmem olmuş :/ kalktıktan sonra da bi minik parça geldi adet dönemlerinde gelenler gibi :/
Korku içindeyim...

Kızlar biraz önce kalktım ve uyurken lekelenmem olmuş :/ kalktıktan sonra da bi minik parça geldi adet dönemlerinde gelenler gibi :/
Korku içindeyim...
Cnm inşallah önemli değildir hemen bir hastanenin aciline git istersen bir iğne felan yaparlar belki cnm güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Korku içindeyim...
Canım hiç korkma o dediğin bende çok sık oluyor artık alıştım ben o duruma böyle minik pıhtılar dimi onlar işte o kahverengi lekelerin birleşmesinden oluyo parlak kırmızı değilse korkma ki parlak kırmızı bile olsa bişey olmayabiliyo ama tabikide yinede sen git bi dr a için rahatlasın dr bişey yok demedikçe içimiz rahatlamıyo dimi

Kızlar günaydın hayırlı cumalar. Kabizlik problemi yaşayanlar neler yapiyosunuz çok kötüyüm ben sadece şalgam icince biraz çıkabiliyorum tuvalete başka türlü ne yapsam geçmiyor mide bulantısı kusma da cabasi

Kızlar sabah merkez açılır açılmaz kontrole gittik, acil durum olduğu için aldılar hemen bizi, çok şükür Bebek iyi büyümüş kalp atışı iyi, kese ye çok yakın kanama alanı yok ama istirahat et Dedi, progestan iğneye devam. 2 hafta sonra kontrol.

İnşallah hepimizin bebeği sağlıkla büyüsün, Allah'a emanet olsunlar.

canım sabah kaltığında aç karnına 3-4 tane kuru kayısı ye. ben faydasını gördüm. hatta kabızlık kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…