- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Ayni adet ağrisi yaşadım o gunlerde sonra bildiğin kırmızı kan gelmeye başladi pihti yoktu..azalarak bitti kanama.usg de kanama alanı görülmedi progestana zaten devam edıyorum.şimdilerde bişi yok inşallah sorun kalmamiştir
Allah razi olsun canım. Evet Allah in isimlerini çekiyorum . Ya musavvir Muhyi safi . Ayetelkursi Felak nas sürekli okuyorumCanım Allahım yardımcın olsun.Karnına elini koy ve El-musavvir diye tekrarla Allahımın isimlerinden biri günde en az 100 kez.Araştır istersen anlamını.Allahın izniyle geçecek inşallah.
Allah razi olsun canım Rabbim kabul etsinDualarim seninle, ben de Ayetel Kursi okudum senin icin. Allah yardimcin olsun.
Allahtan hiç ümit kesilmez hergün ne mucizeler duyuyoruz sen ümidini kaybetme herşey Allahtan değilmi ondam ne gelse kabulumuz rabbim senin için herşeyin hayırlısını versin dua edicem mutlakaCanım doktorum pazartesi gelecek onu bekliyoruz baska doktora gitmek kafa bulandırmak istemedik.. ama hicbir belirtim agrm şişligim vs kalmadı gögüslerim bile balon gibi söndü midem vs hic bulanmadı zaten. pek umudum kalmadı ama Rabbim büyük dua ediyorm O ol derse olacak.. hamişin duası kabul olur sizde dualarınızı esirgemeyin nolursagol cnm benim sorduğun için☝☝
Uzun süre ayakta kalınca bel ağrısı oluyor..Merhaba canım sağlıkla yavrusu al kucağına inş sende ara ara adet ağrısı oluyor mu bel ağrısı oluyor mu belirtilerinden bahsedermisin
Aynen pofffffffGünaydın hanımlar... tatilin son günü yarın mesai var
Ben öğretmen değilim mesai hiç bitmedi de okullar açılınca İstanbul trafiği perişan edecek bizi :/Yarin okullar aciliyor , mesai basliyor (
Aminnn !Günaydın kızlar :) çalışanlara Rabbim kuvvet versin benim gibi evde oturup sıkılanlara da sabır versiinnn:)
Amin cnm bende bir ev kusuyum ☺sıkıntıdan patlayanlardan ..Günaydın kızlar :) çalışanlara Rabbim kuvvet versin benim gibi evde oturup sıkılanlara da sabır versiinnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?