bebeğini kaybetti o yüzden sildiCanım onuda yapıyorum ama ne faydabu arada shahidaya bişey mi oldu takvimini iptal etmiş umarım kötü bişey yoktur
bebeğini kaybetti o yüzden sildi
kürtaj oldu bebeğinin kalbi durduGercekten mi bayadır girmiyorum görmedim o yüzden çok üzüldüm yadüşük mü oldu kürtaj mi
kürtaj oldu bebeğinin kalbi durdu
Her gun 1 fincan kahveye izin var ve zararı yok cnm.afiyet olsunBen bazen bir fincan kahve içiyorum zararı olur mu bilmiyorum ama tuvalete gitmeme yardımcı oluyor bağırsaklarımı çalıştırıyor. Bi sorun olur mu acaba
Senle de dogumumuz ayni gune gorunuyor. Transfer de ayni herhalde. Ikiz bebiste nasil oluyor goruntu ozelden atsan bi merak ettim :))Ben bazen bir fincan kahve içiyorum zararı olur mu bilmiyorum ama tuvalete gitmeme yardımcı oluyor bağırsaklarımı çalıştırıyor. Bi sorun olur mu acaba
Canım naptınız? Sormaya korkuyorum kötü bi haber yoktur inşallahAma alttab muayene etti görmemiş olabilir mi cidden.. ah canm ya insallah insallah
Merhaba canım normal bir durum burda bi çogumuzun böyle oluyor benim bir gün ağrıyor bir gün iyi benimde şiddetli belim ağrıyor her gün bir kere çıkarıyorum böyle geçicek korkma arkadaşım adet olmaya vücut alışmış kaç yıldır olur dedi doktor ağrısı bide adet döneminde misin ozaman da sanırım oluyormuş tüp bebek yaptıran karşı komşum abla dedi adet zammı bir ağrı olur die sağlıkla hepimiz insGünaydın herkese bugün adet ağrısı gibi bir ağrım var bacağıma kadar sızlıyor herşeyden korkar oldum kanama falan olcak diye korktum yani. normaldir dimi bu ağrı
Canım doktorum pazartesi gelecek onu bekliyoruz baska doktora gitmek kafa bulandırmak istemedik.. ama hicbir belirtim agrm şişligim vs kalmadı gögüslerim bile balon gibi söndü midem vs hic bulanmadı zaten. pek umudum kalmadı ama Rabbim büyük dua ediyorm O ol derse olacak.. hamişin duası kabul olur sizde dualarınızı esirgemeyin nolurCanım naptınız? Sormaya korkuyorum kötü bi haber yoktur inşallah
Merhaba canım sağlıkla yavrusu al kucağına inş sende ara ara adet ağrısı oluyor mu bel ağrısı oluyor mu belirtilerinden bahsedermisinBaşağrısına soğuk uygulama iyi geliyor canım... üşütme yoktur inşallah...
Rabbim can verir inşallah canım. Ümidini titirme geç duyulan da oluyor. Belki geç tutunmustur. İnşallah duyarsn canmCanım bekliyorm korkuyla.. tüp bebek merkezinde baska doktora gitsek mi dedik sonra vazgectik kendi doktorumuzu bekliyrz pazartesi gelecek.. pek ümidim kalmadı koca profesor kalbi atsa görürdü bukadar emin konusmazdı diyorm bekliyrm yine de dua ediyrm Rabbim yardımcımız olsunalttan muayene ile gorulurdu atsa mutlaka diyorm bilmiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?