2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Kabız olan arkadaşlar wc de otururken ayağinizin altına tabure koyun.etkili bi yöntem..hemen kalkmayın benim 1saat bile beklediğim oluyo..bu zor gunler geçicek kızlar birbirimize destek olmaya devam...

Ben bazen bir fincan kahve içiyorum zararı olur mu bilmiyorum ama tuvalete gitmeme yardımcı oluyor bağırsaklarımı çalıştırıyor. Bi sorun olur mu acaba

Ben bazen bir fincan kahve içiyorum zararı olur mu bilmiyorum ama tuvalete gitmeme yardımcı oluyor bağırsaklarımı çalıştırıyor. Bi sorun olur mu acaba
Senle de dogumumuz ayni gune gorunuyor. Transfer de ayni herhalde. Ikiz bebiste nasil oluyor goruntu ozelden atsan bi merak ettim :))

Kızlar fotoğraf düzenleme için tavsiye edeceğiniz program var mı şimdiki hallerimi çekip not eklemek istiyorum

Bende fotolarımı çekip göbüşümün yanina kaç haftalık olduğunu yazıyorum.bi programa yuklemedim henuz bende öğreneyim:)))

Kızlar bende eşimle her doktora donusumuzde ultrason resmiyle resim cektiriyoruz çok hoş oldu iki resimi var suan inş devamında da böyle yapmayı düşünüyorum bunları düzenleme yapıcam tablo gibi olabilir suan bu çok hoşuma gidiyor

Günaydın herkese bugün adet ağrısı gibi bir ağrım var bacağıma kadar sızlıyor herşeyden korkar oldum kanama falan olcak diye korktum yani. normaldir dimi bu ağrı

Günaydın herkese bugün adet ağrısı gibi bir ağrım var bacağıma kadar sızlıyor herşeyden korkar oldum kanama falan olcak diye korktum yani. normaldir dimi bu ağrı
Merhaba canım normal bir durum burda bi çogumuzun böyle oluyor benim bir gün ağrıyor bir gün iyi benimde şiddetli belim ağrıyor her gün bir kere çıkarıyorum böyle geçicek korkma arkadaşım adet olmaya vücut alışmış kaç yıldır olur dedi doktor ağrısı bide adet döneminde misin ozaman da sanırım oluyormuş tüp bebek yaptıran karşı komşum abla dedi adet zammı bir ağrı olur die sağlıkla hepimiz ins

Canım naptınız? Sormaya korkuyorum kötü bi haber yoktur inşallah
Canım doktorum pazartesi gelecek onu bekliyoruz baska doktora gitmek kafa bulandırmak istemedik.. ama hicbir belirtim agrm şişligim vs kalmadı gögüslerim bile balon gibi söndü midem vs hic bulanmadı zaten. pek umudum kalmadı ama Rabbim büyük dua ediyorm O ol derse olacak.. hamişin duası kabul olur sizde dualarınızı esirgemeyin nolur sagol cnm benim sorduğun için☝☝

Rabbim can verir inşallah canım. Ümidini titirme geç duyulan da oluyor. Belki geç tutunmustur. İnşallah duyarsn canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…