canım rapor hakkın varsa yılbasına kadar kullanabılecegın kadar rapor hakkını kullan :)Günaydın herkese. Başladım okula dk 1 gol 1 kustum. Şiddetli kasik ağrısı Dr aradım yumurtalık lara baskı yapmış bebekler kalan yumurta vardı o büyümüş. Zofran verdi ve rapor aldım 5 gün.
Günaydın herkese. Başladım okula dk 1 gol 1 kustum. Şiddetli kasik ağrısı Dr aradım yumurtalık lara baskı yapmış bebekler kalan yumurta vardı o büyümüş. Zofran verdi ve rapor aldım 5 gün.
Canım aynen ilk gunum kötüydü. Belim koptu ve ayaklarım okadar şiştiki ayakkabıya sığmıyo çok zor bi gundu..Günaydın herkese. Başladım okula dk 1 gol 1 kustum. Şiddetli kasik ağrısı Dr aradım yumurtalık lara baskı yapmış bebekler kalan yumurta vardı o büyümüş. Zofran verdi ve rapor aldım 5 gün.
Dr uma güveniyorum allahın izniyle bişey olmaz.okudum yorumları ben de korktum mecbur olmadıkça kullanmam sanırım.
hoşgeldin cnm hayırlı olsun benim drum vajinal baktı cnmmerhaba bayanlar aranıza yni katıldım bende mayıs annesi olucam tabi naspse bugün öğrendm:) Allah tüm herkese tattırsın bu duyguyu.bişeyi merak ettim ben aslında birine özel mesaj attım ama görmedi henüz bende merktn duramadım doktor bugün 10 gün sonra kese görücez dedi heyecandan sormadm bu ultrason vajinalmi oluyo göbektenmi.
Sagol canim tesekkur ederim.gunler gecmio kalp atisini duymadan rahatlamicm:)hoşgeldin cnm hayırlı olsun benim drum vajinal baktı cnm
Hayirlisiyla devamını dilerim canım heyecan hep var Rabbim yüzümüzü hepimizin güldürsunSagol canim tesekkur ederim.gunler gecmio kalp atisini duymadan rahatlamicm:)
Bende sormaya korkuyorum ama aklım onlardaKızlarrr G guzel gunler gorecegiz ve Y yenibidunya dan haber var mı?? İkisininde sıkıntıları vardı.. Rabbim yar ve yardımcıları olsun..
İnşaAllah iyilerdir canım..Aklım onlarda kaldı.. Sayfaya baktım herhangi bir bilgide olmayınca merak ettim..rabbim yüzlerini güldürsünBende sormaya korkuyorum ama aklım onlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?