2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

Günaydın herkese. Başladım okula dk 1 gol 1 kustum. Şiddetli kasik ağrısı Dr aradım yumurtalık lara baskı yapmış bebekler kalan yumurta vardı o büyümüş. Zofran verdi ve rapor aldım 5 gün.

Günaydın herkese. Başladım okula dk 1 gol 1 kustum. Şiddetli kasik ağrısı Dr aradım yumurtalık lara baskı yapmış bebekler kalan yumurta vardı o büyümüş. Zofran verdi ve rapor aldım 5 gün.
canım rapor hakkın varsa yılbasına kadar kullanabılecegın kadar rapor hakkını kullan :)

günaydın kızlar.
bugün işbaşı, gerçi hep masa başındayım ama kaç gündür hep uzanır haldeydim. evde zaman geçmek bilmiyor ama böyle de korku içindeyim :/

Canım zofrani araştır öyle kullan bana da acilde ki dr yazmıştı ama araştırdim cok kötü yorumlar gördüm dikkat et lütfen.

Dr uma güveniyorum allahın izniyle bişey olmaz.okudum yorumları ben de korktum mecbur olmadıkça kullanmam sanırım.

Canım aynen ilk gunum kötüydü. Belim koptu ve ayaklarım okadar şiştiki ayakkabıya sığmıyo çok zor bi gundu..

Allahım çalışan hamilerimize kolaylik versin benim beline kopuyor resmen evde olmama rağmen bulantı kusma hep var sabah Afedersiniz çıkarmadan kahvaltı yapamıyorum arada yokluyan adet agrilarida çabası Allahım hepimize kolaylik versin inş

Dr uma güveniyorum allahın izniyle bişey olmaz.okudum yorumları ben de korktum mecbur olmadıkça kullanmam sanırım.

Ben senin için dedim yoksa ben ne karışırım ama öyle bi ilacı kullanacağıma kusarim daha iyi bende çok.kötü günler geçiriyorum evimé bile giremiyorum ama yinede ilaç almıyorum dayanmak zorndayiz bugünlere gelebilmek için neler çektik Biz dikkat et yinede

merhaba bayanlar aranıza yni katıldım bende mayıs annesi olucam tabi naspse bugün öğrendm:) Allah tüm herkese tattırsın bu duyguyu.bişeyi merak ettim ben aslında birine özel mesaj attım ama görmedi henüz bende merktn duramadım doktor bugün 10 gün sonra kese görücez dedi heyecandan sormadm bu ultrason vajinalmi oluyo göbektenmi.

hoşgeldin cnm hayırlı olsun benim drum vajinal baktı cnm

Y yenibidunya bugün kontrole gidecekti hep yatıyordu, inşallah ikizler de kendi de iyidir.

Heyecan kaygı korku hiç bitmiyor gğn geçtikçe artıyor.
Bebeklerimize şimdiden Nasıl da çok alıştık, Allah hepsini korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…