- 15 Ağustos 2016
- 116
- 92
- 18
Gecmis olsun canim.. Allah tez zamanda nasip etsin bi bebis..İyi geceler kızlar doktora gittim ve maalesef kaşbi atmıyor hala cuma günü alacaklar..nasip değilmiş ne diyeyim.. teşekkürler ilginize desteğinize☝☝
Rabbim sabri verir canım... dualarımız hep sizlerle...İyi geceler kızlar doktora gittim ve maalesef kaşbi atmıyor hala cuma günü alacaklar..nasip değilmiş ne diyeyim.. teşekkürler ilginize desteğinize☝☝
Çok üzüldüm canım.. Aynı yoldan bende gectim.. Kalbinin durmasından dolayı benimde kürtajım var.. Umarım en kısa zamanda kendini toplar yeni umutlara yelken açarsın.. Herşeyden önce senin sağlığın.. Sonrası Allah kerim..İyi geceler kızlar doktora gittim ve maalesef kaşbi atmıyor hala cuma günü alacaklar..nasip değilmiş ne diyeyim.. teşekkürler ilginize desteğinize☝☝
Canım benim bundan önceki kimyasaldı kese oluşmadı onda bile o kadar üzülmüştümki ama sonra hep şey dedik herşeyin hayırlısı Allahım böylesini uygun görmüş belki ileride daha sıkıntılı bir durum olacaktı herşeyde bir hayır vardır biliyorum için çok acıyo ama biz neler yaşadık bugüne kadar ne yollardan geçtik birgün seninde yüzün gülecek elbet kendini başka şeylere var gez dolaş eve kapanmaİyi geceler kızlar doktora gittim ve maalesef kaşbi atmıyor hala cuma günü alacaklar..nasip değilmiş ne diyeyim.. teşekkürler ilginize desteğinize☝☝
Geçmiş olsun cnm Allah sabır versin inşallah tez zamanda saglikli gebelik nasip etsinİyi geceler kızlar doktora gittim ve maalesef kaşbi atmıyor hala cuma günü alacaklar..nasip değilmiş ne diyeyim.. teşekkürler ilginize desteğinize☝☝
Cnm ben iki haftada bir gidiyorum Allah korusun önemli birşey yoksa bence okadar sık gitme cnmKizlar ultrasona ne siklikla gidiyorsunuz? Benim doktor korktugumu gorunce 10 gunde 3 kez gittim bakti hep. Ama fazlasi zararli diye yorumlar okudum.. Benim gibi olan var mi ?
Rabbim yüzünü en yakın zamanda güldürsun inş cnmİyi geceler kızlar doktora gittim ve maalesef kaşbi atmıyor hala cuma günü alacaklar..nasip değilmiş ne diyeyim.. teşekkürler ilginize desteğinize☝☝
allah tez zamanda kolaylığını da versin, zor günlerin çabucak geçsin inşallah.İyi geceler kızlar doktora gittim ve maalesef kaşbi atmıyor hala cuma günü alacaklar..nasip değilmiş ne diyeyim.. teşekkürler ilginize desteğinize☝☝
Canım bundan önce çok olumsuz şeyler yaşadığım için bende çok korkuyorum inanırmısınız daha kimseye söyleyemedik bile ya bişey olursa die bundan öncekinde söylemiştik sonrada olmadı demek hem çok koydu hemde herkesi üzdük şuan bende her hafta gidiyorum en azından 16.haftaya kadar her hafta gitmeyi planlıyorum dr um gerek yok diyor ama içimdeki o ya kalbi durduysa korkusu yetiyor.ultrasonun zararı yokmuş dr um söyledi.birde benim korkum şey kalbi durursa farkedemiyosun ya öyle bikaç hafta geçerse die valla sizi bilmiyorum ama ben çok endişeliyimKizlar ultrasona ne siklikla gidiyorsunuz? Benim doktor korktugumu gorunce 10 gunde 3 kez gittim bakti hep. Ama fazlasi zararli diye yorumlar okudum.. Benim gibi olan var mi ?
Oh bi tane daha cikti benden :)) ben de cok endiseleniyor ve gidiyorum bu yuzden. Dun gece bayagi da okudum makaleleri. Su anda bugune dek hicbir zarar ispatlanamamis hicbir calismada. Ama bu zarari olmayacagi anlamina da gelmez dedi.Canım bundan önce çok olumsuz şeyler yaşadığım için bende çok korkuyorum inanırmısınız daha kimseye söyleyemedik bile ya bişey olursa die bundan öncekinde söylemiştik sonrada olmadı demek hem çok koydu hemde herkesi üzdük şuan bende her hafta gidiyorum en azından 16.haftaya kadar her hafta gitmeyi planlıyorum dr um gerek yok diyor ama içimdeki o ya kalbi durduysa korkusu yetiyor.ultrasonun zararı yokmuş dr um söyledi.birde benim korkum şey kalbi durursa farkedemiyosun ya öyle bikaç hafta geçerse die valla sizi bilmiyorum ama ben çok endişeliyim
adet dönemine yakınsan ondan da agrıların oluyordur..Kızlar benim belim aşırı ağrıyor mide bulantısı çok bel ağrısi korkutuyor beni sizde de oluyor mu bu haftalar da bel ağrısı mi çekiyoruz .
Ben cekiyorum ama ise basladim ayakta kaliyorum ya da oturma pozisyonunda uzun kaliyorum, sik sik merdiven cikiyorum bu sebepten. Ayaklarima dek iniyor agri aksamlari ve ayaklarim sisiyor. Sanirim normal.Kızlar benim belim aşırı ağrıyor mide bulantısı çok bel ağrısi korkutuyor beni sizde de oluyor mu bu haftalar da bel ağrısı mi çekiyoruz .
İnş arkadaşım inş biraz ilerlesek Allahın izniyle bizde kıyafet oda olaylarına baksam Rabbim hepimizin yüzüne baksın inş canlar bende de hep korku var bir parça bişey almaya cesaret edemiyorumSassenachen, maviyusufcuk ben de çok kaygılıyım, 1 lekelenme 2 kanama yaşadım. kontroller için merkeze devam ediyordum ama gece olan kanamalarda merkeze ulaşmak mümkün değildi bu sebeple 2. bir doktora daha gitmeye başladım, acil bir durumda hastanede acil doktorları veya ebeler mevcut. merkez 15 günde bir kontrole çağıyor, hastane de ayda bir çağıracak. her an merak içindeyim :/
inşallah zor zamanları atlatır "oh"deriz.
daha çok erken canım, sağlıkla doğsunlar da herşey yapılır, alınır inşallah. tedaviden önce bebek eşyalarına daha rahat bakıyordum şimdi hiç bakmıyorum :)İnş arkadaşım inş biraz ilerlesek Allahın izniyle bizde kıyafet oda olaylarına baksam Rabbim hepimizin yüzüne baksın inş canlar bende de hep korku var bir parça bişey almaya cesaret edemiyorum
Bende öyle canım pozitif almak la bitmiyormus bende bunu anladım ahh bi pozitif olsa diyordum şimdide şu hafta geçse sık kadar olsa die zman kovaliyoruz resmen inş sağlıkla ilerlesinlerde canimdaha çok erken canım, sağlıkla doğsunlar da herşey yapılır, alınır inşallah. tedaviden önce bebek eşyalarına daha rahat bakıyordum şimdi hiç bakmıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?