- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
9. Hafta cok kritikmis. Kalp gelisimi tamamlaniyormus. 9 u atlatirsak dogru duzgun o zaman biraz daha bi oh cekebiliriz.Bende öyle canım pozitif almak la bitmiyormus bende bunu anladım ahh bi pozitif olsa diyordum şimdide şu hafta geçse sık kadar olsa die zman kovaliyoruz resmen inş sağlıkla ilerlesinlerde canim
Yani 16.haftaya kadar mıymış kalbinin durması riski??????çokmuş beeaKızlar hepimiz aynı hisler içindeyiz bende 2.bir dr a gidiyorum normal kadın doğumcu tüp bebekle ilgilenmiyor hastaneye bağlı gece gündüz ulaşabiliyoruz tüp bebeği yapan dr prof olduğu için ulaşmak zor oluyo.şuan ne kıyafet bakıyorum ne isim,oda vs instagramda falan güzel güzel bebeklerin odaları falan var önce bakıp iç geçiriyorum sonra hemen bakma diyorum kendime bugün hastanedeki dr uma gittik herşey yolunda dedi bu kalp durmasıyla ilgili endişem konusundada ne yaparsak yapalım duracağı varsa durur 16. Haftaya kadar bu endişene yapacak bişey yok dedi bazen herşey yolundayken bir anda pat die duruyo bazende ritimsiz düzgün atımları olmayan kalpler yaşıyo bu tamamen takdiri ilahi dedi ben şey dedi hani kalbi durursa 1 ay bile farkedilmezmiş ya ben her hafta gelmek istiyorum en azından bir sıkıntı olursa çok zaman geçmeden kendimi hazırlarım dedim dr gelebilirsin ama ciddi paranoyak olmuşsun dedi ahhhh doktorum bi bilsem yıllardır yaşadıklarımızı dedim haklısın dedi.kapıda koca göbekli hamişler hepsine bakıp Allahım nolurrrrrrrr bende böyle olayımm die dualar etttimm
Bizler de başka dr da devam edıyoruz cnm.hiç sorun değil.zaten normal gebelikmiş gibi oluyo takıplerimiz extra bişi yok.yakın olan kurumda devam etmeni tavsiye ederim.hayırlı olsun.sevgilerimleBirde sizlere bir sorum olucakti benim tup bebek yaptirdigim hastane evime biraz uzak.ozel aracim yok.tasitla gidiyorum ama cok kalabalik oluyo ayakta gidiyorum oda cok yoruyo.ayrica muayenesi diger hastanelere gore pahali bi hastane.yani orda muayenelere gidersem altindan kalkamayiz:) evimin yakininda ozel bi hastane var cok cok daha uygun tasita gerek yok ve ovulen bi kadin dogumcusu var. tup bebek yaptirdigim hastanede gorunmeye mecbur muyum yoksa degistirebilir miyim doktorumu.
Cok tesekkur ederim canim cok sevindim :)Bizler de başka dr da devam edıyoruz cnm.hiç sorun değil.zaten normal gebelikmiş gibi oluyo takıplerimiz extra bişi yok.yakın olan kurumda devam etmeni tavsiye ederim.hayırlı olsun.sevgilerimle
Gunaydinn!Günaydın
Ben tüp bebek doktorumu kalp atışını duyduktan sonra bıraktım zaten devamında başka doktora geçebilirsin dedi sende değiştirebilirsinBirde sizlere bir sorum olucakti benim tup bebek yaptirdigim hastane evime biraz uzak.ozel aracim yok.tasitla gidiyorum ama cok kalabalik oluyo ayakta gidiyorum oda cok yoruyo.ayrica muayenesi diger hastanelere gore pahali bi hastane.yani orda muayenelere gidersem altindan kalkamayiz:) evimin yakininda ozel bi hastane var cok cok daha uygun tasita gerek yok ve ovulen bi kadin dogumcusu var. tup bebek yaptirdigim hastanede gorunmeye mecbur muyum yoksa degistirebilir miyim doktorumu.
Ben gıtcem arkadasım cuma gunu..cok heyecanlıyım endişeliyim..inşallah hersey yolunda gıder ve guzel sonuclanır..bızden daha erken gıden arkadaslar yazarlarsa cok sevınırım..gunaydın :) yakın zamanda 2li tarama için hastaneye gidecek var mı :) ben pazartesi gideceğim :)
nerde yaptıracaksın testi :)Ben gıtcem arkadasım cuma gunu..cok heyecanlıyım endişeliyim..inşallah hersey yolunda gıder ve guzel sonuclanır..bızden daha erken gıden arkadaslar yazarlarsa cok sevınırım..
nerde yaptıracaksın testi :)[/QUOTE
Kendi tup bebek doktorumda medıcal parkta
Ben 12. Haftaya dek gitmeyeyim dedim. 2 haftaya gidecegim.gunaydın :) yakın zamanda 2li tarama için hastaneye gidecek var mı :) ben pazartesi gideceğim :)
Kendi tup bebek doktorumda medıcal parktanerde yaptıracaksın testi :)
Valla ben bi hafta sonra kese gorucem 300 lira para istediler maddi durumum okadarina musait degil.zaten tup bebek icin baya para gitti oyuzden keseyide baska doktorda gorucem sknti olmaz heralde arrk iyi bi kadin dogumcu bulduktan sonraBen tüp bebek doktorumu kalp atışını duyduktan sonra bıraktım zaten devamında başka doktora geçebilirsin dedi sende değiştirebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?