Aynen doğru düşünmüşsün o kadarına gerek yok bence de. Yakınında bi doktor bul en iyisiValla ben bi hafta sonra kese gorucem 300 lira para istediler maddi durumum okadarina musait degil.zaten tup bebek icin baya para gitti oyuzden keseyide baska doktorda gorucem sknti olmaz heralde arrk iyi bi kadin dogumcu bulduktan sonra
Ben de pazartesi süleyman bey deyimKendi tup bebek doktorumda medıcal parkta
canım için rahat etsin ara, bence de normaldir. benim de belim biraz ağrıyor ama eskiden de ağrırdı, bu duruma mahsus değil :/Kızlar bnm belim şiddetli ağrıyor yani hep ağrı hissi var kasik agrisi yok sade bel doktoru ariycam normal diyecek eşim arama dedi sizler ne durumdasiniz yorumlarınızi bekliyorum
benim bulantım kusacak kadar hiç olmadı, hala da öyle devam ediyor. mide yanması da yaşıyormusun canım, bende o var :/Mide bulantilari az da olsa hafifleyenler var mi ? En azindan ceviz yiyebilmeye basladim galiba..
2 hafta falan inanilmazdi bende yanma, sonra bulantiya cevirdi. Simdi birazcik rahatladim bu aralar. Yemeklere karsi isteksizlik, istahsizlik var ve su icemiyorum. Bir de yedikten sonra rahatsizlik hissi.benim bulantım kusacak kadar hiç olmadı, hala da öyle devam ediyor. mide yanması da yaşıyormusun canım, bende o var :/
ben de öyle dünyayı yemiş gibiyim :/ su ise bol içiyorum.2 hafta falan inanilmazdi bende yanma, sonra bulantiya cevirdi. Simdi birazcik rahatladim bu aralar. Yemeklere karsi isteksizlik, istahsizlik var ve su icemiyorum. Bir de yedikten sonra rahatsizlik hissi.
2 kg verdim ben.2.5 kg aldım 11 haftada.sizde durumlar nasıl???
Beni cok erken cagırdı sankı ama bakalım..yarın gorecegız...ınsallah hersey yolunda ve guzeldır..Ben de pazartesi süleyman bey deyim
Allah yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girer bak maşallah 12 haftaya ulaşmışsınız böyle büyür gider inşallah. Sağlıcakla al kucağına inşallah canımBaştan beri sizleri hep takip ettim ama birçok olumsuzluklar yaşadığım için paylasimlarim olmadı. İlk bebegimi kalp atışı olmadığı için aldirdim ikinci 5 haftalikken düştü. Haziran da tekrar başladım ilaçlara bu kez iki tane konuldu. İkisi de tuttu ama 6.haftada kanamam başladı.keseler duruyordu,bir hafta hastanede yattim. Bebeğin birinin kalbi atıyordu cok sükûr 7.haftada, diğerinin gelişimi durmuştu. Ama kanama beni mahvetti. her gün kanama ve lekelenmem oldu. 11.haftaya kadar da devam etti. 12 haftaligiz suan am ultsoundq gore 11 cikti.Hep kaybetme korkusu içindeyim. Rabbim yasatmasin o acıyı kimseye. İki buçuk aydır yataktayim ve 6 kilo aldımDün ikili test için kan verdim. Burun kemiğine bakıldı ve ense kalınlığı ölçüldü. Cinsiyetimiz de net olmamakla birlikte kız gibi. Allah ım inşallah saglicakla kucağınıza almayı nasip eder hepimize.
Amin canım inşallah. Hep bi endişe ve kaygi var. Zamanla gecer inşallahAllah yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girer bak maşallah 12 haftaya ulaşmışsınız böyle büyür gider inşallah. Sağlıcakla al kucağına inşallah canım
canım, inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin, kucağına al bebeğini.Baştan beri sizleri hep takip ettim ama birçok olumsuzluklar yaşadığım için paylasimlarim olmadı. İlk bebegimi kalp atışı olmadığı için aldirdim ikinci 5 haftalikken düştü. Haziran da tekrar başladım ilaçlara bu kez iki tane konuldu. İkisi de tuttu ama 6.haftada kanamam başladı.keseler duruyordu,bir hafta hastanede yattim. Bebeğin birinin kalbi atıyordu cok sükûr 7.haftada, diğerinin gelişimi durmuştu. Ama kanama beni mahvetti. her gün kanama ve lekelenmem oldu. 11.haftaya kadar da devam etti. 12 haftaligiz suan am ultsoundq gore 11 cikti.Hep kaybetme korkusu içindeyim. Rabbim yasatmasin o acıyı kimseye. İki buçuk aydır yataktayim ve 6 kilo aldımDün ikili test için kan verdim. Burun kemiğine bakıldı ve ense kalınlığı ölçüldü. Cinsiyetimiz de net olmamakla birlikte kız gibi. Allah ım inşallah saglicakla kucağınıza almayı nasip eder hepimize.
Hem de nasıl korku.rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımuza almayı nasip eder inşallahcanım, inşallah sağlıkla ilerlesin gebeliğin, kucağına al bebeğini.
o kanama-lekelenmeler nasıl korkutuyor insanı :/ inşallah kaygılarımız yerini sevinç ve heyecana bıraksın.
Rabbim hepimize sağlıkla kucağıma almak nasip etsin hep korku var arkadaşlarım inş atlattız bu günleri mutlu günlere az kalmış olur inşHem de nasıl korku.rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımuza almayı nasip eder inşallah
hıc bır bılgım yok fıyatı konusunda... evet 11. haftaya gırer gırmez cagırıyor 2li tarama testı ıcın..Beni cok erken cagırdı sankı ama bakalım..yarın gorecegız...ınsallah hersey yolunda ve guzeldır..
acaba 2 lı tarama testının fıyatı ne kadar _?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?