- 16 Nisan 2013
- 341
- 376
- 103
Canım ne kadar ücret ödediniz nifty için?Aynen, benim merkezdeki randevum 4 hafta sonra, nifty sonucu çıkınca telefonda bilgilendirilecekmişim. Bir doktora daha gidiyorum, nifty sonucu çıkınca o da... İnsan çok merak ediyor. İnşallah herşey yolunda gitsin hepimiz için.
Canım 2400. Aynen senin dediğin gibi çok masraf, ben çok taraftar değildim doktor yaptırın Dedi eşim de istedi. İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalım.Canım ne kadar ücret ödediniz nifty için?
İnşallah iyi sonuçlar alırız canım bizim yaptırdığımız testin adı harmony diye geçiyo 1900 lira aldılar dediğin gibi bende gerek yok ye düşünmüştüm eşim çok istedi hayırlısı olsun artık hepimiz içindeCanım 2400. Aynen senin dediğin gibi çok masraf, ben çok taraftar değildim doktor yaptırın Dedi eşim de istedi. İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alalım.
Aynen öyle o zamanda 2 saat hareket etmese neden etmiyo diye yeriz kafayıBana da doktor 4 hafta sonra 16. Hafta gel dedi daha 2 hafta geçti meraktan stresden duramıyorum kasık ağrıyor ne oldu acaba falan herşeyde bi tedirginim biran önce hissetsek de kafayı yemesek
Nasıl oldun arkadasım ..Selamlar...
Iyiyim canım kanama durdu çok şükür sıkıntı yok... senin kusmalarin ne zaman oluyor?Nasıl oldun arkadasım ..
Cok şükür sevındım arkadasım .. dün öğlen kustum bide aksam yemegınden sonra cok fenaydım .. mıde yanmasından bütün gece uyuyamadım.. bugun de işe gidemedımIyiyim canım kanama durdu çok şükür sıkıntı yok... senin kusmalarin ne zaman oluyor?
Önemli değil. bu süreçte o kadar yorulduk yıprandık yaralandıkki neler yaşadığımızı bi biz bide Allah bilir bunca yıldır üstüste negatif tedaviler ,düşükler araya giren başka başka amansız hastalıklar derken çok şükür rabbime 12 haftalık hamileyim daha annemler ve kayınvalidemler dışında hiçkimseye söylemedik bile bişey olur diye bide en başta üstüste kanamaların oldu her kanamada ayaklarım öyle bi titredi öyle bi korku yaşadımki yaşayan bilir:/maviyusufcuk seni kırmak veya yargılamak istemedim, sakın yanlış anlaşılmasın zaten bilmediğimi de yazdım. sadece 2li yada 3lü taramadan birini tercih etmenin yeterli olduğunu ve bu testlerin bebege zarar verebilme tehlikesi olduğunu sanıyordum ki yanılıyorum galiba.. çok ayrıntılı detaylı bir süre.
ALLAH YARDIMCIN OLSUN SAĞLIKLA YAVRUNU KUCAKLA İNŞALLAH TÜM KALBİMLE SÖYLÜYORUM..kalbini kırdıysam kusura bakma isteyerk olmadı
Canim ellerine yapılan masaj bulantısı azaltıyor diyorlar dene cnm bide eksi elma cubuk krater temiz hava limon kolanyasi beni biraz da olsa rahatlatmisti bulantı bende de var hala devam ediyor ben iki aydır yaşıyorum bulantıyı arkadaşım inş hepimiz yavrumuza sağlıkla kavuşuruzCok şükür sevındım arkadasım .. dün öğlen kustum bide aksam yemegınden sonra cok fenaydım .. mıde yanmasından bütün gece uyuyamadım.. bugun de işe gidemedım
Canim ilk başta yediklerine dikkat et...Cok şükür sevındım arkadasım .. dün öğlen kustum bide aksam yemegınden sonra cok fenaydım .. mıde yanmasından bütün gece uyuyamadım.. bugun de işe gidemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?