- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Çok iyiymiş canım benimkine kıyasla benim sade bıçak parası 7500 dio oda ocaktan snra zam olur die düşünüyorumben de gecen hafta sordum... genelde dogumdan 1 ay once fıyat verıyoruz dedıler... ama su anda gelsenız oda susleme 1 gece yatıs bebegın butun muayenesı tahlıllerı ve kontrollerı fofograf cekımı ve album 3500 tl fıyat verdıler...
evet genelde ocakta fıyatlar artıyormus... bu arada bahsettıgım yer ızmır medıkal park...Çok iyiymiş canım benimkine kıyasla benim sade bıçak parası 7500 dio oda ocaktan snra zam olur die düşünüyorum
Benim ki bursa art canım tüp bebek merkezi inş o günleri sağlıkla görelim canım çok saol mesajın içinevet genelde ocakta fıyatlar artıyormus... bu arada bahsettıgım yer ızmır medıkal park...
Canım inşallah o günlere sağ salim gelirsek doğumu tüp bebek merkezinde yapmayı düşünmüyorum ben hem ücret fazlalığından hemde inan özel hastanedeki jinekologlar o kadar güzel ilgileniyolarki ben çok memnunum genelde maximum 3 duydum.7 çok muş yaaBenim ki bursa art canım tüp bebek merkezi inş o günleri sağlıkla görelim canım çok saol mesajın için
günaydın kızlar, öncelikle inşallah hepimiz o günleri görelim, sağlıkla doğsun bebeklerimiz.
benim de tüp bebek merkezimde takipe gittiğim doktorumun fiyatı çok yüksektir, bi kaç özel hastane ile anlaşması varmış, hastanelerin de sgk anlaşması yok, benim de özel sigortam yok. ben ayriyetten bi doktora daha devam ediyorum, kadın doğum-perinatoloji uzmanı, inşallah doğumum onunla olur, çok ilgili çok memnunum. fiyat konusunda çok erken olduğu için bi bilgim yok.
medicalpark ın da fiyatı, içeriği çok iyiymiş.
ben istanbuldayım canım, tüp bebek doktorum harici balat hastanesi mehmet aygün'e gidiyorum. kendisi çok ilgili, tüp bebek doktorumuz gibi önem veriyor. tüp bebek merkezi mesai saati sonrasında kapalı ilk etapta gece, haftasonu sıkıntılı bir durum olursa gidecek bir hastane olsun diye başlamıştım çok da memnun kaldım.Canım ben de medıcal parka gıdıyorum..tup bebegı orada yaptırmıstım doktorla devam ettım ama degıstırcem galıba.. medical parkı dusunursen doktor ısmı verebılırım..
anladım cnm ben ızmırdesın dıe dusunmüştüm. saglıklı gunler saglıklı doumlar nasıp etsın allahım.ben istanbuldayım canım, tüp bebek doktorum harici balat hastanesi mehmet aygün'e gidiyorum. kendisi çok ilgili, tüp bebek doktorumuz gibi önem veriyor. tüp bebek merkezi mesai saati sonrasında kapalı ilk etapta gece, haftasonu sıkıntılı bir durum olursa gidecek bir hastane olsun diye başlamıştım çok da memnun kaldım.
amin hepimize inşallah.anladım cnm ben ızmırdesın dıe dusunmüştüm. saglıklı gunler saglıklı doumlar nasıp etsın allahım.
insallah arkadasım cok meraklardayım. hareketlerını hıssetsek ıyı olacak..bugun cok şükür 15 haftalık olduk..cuma gunude cınsıyet ogrenırsek bizden mutlusu olmaz..amin hepimize inşallah.
bebişi ayda bir görmek çok zor olsa gerek :/belki 16. haftadan sonra hareketlerini hissedersin sen :)
bizim de bugün 13ün son günü, su gibi aksa zaman, bi bakmışız hop doğmuşlar.insallah arkadasım cok meraklardayım. hareketlerını hıssetsek ıyı olacak..bugun cok şükür 15 haftalık olduk..cuma gunude cınsıyet ogrenırsek bizden mutlusu olmaz..
inşallah o gunlerde hayırlısı ıle gelecek. bu topıkte cınsıyet ogrenen var mıydı..yoksa ılk ben mı ogrenecegım..herkes cınsıyetını ogrensın topık hareketlenır bıraz.cok sakiniz.bizim de bugün 13ün son günü, su gibi aksa zaman, bi bakmışız hop doğmuşlar.
Canim cuma kaçta kontrolüninsallah arkadasım cok meraklardayım. hareketlerını hıssetsek ıyı olacak..bugun cok şükür 15 haftalık olduk..cuma gunude cınsıyet ogrenırsek bizden mutlusu olmaz..
senin myomun ile alakalı bi gelişme oldu mu arkadaşım, başka bir doktor araştıracaktın?Canim cuma kaçta kontrolün
saat 2 de canım kontrolum..Canim cuma kaçta kontrolün
saat 2 de canım kontrolum..Canim cuma kaçta kontrolün
Canim cuma kaçta kontrolün
Benimde kontrolüm var haftasonu soracağım myom ile ilgili bir açıklamaya göre üniversite de bir profesör buldum ona gideceğimsenin myomun ile alakalı bi gelişme oldu mu arkadaşım, başka bir doktor araştıracaktın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?