- 22 Haziran 2016
- 819
- 677
- 103
- 41
canım ben de 5 gündür elevit ve ferrum fort içiyorum, hiç araştırmamıştım, gördüğüm tüm gebeler de elevit içiyordu. araştıracağım :/Kızlar doktorunuz vitamin önerdimi? Bana bi doktorum elevit önermişti ama netten baktığımda içinde domuz jelatini varmış hurafede değil kanıtlanmış.diğer doktorum imom diye bişey önermişti ona baktımda o baya iyi gibi geldi içinde omegada var onu aldım.
Canım mrb. tup bebek ıslemınden 3 ay önce previt posıtıve dıye bir vitamıne başlamıstım.. gebelıgın 11.haftasına kadar kullandım..sonra kusturmaya başladı beni..doktoruma soylemiştim..doktorumda ılacı degıstırdı demır+folıkasıt+b12 içeren bi hap verdi.. gyno ferro sanol kullanıyorum...kalsıyum ve omega cok ıyı almadıgımı dusunyorum..kontrole gıttıgımde doktora soracagım..belkı ek olarak bişey verirr..kullandıkların guzel bence..Kızlar doktorunuz vitamin önerdimi? Bana bi doktorum elevit önermişti ama netten baktığımda içinde domuz jelatini varmış hurafede değil kanıtlanmış.diğer doktorum imom diye bişey önermişti ona baktımda o baya iyi gibi geldi içinde omegada var onu aldım.
Evet canım bende çok elevit içeni gördüm hatta dr önerdi ama bak google a bi yazsana çıkıyo direkcanım ben de 5 gündür elevit ve ferrum fort içiyorum, hiç araştırmamıştım, gördüğüm tüm gebeler de elevit içiyordu. araştıracağım :/
Kalsiyum kabızlık yapıyo bende zaten ilk başta folic plus kullanmıştım içinde kalsiyum kabızlığımı arttırdı onu kesip sadece folbiol verdi.omegayı özel olarak vermedi imom un içinde vardı yoğun olarak çalıştığım için enerji olsun die verdiCanım mrb. tup bebek ıslemınden 3 ay önce previt posıtıve dıye bir vitamıne başlamıstım.. gebelıgın 11.haftasına kadar kullandım..sonra kusturmaya başladı beni..doktoruma soylemiştim..doktorumda ılacı degıstırdı demır+folıkasıt+b12 içeren bi hap verdi.. gyno ferro sanol kullanıyorum...kalsıyum ve omega cok ıyı almadıgımı dusunyorum..kontrole gıttıgımde doktora soracagım..belkı ek olarak bişey verirr..kullandıkların guzel bence..
baktım canım, öyleymiş. ben de decaviti ya da senin kullandığını danışayım.Evet canım bende çok elevit içeni gördüm hatta dr önerdi ama bak google a bi yazsana çıkıyo direk
2 litre kadar içiyorum ben.günde kac litre su içiyorsunuz..
Hayal ettim de Ayy pembiş Bandalali yumuk yumuk kız bebis yerim☺ maşallah allahım sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun inş bizde çok heyecanlıyım cinsiyet öğrenmek için sabırsızsizMerhaba kizlar benim de kizim oluyormus. 13+1 de doktorum kesin dedi. Simdi 14 olduk.
maşallah :) bize de büyük olasılıkla kız dendi ama kesin değil. hiç isim yok mu aklınızda, sağlıkla doğsun minik kuzucukEvvveeetttttt kız isimleri önerilerinize açığım dostlarımmmm:))))
Geçmiş olsun canım.ben de aynı şeyleri yaşadım. Bir buçuk ay kanamam oldu hastanede yattım çok sükûr bir aydır iyiyiz. Rabbim hicbirimize yasatmasin. Güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsunArkadaşlar herkese uzun bir aradan sonra merhabalar.Okul iş güç derken çok ihmal ettim sizibiz 16+5 olduk Allah nasip ederse oğluşum olacak...Benim ilk 3 ay biraz kötü geçti,kanamam oldu 4 gün hastanede yattım ayrıca bulantı,bel ağrısı...18 kasımda ayrıntılı ultrason bakalım ,hakkımızda hayırlısı ....
Amin canim cok tesekkur ederim. Saglikli olsun da hic onemi yok. Umuyorum ki kucagimiza sagliklica almak nasip olsun.Hayal ettim de Ayy pembiş Bandalali yumuk yumuk kız bebis yerim☺ maşallah allahım sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun inş bizde çok heyecanlıyım cinsiyet öğrenmek için sabırsızsizminitooglum
Zorla 1.5 iciyorum. Midem cok cok kotu..günde kac litre su içiyorsunuz..
Evet canım i mom u genelde öneriyorlar.EleviT sağlık ocaklarında ücretsiz dağıtılır...
Birçok kadın dogumcu imom tavsiye ediyor...
Folik asit 12. Haftaya kadar kullanılır sonrasında kan ilacına döner
Canım bizim büyük ihtimal erkek ama kız olsaydı;mina,defne,yağmur,rüya bunları düşünürdümEvvveeetttttt kız isimleri önerilerinize açığım dostlarımmmm:))))
2litre icmeye calisiyorum.hatta siselere doldurup gun sonunda ne kadar ictigimi kontrol ediyorum.günde kac litre su içiyorsunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?