2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

canım ben de 5 gündür elevit ve ferrum fort içiyorum, hiç araştırmamıştım, gördüğüm tüm gebeler de elevit içiyordu. araştıracağım :/

Canım mrb. tup bebek ıslemınden 3 ay önce previt posıtıve dıye bir vitamıne başlamıstım.. gebelıgın 11.haftasına kadar kullandım..sonra kusturmaya başladı beni..doktoruma soylemiştim..doktorumda ılacı degıstırdı demır+folıkasıt+b12 içeren bi hap verdi.. gyno ferro sanol kullanıyorum...kalsıyum ve omega cok ıyı almadıgımı dusunyorum..kontrole gıttıgımde doktora soracagım..belkı ek olarak bişey verirr..kullandıkların guzel bence..

Kalsiyum kabızlık yapıyo bende zaten ilk başta folic plus kullanmıştım içinde kalsiyum kabızlığımı arttırdı onu kesip sadece folbiol verdi.omegayı özel olarak vermedi imom un içinde vardı yoğun olarak çalıştığım için enerji olsun die verdi

EleviT sağlık ocaklarında ücretsiz dağıtılır...
Birçok kadın dogumcu imom tavsiye ediyor...
Folik asit 12. Haftaya kadar kullanılır sonrasında kan ilacına döner

Merhaba kizlar benim de kizim oluyormus. 13+1 de doktorum kesin dedi. Simdi 14 olduk.
Hayal ettim de Ayy pembiş Bandalali yumuk yumuk kız bebis yerim☺ maşallah allahım sağlıkla kucaginiza almak nasip olsun inş bizde çok heyecanlıyım cinsiyet öğrenmek için sabırsızsiz minitooglum

Arkadaşlar herkese uzun bir aradan sonra merhabalar.Okul iş güç derken çok ihmal ettim sizi biz 16+5 olduk Allah nasip ederse oğluşum olacak...Benim ilk 3 ay biraz kötü geçti,kanamam oldu 4 gün hastanede yattım ayrıca bulantı,bel ağrısı...18 kasımda ayrıntılı ultrason bakalım ,hakkımızda hayırlısı ....

Merhabalar herkese.bugun kontrolumuz vardı.bebegim hep 5-6 gün geriden gelirdi. Çok sükûr bu kez gunuyle uyumlu.16+3 gunluguz. 12.haftada kız /13.haftada erkek denmişti ama şimdi de kiz diyor doktorumuz. Sağlıklı ve hayırlı olsun da .... Heyet raporum da bitti okula baslayacagim. Nöbet işini napiyorsunuz öğretmen arkadaşlar.

Geçmiş olsun canım.ben de aynı şeyleri yaşadım. Bir buçuk ay kanamam oldu hastanede yattım çok sükûr bir aydır iyiyiz. Rabbim hicbirimize yasatmasin. Güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olsun

Amin canim cok tesekkur ederim. Saglikli olsun da hic onemi yok. Umuyorum ki kucagimiza sagliklica almak nasip olsun.

EleviT sağlık ocaklarında ücretsiz dağıtılır...
Birçok kadın dogumcu imom tavsiye ediyor...
Folik asit 12. Haftaya kadar kullanılır sonrasında kan ilacına döner
Evet canım i mom u genelde öneriyorlar.
Bu arada abim sağlık ocağı doktoru yani aile hekimi eleviti ona sordum ücretsiz verilmiyo hiç vermedik bebeklere decavitveriyoruz dedi

KIZLAR MEDİCANA ÇAMLICA ÖMER FARUK VANLIOĞLUNDA TEDAVİ GÖRMÜŞ OLAN VAR MI ? LÜTFEN ACİL TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIN ÇOK ÖNEMLİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…