- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Cokkkk merak ediyormuş insan canım her ani mutluluk dolu olsun inş hepimiz için canım ☺16. haftada netleşir dediler bana da. aynen kız ya da erkek yeter ki sağlıkla kucağımızda olsun bebeklerimiz. henüz alışverişler için de çok erken ama insan merak ediyor.
Canım aynı gün yaptırmışız heralde benimde 7 gün oldu doktorum 10-15 gün demişti sanırım haftaya çıkarmaviyusufcuk canım, nifty sonucun geldi mi? benim 7 gün oldu, acaba arayıp sorsam mı sonucu?
merkezi aradım erken tabi daha çıkmamış sonuç, pazartesi çıkar belki. sen daha önce yaptırmıştın sanırım, hangi gündü senin?Canım aynı gün yaptırmışız heralde benimde 7 gün oldu doktorum 10-15 gün demişti sanırım haftaya çıkar
geçen hafta perşembe canım 8 gün olmuş doğru.bencede pazartesi falan çıkar inşallahmerkezi aradım erken tabi daha çıkmamış sonuç, pazartesi çıkar belki. sen daha önce yaptırmıştın sanırım, hangi gündü senin?
canım benim cumartesi idi, senin daha erken gelir. inşallah sonuçlar güzel çıksın da :)Geçen hafta bugün canım cuma yani
geçen hafta perşembe canım 8 gün olmuş doğru.bencede pazartesi falan çıkar inşallah
maşallah küçük prense, sağlıkla doğsun inşallah :)Merhabalar....
Biz erkek bir bebeğiz
Prens geliyor maşallah kuzuya annesi☺
Evet canım güzel çıksında sonuç bir önce bir sonra hiç farkmezcanım benim cumartesi idi, senin daha erken gelir. inşallah sonuçlar güzel çıksın da :)
Maşallah canım sağlıkla kucağına al inş çifte mutluluk maşallah epeydir yazımiyorsun canım bulantı var mı ne durumdasin inş hrsey iyidirMrb kızlar benimde bugün kontrolum vardı çok şükür herşey yolundaymis Dr bir kız bir erkek gibi dedi tam kesin olmamakla sağlıkla dogsunlar inşallah yavrularimiz
Amin cnm inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım bulantim eskisi kadar yok azaldı çok şükür okuyorum arada ama pek yazamadim bu ara bundan sonra yazarım inşallah sen nasılsın gectimi bulantin cnm seninMaşallah canım sağlıkla kucağına al inş çifte mutluluk maşallah epeydir yazımiyorsun canım bulantı var mı ne durumdasin inş hrsey iyidir
Yok cnm ya henüz geçti diyemem bir gün iyiyse diğer gün çok oluyor iki gün azaldı biraz rahatladım dedim ama iki gündür çıkarıyorum yine çok şükür bu günümüze dört aya doğru rahatlatır diyorlar inş biraz kendime gelsem iyi olacak canımAmin cnm inşallah hepimiz sağlıkla kucağımiza alalım bulantim eskisi kadar yok azaldı çok şükür okuyorum arada ama pek yazamadim bu ara bundan sonra yazarım inşallah sen nasılsın gectimi bulantin cnm senin
İnşallah geçer cnm bulantı çok zorYok cnm ya henüz geçti diyemem bir gün iyiyse diğer gün çok oluyor iki gün azaldı biraz rahatladım dedim ama iki gündür çıkarıyorum yine çok şükür bu günümüze dört aya doğru rahatlatır diyorlar inş biraz kendime gelsem iyi olacak canım
Cnm su çok önemli mutlaka icmelisin inşallah bulantin gecerde rahat rahat icersinKizlar ben de cok korkuyorum hic su icemiyorum bulantidan dolayi. Bebek susuz demedi daha doktor ama icimde hep bi korku var ya..
Tebrik ederim canım Allah kucağınıza almayı nasip etsin Bizde pazartesi öğreneceğiz nasipseMerhabalar....
Biz erkek bir bebeğiz
Tebrik ederim canim. Allah gonlune gore versin.Cnm su çok önemli mutlaka icmelisin inşallah bulantin gecerde rahat rahat icersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?