- 19 Ağustos 2015
- 1.737
- 2.394
- 53
- 37
Çinar ismi aslında benim ismime çok uyuyor Sağol cnm böyle fikirler iyi oluyor bu arada siz cinsiyeti ne zmn öğreneceksiniz arkadaşım seninle aynı gidiyor günümüzmaviyusufcuk nifty den ses var mı canım? bu arada demir ve çınar çok güzel isimler, Yavrum benim duru nisa'yı da çok beğendim.
sağlıkla doğsun bebeklerimiz, isim bulmak çok zor :)
Pardon cnm önceki mesajın görmedim doktor tahmin mi ettin cnm hayırlısiyla gelsin prens sinÇinar ismi aslında benim ismime çok uyuyor Sağol cnm böyle fikirler iyi oluyor bu arada siz cinsiyeti ne zmn öğreneceksiniz arkadaşım seninle aynı gidiyor günümüz
bize %80 kız dendi, elif diyoruz isimeÇinar ismi aslında benim ismime çok uyuyor Sağol cnm böyle fikirler iyi oluyor bu arada siz cinsiyeti ne zmn öğreneceksiniz arkadaşım seninle aynı gidiyor günümüz
Çok güzel isim maşallah canım sağlıkla gelsin ins☺bize %80 kız dendi, elif diyoruz isime
Amin canım erkek kız hiç farketmez inan ki sağlıkla doğsun başka ne isterimPardon cnm önceki mesajın görmedim doktor tahmin mi ettin cnm hayırlısiyla gelsin prens sin
Aynen canım hele bir de bu kadar sene snra yeter ki sağlık olsun Rabbinden gelen hersey basımizin üstüne evlat evlattır candir☺Rabbim kucağıimza hepimizin sağlıkla almak nasip olsun inşAmin canım erkek kız hiç farketmez inan ki sağlıkla doğsun başka ne isterim
2 hafta öncesinde söylemişti canım erkeğe benziyo dimi geçen haftada büyük ihtimal erkek dediPardon cnm önceki mesajın görmedim doktor tahmin mi ettin cnm hayırlısiyla gelsin prens sin
Evet bakalim. Hayirlisi insallah. Saglikla gelsin de. Ultrasona her hafta giriyorum yine bu aralar kizlar. Sizde de oyle mi yaa ?günaydınlar :)
izmirden 1 kız bir erkek geliyor demek :) sağlıkla doğsunlar inşallah.
Themodernmumma zaten ne zorluklardan geçiyoruz, keşke isim seçimi anne-babaya bırakılmış olsa canım. iki isim düşünseniz? seçtiğiniz isimle hitap edilsin kuzucuğa.
Hayirli olsun insallah.Günaydın arkadaslar..benım bebegım erkek olacakmış.. allahım saglıkla hayırlısıyla dogmasını nasıp etsın ..
Beni karnım cıkmaya başladı... :)Kızlar Günaydın sağlıkla gelsin bebisler inş karnınız belli olmaya başladım mi kızlar
Benim karnım da çıktı.normalde de göbek vardı.6 kilo aldım şu ana kadar da. 13.haftadan beri hamile pantolonu giyiyorum hatta.Kızlar Günaydın sağlıkla gelsin bebisler inş karnınız belli olmaya başladım mi kızlar
Ben de gün boyu tek tük hickirik oluyor ama yüksek sesliselam güzel anne adaylari... coktandir yazmamistim.. nasil gidiyor...?? benim bulantilarim epey azaldi cokkkk sükür ama yeni problemelrim var , mesela karin agrim oluyor ve gazdan dolayi agizdan gaz cikariyorum ve hickiriik oluyor..sizde böyle olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?