Benim belim çok ağrıyor... adım atarken sanki topalliyor gibiyim...Gunaydin kizlar, ben 2 gundur kasik ve bel agrisi cekiyorum. Aynisini yasayan var mi ? Hala rahim genisliyor mudur ?
Normal miymis peki ? Ben de korktum artik.Benim belim çok ağrıyor... adım atarken sanki topalliyor gibiyim...
günaydın cnm benimde son bir haftadır oluyor aynısı hatta bacağım bile agriyor normal merak etme olabilirmişGunaydin kizlar, ben 2 gundur kasik ve bel agrisi cekiyorum. Aynisini yasayan var mi ? Hala rahim genisliyor mudur ?
Bebegi nasil hissettin peki? Nasil anladin bebek oldugunu ? Ben hissettigim bebek mi anlayamiyorum. Bi de surekli olmuyor.günaydın cnm benimde son bir haftadır oluyor aynısı hatta bacağım bile agriyor normal merak etme olabilirmiş
Cnm böyle gidiklanmalar gibi birşeyler oluyor sanki içimde birşey içten sanki minik minik kaşiyor gibi birşey ben oglumda da çok erken hissetmistim benimde zaten devamlı olmuyorBebegi nasil hissettin peki? Nasil anladin bebek oldugunu ? Ben hissettigim bebek mi anlayamiyorum. Bi de surekli olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?