2017 Nisan Tüp Bebek Anneleri :)

mrb guzel hamişler :) merak edıyorum aranızda bebek hareketlerını hıssetmeye baslayan varmı. varsa kacıncı haftada hısstmeye basladıgınnız.

Ya ben arada sanki hissediyorum gibi oluyor, boyle icerde bi cimdikleme hissi gibi.. Kazima hissi gibi, tabii bu hissettigim dogru mu, bebek hissi mi bilmiyorum.

Ben dünden beri hissediyorum 16+2 bu arada ikinci çocuğum olduğu için daha önce hissettim ilk cocugumu 20 haftalıkken hissetmiştim damar atması gibi olur yor sık değil aralıklı gibi :)))

Gunaydin kizlar, ben 2 gundur kasik ve bel agrisi cekiyorum. Aynisini yasayan var mi ? Hala rahim genisliyor mudur ?

Günaydın güzel anneler.. ben hıc hıssetmıyorum ...doktor 20. haftada hıssedersın dedı...

günaydınlar, güzel haftalar dilerim sizlere.

kasık ağrısı-bel ağrısı ben de yaşıyorum, bulantım da 12. haftadan sonra arttı, çıkaracak kadar kötü olmasam da sürekli bulantı ve iştahsızlık hissediyorum.
haftasonu karnımda bi tuhaflık hissettim, gaz sancısı gibi değildi, seyirme gibi bi hareketti, henüz çok erken ama belki de o bebektir :)

Bebegi nasil hissettin peki? Nasil anladin bebek oldugunu ? Ben hissettigim bebek mi anlayamiyorum. Bi de surekli olmuyor.
Cnm böyle gidiklanmalar gibi birşeyler oluyor sanki içimde birşey içten sanki minik minik kaşiyor gibi birşey ben oglumda da çok erken hissetmistim benimde zaten devamlı olmuyor

Günaydın arkadaşlar bel ağrısı bende de oluyor bide benim adet tarihim 20 siydi doktor adet tarihine yakın hafif ağrılar olabilir demişti vücut adet olmaya yıllarca alışmış olabilir dedi

Selam kızlar kasık ağrısı ara ara bende hep var dr um normal dedi hiç korkma özellikle sağda olur orda bi ligament var (bağ) o genişliyor korkma dedi
P pembe ucurtma canım sorma benimde 3aydan sonra başladı bulantıla ,tiksinmeler ilk aylarda hiçbişey yoktu şimdi özelllikle et gördüğümde öğürme geliyo.ve bu halde çalışmak işkence kimseye tahammülüm yok çok gerginiö hep.Ama çok şükür bunada şükür herşeye razıyım.

Hareketlerle ilgili benimde ara ara böyle gıdıklama gibi seyirmelerim oluyor ama dr um 20 .haftadan önce hissedemezsin onlar kasların gerilmesidir,gazdır falan diyo anlamadım bende

Kızlar Nasılsıniz iyi akşamlar cinsiyet öğrenler isim düşündünüz mu fikirlerimi yazalım.benim daha üç hafta var öğrenmem sağlıklı olsunlar inş yavrularımiz.
EŞİMİN kuzen bebeğinin ismine Duru Nisa koydu benim hoşuna gidiyor begenenler olur die yazdım yine arkadaşım yeni doğum yaptı oda oğluna Kutaykaan ismini koydu sizden öneriler var mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…