Benim hıçkırık nerdeyse hamile kaldığımdan beri var canım.Kasık ağrılarım benimde oluyor bu aralar.Benim bulantılarım sabahları oluyor hala.Gaz sorunundan çok kabızlık yaşıyorum malesefselam güzel anne adaylari... coktandir yazmamistim.. nasil gidiyor...?? benim bulantilarim epey azaldi cokkkk sükür ama yeni problemelrim var , mesela karin agrim oluyor ve gazdan dolayi agizdan gaz cikariyorum ve hickiriik oluyor..sizde böyle olan varmi
Neden kontrollerin bu kadar uzak ? Ayda 1 mi gidiyorsun ? Tup bebekte genelde 15 te 1 cagiriyorlar ama.Aynı şikayet ler bende de var hickirik gece yarısı bile oluyor. Cinsiyeti herkes öğrendi neredeyse ben 10 kasımda gidicem inşallah .hayırlısı olsun merak içindeyim
Neden kontrollerin bu kadar uzak ? Ayda 1 mi gidiyorsun ? Tup bebekte genelde 15 te 1 cagiriyorlar ama.
Benim de ayda bir kontrollerim.uc hafta anca dayanabildimEvet ayda 1 gidiyorum.tüp bebek de boyle oldugunu bilmuyordum.benim tercihim değil tabiki Dr öyle randevu veriyor.
Cnm kuru kayisinin iki tanesini elinle parçalayıp bir bardak suda bir gün beklet sonra hem kayısıları hem suyunu iç cnm bide yemeklerinin ustune mutlaka kimyon serp cnm kırmızı erikte bulabilirsen oda çok iyi geliyor kabizliga cnmSormayın kabızlık başa bela hergün en az 3 lt su içiyorum,kuru kayısı,incir,zeytinyağı şurupta içiyorum duphalac,dulcosoft ama hiç kar etmiyo yapamadıkça karın ağrısı gaz sıkışmalarıda oluyo öncedende hep kabızdım gebelikte bağırsakların yavaşlamasıyla dahada arttı.
İsim olarak bende çınarı beğeniyorum ama bizimde başa kayınpederin ismi gelecek büyük ihtimal eşim çok istiyo
Bende doktora en fazla 2 haftada bir gidiyorum şimdiye kadar her hafta gittim diyebilirim hem tüp bebeği yapan profesöre hemde normal bi kadın doğumcuya gidiyoruz profesör olan çok yoğun o ayda 1 falan randevu veriyo özel hastanedeki doktora durumumuzu baştan anlattık ona hrr hafta gidiyoruz çok anlayışlı birisi her hafta gidiyoruz die kızmak yerine endişelerinizi anlıyorum ne zaman endişelensen gelebilirsin dedi telefonlada arayabiliyoruz ücret olarakta hiç yormuyor profesöre 300 veriyoruz ayda 2 kez gittiğimizde bile aldı hep ücret ki kaçıncı denememiz bi seferde muayene ücreti almıyım demiyo tabi onunda hakkı bişey diyemem ama hastanede 50 lira muayene ücreti 2hafta geçmesiyse ücret ödemiyosun ve çoğu zaman doktorumuz giriş bile yaptırmıyo 5 dk bakıyo gönderiyo içimiz rahatlasın diye
2li testim normal çıktı başka hiçbir test yaptirmicam.dr umda gerek görmuyo zaten.boşuna strese gırmeye gerek yok.nazal kemik göründüyse ve ense pilisi normalse sorun yok.selamlar hanımlar....2li testi normal cıkmasına ragmen 3 lü test ıcın cagırılan var mı :)
bu arada ıkılı testten farklı yanı bebekte omurlar arasında acıklık var mı ona bakılıyormus... ve tabıkı sonuc yıne %100 değil :)
Sen de bendensin gormeden duramiyosun. :)) Bi zarari yokmus ya. 2 haftada 1 de goruverelim ne olacak :))Sormayın kabızlık başa bela hergün en az 3 lt su içiyorum,kuru kayısı,incir,zeytinyağı şurupta içiyorum duphalac,dulcosoft ama hiç kar etmiyo yapamadıkça karın ağrısı gaz sıkışmalarıda oluyo öncedende hep kabızdım gebelikte bağırsakların yavaşlamasıyla dahada arttı.
İsim olarak bende çınarı beğeniyorum ama bizimde başa kayınpederin ismi gelecek büyük ihtimal eşim çok istiyo
Bende doktora en fazla 2 haftada bir gidiyorum şimdiye kadar her hafta gittim diyebilirim hem tüp bebeği yapan profesöre hemde normal bi kadın doğumcuya gidiyoruz profesör olan çok yoğun o ayda 1 falan randevu veriyo özel hastanedeki doktora durumumuzu baştan anlattık ona hrr hafta gidiyoruz çok anlayışlı birisi her hafta gidiyoruz die kızmak yerine endişelerinizi anlıyorum ne zaman endişelensen gelebilirsin dedi telefonlada arayabiliyoruz ücret olarakta hiç yormuyor profesöre 300 veriyoruz ayda 2 kez gittiğimizde bile aldı hep ücret ki kaçıncı denememiz bi seferde muayene ücreti almıyım demiyo tabi onunda hakkı bişey diyemem ama hastanede 50 lira muayene ücreti 2hafta geçmesiyse ücret ödemiyosun ve çoğu zaman doktorumuz giriş bile yaptırmıyo 5 dk bakıyo gönderiyo içimiz rahatlasın diye
Ben bu defa diger doktora ayni haftanin sonunda gitmek zorunda kaliyorum:) Bindan sonra randevulari uzatacagim ama kocam kiziyor ya.Günaydın
bende bu sefer ilk defa 3 hafta sonraya randevu aldım daha önce hep iki hafta da bir gittim
Bence aynı hafta gitme cnm en azından diğer haftaya al randevu gün farkları orantılı olur diğer drlaBen bu defa diger doktora ayni haftanin sonunda gitmek zorunda kaliyorum:) Bindan sonra randevulari uzatacagim ama kocam kiziyor ya.
Benim 2li testim normal çıkmıştı ama 3lüyü de istedi dr.Pazartesi verdim kanı 1 hafta sonra ara dedi bekliyorum.Buarada izmir.girl le d.umuz aynı ondanda istedi.Bizim dr.umuz biraz kıl ince ayrıntısına kadar bakmak istiyor.Sanırım senin dr.unda öyleymiş çünkü genelde 2li de sorun olmayanlara 3. yü istemiyorlar diye duydum hep.İnşallah bundanda hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız canımselamlar hanımlar....2li testi normal cıkmasına ragmen 3 lü test ıcın cagırılan var mı :)
bu arada ıkılı testten farklı yanı bebekte omurlar arasında acıklık var mı ona bakılıyormus... ve tabıkı sonuc yıne %100 değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?