2017 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Kızlar
4.5 yıllık evliyim, son 1 yıldır da korunmuyoruz ama bebiş olmadı. Bu arada 3 doktora kontrole gittim yaşım genç bi sorun yok en az 1 yıl deneyin dedi. Sonra aslında eşimin sperm analizleri yaptırmak için başka doktora gittik belki aşılama falan olur diye. Gittiğimiz gün tüp bebek başldık. Meğer rezerv azmış rahimde sorun varmış. Şoka girdim 3 gün ağladım. Hani bende bişey yoktu diye. Eşimde sperm analizi yaptırdı çok iyi cıktı sonucları.
Yarın yumurta toplanıyor tam 6 gün önce gittiğim doktordan tüp bebek yaparak cıkıyorım.
Hiç bilmediğim bi konu. Dua edin bana.
Güzel haberler yazmak istiyorum buraya.
Başka bir doktora da danış canım. İnşallah bu sefer tutar da başka doktora gerek kalmaz. Eşinin değerleri iyiyse olur canım korkma

Kızlar bişey daha soracagım tecrübesizliğime verin cok soru sormamı :)
Yarın opu yu doktorumuz mu yapıyor? Pzar günü ya ondan soruyorum

Selam kizlar bsy sorcam 5.gun embiryosu icn transfer gunude dahil 7.gun de idrar testinde cikarmi gebelik.tek cizgi cikti tedirgn oldm biraz :(

Selam kizlar bsy sorcam 5.gun embiryosu icn transfer gunude dahil 7.gun de idrar testinde cikarmi gebelik.tek cizgi cikti tedirgn oldm biraz :KK43:
Hic tedirgin olma daha erken gununu bekle herkeste farklilik gosterebiliyor icini rahat tut bol bol dua et biran once umarim sende bebegine kavusursun

Hic tedirgin olma daha erken gununu bekle herkeste farklilik gosterebiliyor icini rahat tut bol bol dua et biran once umarim sende bebegine kavusursun
Insllaah cnm idrar icn erken bliyorm ama neblm az da olsa siliklik bekliyodm neyse allahtan umit kesilmez

Insllaah cnm idrar icn erken bliyorm ama neblm az da olsa siliklik bekliyodm neyse allahtan umit kesilmez
Tabiki umidini kaybetme canim sadece genelde ikiz gebeliklerde erken cizgi cikabiliyor kafani karistirma keyfine bak gunu gelince tahlil yaptirirsin

Transfer sonrasi 7.gun negatfti idrarda bgun 9.gun testimi yukleyeblrsem atim silik cikti hemen.kan verdm snucm 37 cok mutluyumm allahm devamini getrir i sllah isteyen herkese nasip olsun

Transfer sonrasi 7.gun negatfti idrarda bgun 9.gun testimi yukleyeblrsem atim silik cikti hemen.kan verdm snucm 37 cok mutluyumm allahm devamini getrir i sllah isteyen herkese nasip olsun
Maşallah arkadaşım inşsllah kat kat değerin artar sorunsuz bir hamilelik geçirir evladını kucağına alırsın:anne::anne::anne:

Canimm cok sevindim bak bosuna uzuldun Allah tamamina erdirsin

Back
X