2017 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Hayırlısı ile olsun bebisler gelsin inşallah ilk kez mi olacak sizin de ? Benim ilk tedavim kesin olmamakla beraber perşembe ya da cuma opu olacak biraz ürküyorum işin doğrusu
Inşallah canım hayırlısı artık ben doktorlara teslimim inşallah yolunda gider herşey

Hayırlısı ile olsun bebisler gelsin inşallah ilk kez mi olacak sizin de ? Benim ilk tedavim kesin olmamakla beraber perşembe ya da cuma opu olacak biraz ürküyorum işin doğrusu
Merhaba opu toplama islemimi eğer oysa benim salı günü olucak ben ondan sonra operasyon olucam nasipse o daha ürküyor beni ama doktorlarıma güveniyorum inanıyorum ki herşey güzel olucak inşallah 1 2 ay erteleme olucak sanırım geri transfer için bakalım tekrar yazarım herşey güzel olucak allahimin izniyle

Hayırlı olsun kızlar , allah hepimizin gönlünü gore verir inşallah ben de 3 transfer 2 iptal deneme var, 1 ay öncesinde aldım negatifi yorulmuştum artik yeter dedim 3 yılda 7 girisimde bulundum .

Çalıştığım haldi 4 farklı şehirde denedim pes etmedim , eşimle anladık ki ne kadar da çabalasak zamana karşı allah zamanını yazmamışsa gelmez o çok beklediğimiz melekler . Simdi yine dayanamadım aradım doktorumu bir dahaki adette geleyim mi diye . Bu hayırlı aylarda allahım inşallah bize de nasip eder en hayırlı ve en sağlıklı yavrulardan .
Yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim dualarımdasınız.

Mrb kızlar bende dün biopsi oldum rahim çizik atıldı 2 denemem olacak dondurulmuslar ile yapılacak inşallah ve yine negatif sonuç alacağım diye çok korkuyorum benim sorun pko var başka hiçbir sorun yok çok şükür bu de aranızda Ankara Novaart giden tedavi olan herhangi iyi veya kötü bir yorum alan oldu mu ?

sağolasın canım gonal f 300 ilk 4 gün, bugün 5. günü. 5. günden itibaren de orgalutan eklendi. pazar günü de kontrolüm var bakalım. senin de hayırlı olsun, başlamış mıydın tedaviye
canım muayenen nasıl gectı? ne zaman toplanıyor yumoşlar... canım ben gecen ay hıtereskopı oldum.mart 24 de adet oldum bıttı.dün yıne adet olur gıbı kanamama başladı neden olduğunu bılmıyorum.yarın dr gıdıcem. kullanıdgım ılaclardanmı bılmıyorum.

hayırlı olsun canım. bende ankaradayım genarta gıdıcem. novartıda ıyı dıye duydum canım.

dedim 3 yılda 7 girisimde bulundum
canım hayırlı olsun. inşallah güzel yumoşlar gelir... STRESS YOKKK :)

Merhaba arkadaşlar.Benimde ilk denemem olacak.Merak ettiklerim var üşenmezseniz yazarsanız çok çokk sevinirim :) adetin 2.günü gideceğim hemen o akşam yada ertesi gün ilaçlara başlıyacakmıyım ? birde iğne dedkleriniz kalçadan mı yoksa subkutanmı ? tahmini kaç gün kullanacağım ? şimdiden teşekkürler

canım oncelıkle hayırlı olsun. inşallah ılk ve son denemen olur. canım ıgneler genellıkle görebkten yapılıyor. ama uçları cok kucuk normal ıgne gıbı canını yakmıyor. ben esıme yaptırıyorum.

cevabın için teşekkürlerSizinde sağlıcakla hamile kalarak son tedaviniz olur inşallah :) Peki ilac kullanımına ne zaman başladın adetin ikinci günü muayeneden sonramı ve tahmini kaç gün sürecek

Hayırlı olsun öncelikle 2 gün gideceksiniz fsh için kan vereceksiniz yüksek çıkmazsa ayni gün başlıyorsunuz en azından benim doktorum böyle başlıyordu . Göbekten iğne yapıyorsunuz ilk 4 gün 2 sonraları 3 iğne olacak . İlk ve sin olurum umarım . Ben de baslayacam ama ne zaman bilemiyorum takatim kalmadı dile kolay 3 yılda 6 tüp denemem var

hayırdır nşallah, bugün yine kontrole gittim, galiba çarşamba perşembe gibi olacak toplama. arayacaklar bugün kan testlerim çıkınca.

Teşekkür ederim cevabınız için ne kadar sürücek ortalama

allah kolaylık versin size inşallah bu sefer hepimizin tutunur

allah kolaylık versin size inşallah bu sefer hepimizin tutunur
Benim de ilk denemem böyle sanki karanlık bi tünele giriyorum gibi hissettim kendimi inşallah hepimizin yüzü güler bu ay tomurcuklanan ağaçlar gibi biz de bebişlerinirz
Ben tek iğne ile başladım cuma gününden beri 3 iğne oluyorum bir tanesi kendiliğinden catlamayi engelliyor diğer ikisi gelişmeleri düzenliyor
Kişiden kişiye değişen bi tedavi ne kadar kullanılır dozu ne olur kac gün devam eder herkeste farklılık gösterebilir çünkü kimimizde 1 yumi oluşur kiminde 3 kiminde 10 15 ona gore ayarlama yapıyorlar
Yuksek ihtimalle cuma ya da cumartesi yumurta toplanacak en korkunç gelen bölüm benim.icin şu an bu. Orayı bi geçsem daha rahat olucam sankiii

Aynı düşünüyorum tedirginlik var bendede sabah benim Toplanacak inş. Bakalım kaç yumoş çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…