2017 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Merhabalar ..Rabbim yardımcımız olsun..sizde sorun neydi..benm de 3. denemem olacak nisan basliyacagiz

Merhabalar ..Rabbim yardımcımız olsun..sizde sorun neydi..benm de 3. denemem olacak nisan basliyacagiz
senın ıcınde hayırlısı olsun canım. net bır sorun bulunamadı bugüne kadar bende bu tedavımde dr gıdıp önce bütün testlerımı yaptırmak ıstıyorum dedım. Dırek tüp bebeğe başlamadım.gecen ay hıreteskopı oldum. rahım darlığım varmış dr genısletme yapmış ama bu bır sebebp degıldır dedı. onun dışında esım ve bana tum hormon testlerini, dna testlerını yaptırdım. Tromfoboli paneli testinde kan pıhtılaşması cıktı. 9 senedır yenı tespit edıldı maalesef. bebek olsa bile düşermiş. sizde bellı bır sorun varmı?

kızlar doktordan geldim benim bu ay anca yumurta toplama yapılıcakmış polip sanırım oluşmuş önemli bişey değilmiş ama tutunmayı engelleyebilir diye transfer yapılmaz dediler hayırlısı bakalım
belki böylesi hayırlıdır arkadaşım, polip alındıktan sonra yaparlar, herhalde çok beklemek zorunda kalmayacaksın değil mi? ertesi ay yaparlar yani. kaç yumurtan oluşmuş canım, inşallah güzel güzel embriyoların olur.

hoşgeldin canım , gerçekten en kıdemli sensin hakikaten. benim iki düşük, iki negatif tüp, bir negatif aşılama var, 4 yıllık evliyim. gerçekten stresli ama alıştım artık, transferden sonra zor olacak, hep birlikte inşallah o zor günleri atlatıp güzel haberler alacağız.

keşke böyle kıdemlı olmasaydık :) senın düşük sebebın ne canım kan pıhılaşma testi yaptırdınmı ?
yaptıdım canım, genetik normal, pıhtılaşma yok, tüm panellerin testleri yapıldı. belirli değil düşük sebebi canım.

Cnm hakknda hakkimizda hayrlisi olsun insallah.bu postta hamile kalmayan kmse kalmaz insallh=) hayrli mubarek kandil gunu dua kapilarimz aciktr insllah

arkadaşlar selam, benim bugün kontrol vardı, 7 yumoş var, biri erkenden büyüyor, o yüzden çatlamayı engelleyici iğneye başlıyorum yarın sabah. bakalım pazar günü ne görecek doktor. opuya doğru adım adım gidiyoruz, inşallah hepimizin süreci sorunsuz iyi geçer.

iki negatif tüp, bir negatif aşılama
canım hayırlı olsun şimdiden... hangı iğne ve ilaçları kullanıyorsun?

canım hayırlı olsun şimdiden... hangı iğne ve ilaçları kullanıyorsun?
sağolasın canım gonal f 300 ilk 4 gün, bugün 5. günü. 5. günden itibaren de orgalutan eklendi. pazar günü de kontrolüm var bakalım. senin de hayırlı olsun, başlamış mıydın tedaviye

Ters rahimle tüp bebek deneyen varmı aramızda acaba

Yarın sabah iki iğne olup gecesi ovitrelli vurucam pazartesi ilaç yok gece yemek yok salı 10 da hastaneye gidicem nasipse toplama işlemi yapılacak bu ay transfer yok ufak bi operasyon yapılacak sanırım önümüzdeki ay transferim yapılacak

Haydi bakalım canım hayırlı olsun, merak etme iyi gidecek herşey, toplamadan sonra da vücudun dinlenir hem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…