2017 NİSAN TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Aynı düşünüyorum tedirginlik var bendede sabah benim Toplanacak inş. Bakalım kaç yumoş çıkıcak
Inşallah bol ve kaliteli olsunlar çok da güzel geçer dilerim. Allah emeklerimizin karşılığını versin

Merhaba Biz de bütün sorunlar var ilk önce eşim de varikosel vardı ameliyat oldu sperm sayısı ve hızı düşüktür ameliyattan sonra da gittikçe düştüler daha sonra ilk tüp bebeğimizi denedik Tabii ki başka sorunlardan haberimiz yoktu Dr Herhangi bir sorun yok Sadece sperm eksik dedi tüp bebeğiniz tutacaktır emin olun dedi ama negatif sonuç alınca Ben araştırdım niçin negatif olabilir diye çünkü benim için tüp bebek kesin çözüm diye düşünüyordum eşim ve ben kromozom testleri yaptık E şimdi kromozomlarda sorun çıktı benim kromozomlarında herhangi bir sorun çıkmadı aha sonra İkinci tüp bebek için Ankara'ya gittik orada doktora bahsettik DNA hasar testi yapılması gerekiyor diye düşündük doktorumuz gerek yok dedi Çünkü zaten p g t ile tüp bebek yapılacak dedi Biz de tamam dedik �kinci tüp bebeğimizi yaptık yumurtalarımızı döllenmede bile 12 taneden ikisi dellendi onlarda ikinci gün öldüler Doktor çağırdı 3 ay sonra gelir tekrar deneyelim ama üç ay sonra aynı bir sorunla karşılaşabiliriz Ben de tamam dedim çıktım eve gittiğimde DNA hasar testi için randevu aldım çünkü ben Urfa'da yaşıyorum Urfa'da ve etrafında DNA hasar testi yapılmıyor Ankara'ya gitmişken bunu da yapmalıydım dereye hasardan yüzde 35 hasarlı çıktı daha sonra hasarlı hasarlı olduğu için olkan Baltacı Ya gittik Volkan hoca bize İlaç yazdı 3 ay sonra eşim tekrar tahlil verdi yüzde 28'e inmişti üçüncü tüp Bebeğimiz de orada yapacağız inşallah hayırlı sonuç alırız Ben de kan pıhtılaşma testi yaptım kanında pıhtı varmış gebelik oluşunca yine kullanacak mışım yani neye Elimizi attıysak içinde kaldık Hakkımızda hayırlısı olsun

Inşallah hayırlı sonuç alırsın nerede tüp bebek yapıyorsun

Merhaba benim ikinci tedavim novaart Tav Oldum doktorların ilgisi güzeldi fakat araştırma konusunda pek iyi değiller ve laboratuvar hakkında da pek güzel yorumlar almadım inşallah En doğru karar verirsin orada tedavi gördüğümden pozitif sonuç alan çok kişi gördüm Belki bizim sorunlar farklı olduğu için bizim için yapacakları bir şey yoktu Hakkında hayırlısı olsun

İnşallah canım Dr güvendiğim için ve bayağı oradan olumlu sonuç alan duyduğu m için gittim bı de diğer merkezlere göre daha uygun inşallah bu sefer olur nasip eder Rabbim hepimiz e insallahh ... Sen şu an nerde deniyirsun canım ve sorun ne ?

Genart Tan yapmayı düşünüyoruz biz de sorun eşinde sperm hız ve Morfoloji düşüklüğü var DNA hasar %29 Bir de kromozom sorunu var. Şimdiki tüp bebekte Normalde döllenme az olduğu için şimdi elektro Piazza yöntemi uygulayacağız kaliteli embriyolar oluşursa p&g t uygulayacağız

[QUOTE="delinefsim,
bızde volkan hocada yaptırdık canım sperm hasar testı cok sukur bızde bırsey çıkmadı ama volkan baltacıyı bu konuda cok ıyı dıye duydum. canım ben nısan ortasında baslıcaktım ama adet düzensızlıgı nedeniyle nisan sonuna baslıcam gibi kısmetse. GEN-ART da yaptırıcaz bızde. aynı sızın gıbı PGT genetık ıle yaptırıcaz bu sefer. GEN-ART da genetık uzmanı var bu konuda ıyı bır labarotuvar olduğunu düşünüyorum. pıhtılasmayaa canını sıkma onun caresı var en kötü 9 ay ıgne vurulucaz ama bebıslerımız ıcın değer canım.

delinefsim
canım esıne kecıboynuzu kürü yapmanı tavsıye ederım . hareketlılıge ve morfolojıye cok ıyı geliyor ınan. ayrıca volkan hocanın verecegı ılaclarlada ınsallah kromozon sorunu çözülür canım. iyi düşün iyi olsun

adacinar,
hayırlı olsun arkadaşım . korkma zaten bayıtılcaklar senı hıcbırsey hıssetmıceksın. bebişlerinle uykuya dalacaksın o kadar. streslı olmaki onlarda üzülmesin

wiri
hayırlı olsun canım. nasıl gectı yumoş toplaması? kaç yumoşun toplandı bızede haber ver

Teşekkürler kızlar yarın yazarım tekrardan heyecan ve korku birarada sanırım ama desteğiniz rahatlatıyor Allah razı olsun
canım nasıl geçti, çıktın mı? ner var ne yok? yumoşlar nasılmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…