2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Iyiymos oyleyse hayirlisi olsun sporu birakmamanada cok sevindim

Aynen canım hayatta bırakmıcam ben dediğim gibi minileri giymeden bana rahat yok

sağol canım ilk sizlerle paylaştım bu haberi bende.
dönerin ekmeğini yemiyorum zaten, domates ve biber istiyorum yanına közlenmiş yediğimde, 5-6 adet patates kızartması onunda sebebi spr yaptığım için patates kızartmasının proteion oranı yükseliyor diye. zaten 2 haftada 1 yersem yiyorum döneride.

Tebrik ederim canım.terfini bi pastayla kutlarız artık.
ahahahahah tamam canım kutlarız dert değil, haftasonu yiyorum ya valla yalan yok :) o sayede motivasyonum devam ediyo.

Yani öyle görünüyor. Çoğu salata zaten. Emin ol ben 20-30 sarma yemeden kalkmazdım
kız içinde piriç olan 3 şeyde nevrim dönüyor.
1. domatesli pilav. valla koy 3 su bardağı, hepsini yerim.
2. z.yaprak sarma, getir 1 tencereyi dibini sıyırıyım.
3. midye dolma, allahım anlamıyorum nasıl bu kadar güzel olabiliyor yaaa.

Menumu vereyim
Sabah: iki kuru kayısı, küçük kek ve yarım simit

Ara: 5 yaprak sarma
Öğle 13.30: 1 kepçe çorba
1 kase kuru fasulye ,3 kaşık pilav
yoğurt , az turşu

Ara: Türk Kahvesi
Aksam18.30: 3 Baget, 1 kase yoğurt
2.5 litre su
Bitki Çayı

Canim bize bi haftasonu menunu yazar misin merak ettim ne kadar yediğini güzel kilo veriyorsun maşallah spor da yaptığın için yağlar daha hızlı gider

Kızlar bugün ufak bir kutlama yapicaz ailecek oğlum pasta alıyorum dedi bir dilim pasta nin kalori sini mislisse iyjki yazmış dun . sakın almaaa dedim bitter çikolata al bide mısır patlatirim kutlarız dedim iyimi cocukta demiştir annem sonunda kafayı yedi diyet diye diye

canım kimin doğum günü

Canim bize bi haftasonu menunu yazar misin merak ettim ne kadar yediğini güzel kilo veriyorsun maşallah spor da yaptığın için yağlar daha hızlı gider
yani şöyle söyleyeyim bu haftasonumu, cumartesi sabah ve öğlen hafta içi gibi yedim. cumartesi akşam fasıl vardı, orada yani bulursam yedim, içtim. ekmekde yedim kızartmada. pazar sabahı serpme kahvaltı yedim, balından nutellasına, poğaçasından herşeyine. öyle doyurucu yiyince akşam kaldı. akşamınada birayla beraber patates kızartmasıdır, cajundur, soğan halkası kısaca fastfood tarzı yedim. pazartesi sabahı limonlu ılık su ile devam ettim tabi

slm kızlar
bugünkü menu
1 dilim kepekli ekmek
3 adet haşlanmış bıldırcın yum.
5 zeytin ,salatalık ,domates..biraz peynir
1 subardağı greyfurt suyu.

ara öğün yeşil elma..
öğlen menusu yok
sonra ufaklık patateskızartması istedi buzlukta köftede vardı onları pişirdim.bende öyle az bişe azıcık ucundan yedim..bir bardak ayranla..
ara ogun 5 kayısı 5 fındık
bugünkü menu bu kadar aksamlari yemiyorum..
Spor yaptım..su şimdilik 2 lt bakalım yatana kadar lt daha icebilirim..öpüyorum hepinizi bye bye...

oohhh maşallah maşallah ye anam yee serpme kahvaltilar ,fastfoodlar iyimiş ..bizde peynir zeytin dom salatalık yemekten kusalim artık..

Cnm menu gayet iyi sporu ne kadar yaptin ?

Menu iyi canm afiyet olsun :) kusura bakma nette problemn oldugunu unutmustum canim

yaa o kadarda şey etmemek lazım bee arkadaşım ..kutlama diyosun özel gün diyosun nolcakki bi dilimcikten 6 saat spor yaparsın atarsın vucuttan yağa donusmedeniyi eğlenceler cnm..bizim yerimizede ye dicemde olmicaak .

Cnm menu gayet iyi sporu ne kadar yaptin ?
spor sabah 8 de uyanmistim çocuklar uyanmadan 45 dk leslie yaptım.ama yatmadan 30 dk daha yapıcam..önümüzdeki haftada artık koşu bandında yürümeye ve koşmaya baslicam..iki üç hafta lesliyle ısınma gibi oldu..şimdi daha sıkı bir spor programı yapicam inşallah..

şimdi birazda trend konulara biraz göz atıyim barii kim kiminle Nerede neyapiyor kimin kocası kiminle kimin kV si gelinini evden atmış vs vs bakim bakalım ..birazda onlara yorum yapim bakim banlanmadan...

Çok güzel menü canım.
Pastanın kalorisini ben ķaçırmışım.merak ettim şimdi
Menün güzel canım.afiyet olsun.bu aradaki 5 kayısı gözüme fazla geldi.nedense bende hep ara öğünlerdeki fındık ve bademli kaçırıyorum.

T tuana31 tsk ederim cnm..kayısı normalde hiç sevmem ama bağırsaklari iyi düzenlediği için zor bela su içe içe yedim..yoksa 5 i bırak bana 2 bile coktu..hatta benim oglusta annem yediğine göre güzel bişeydir diye 2 tanede o yedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…