2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kızlar konuları okudum önce menümü yazayım sonra yorum yapıcam
Kahvaltı
1yumurta
2dilim salam
1dilim beyaz peynir
2dilim kaşar
5zeytin
Közlenmiş kırmızı biber
Çay
1dilim kızarmış ekmek

Ara yok

Öğlen
4kaşık yoğurt
Müsli

Ara
Sade kahve
1bitter

Akşam
Balık salata
Ekmek yok

Çay
Kuru meyve
Spor 15dkk Leslie 10dkk dans
45dkk ütü

Kızlar ayak bileğimi burktum ayağım ağrıyo inşallah bişey yoktur...

şimdi birazda trend konulara biraz göz atıyim barii kim kiminle Nerede neyapiyor kimin kocası kiminle kimin kV si gelinini evden atmış vs vs bakim bakalım ..birazda onlara yorum yapim bakim banlanmadan...
Kız noldu gri oldun sen

şimdi birazda trend konulara biraz göz atıyim barii kim kiminle Nerede neyapiyor kimin kocası kiminle kimin kV si gelinini evden atmış vs vs bakim bakalım ..birazda onlara yorum yapim bakim banlanmadan...
Ah selinim ahh içine mi doğdu banlanacagin

Bence gayet iyi bir menü canım salata ağırlıklı olmuş. Kırmızı biber dolmasına bayılırım

Çok güzel canım afiyet olsun...
Spor yokmu???

Çocuğun hevesini kırmasaydın keşke canım ince bir dilim yerdin zaten metabolizmanın maşallahı var

Gece acıkmazsan çok iyi valla bu beslenme şekliyle Harika olursun en kısa zamanda

Ya resmen sporun dinine vurmuşsun

Enimiz sonumuz limonlu su diyorsun yani Afiyet olsun canım

Maalesef canım

Süper menü canım.afiyet olsun.

Menün harika canım diyecek hiçbir şey yok. ayağın invinmis olabilir eğer önemli bir şey değilse yarına hafifler çok geçmiş olsun canım. Bu arada su miktarı ne kadar

yaa o kadarda şey etmemek lazım bee arkadaşım ..kutlama diyosun özel gün diyosun nolcakki bi dilimcikten 6 saat spor yaparsın atarsın vucuttan yağa donusmedeniyi eğlenceler cnm..bizim yerimizede ye dicemde olmicaak .
Bugün güzel haberler aldık oyuzden canım ama ben aldırmadı m yine de bir dilim kurtarsa iyi en az 4dilim yerim ben dayanamam pastaya yani 6 saat değil ancak 24saat kurtarır

Bugün güzel haberler aldık oyuzden canım ama ben aldırmadı m yine de bir dilim kurtarsa iyi en az 4dilim yerim ben dayanamam pastaya yani 6 saat değil ancak 24saat kurtarır
Evet dün bende öyle oldum işte iki çatal alayım okadarcıktan bişey olmaz dedim benim 2çatal oldu 2dilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…