Kız noldu gri oldun senşimdi birazda trend konulara biraz göz atıyim barii kim kiminle Nerede neyapiyor kimin kocası kiminle kimin kV si gelinini evden atmış vs vs bakim bakalım ..birazda onlara yorum yapim bakim banlanmadan...
Ah selinim ahh içine mi doğdu banlanacaginşimdi birazda trend konulara biraz göz atıyim barii kim kiminle Nerede neyapiyor kimin kocası kiminle kimin kV si gelinini evden atmış vs vs bakim bakalım ..birazda onlara yorum yapim bakim banlanmadan...
Menu iyi canm afiyet olsun :) kusura bakma nette problemn oldugunu unutmustum canim
Bugünkü menüm
11.30
Çeyrek su böreği
1kaşık havuç salatası
2 kaşık kereviz salatası
3 kaşık mevsim salata
3 dilim sucuk
1 sarma
1 küçük kırmızı biber dolması
Ara:
Türk kahvesi
Akşam:
5 adet sarma
Akşama yeşil çay içerim
1 tanede meyve yerim.
Menumu vereyim
Sabah: iki kuru kayısı, küçük kek ve yarım simit
Ara: 5 yaprak sarma
Öğle 13.30: 1 kepçe çorba
1 kase kuru fasulye ,3 kaşık pilav
yoğurt , az turşu
Ara: Türk Kahvesi
Aksam18.30: 3 Baget, 1 kase yoğurt
2.5 litre su
Bitki Çayı
Kızlar bugün ufak bir kutlama yapicaz ailecek oğlum pasta alıyorum dedi bir dilim pasta nin kalori sini mislisse iyjki yazmış dun . sakın almaaa dedim bitter çikolata al bide mısır patlatirim kutlarız dedim iyimicocukta demiştir annem sonunda kafayı yedi diyet diye diye
Gece acıkmazsan çok iyi valla bu beslenme şekliyle Harika olursun en kısa zamandaslm kızlar
bugünkü menu
1 dilim kepekli ekmek
3 adet haşlanmış bıldırcın yum.
5 zeytin ,salatalık ,domates..biraz peynir
1 subardağı greyfurt suyu.
ara öğün yeşil elma..
öğlen menusu yok
sonra ufaklık patateskızartması istedi buzlukta köftede vardı onları pişirdim.bende öyle az bişe azıcık ucundan yedim..bir bardak ayranla..
ara ogun 5 kayısı 5 fındık
bugünkü menu bu kadar aksamlari yemiyorum..
Spor yaptım..su şimdilik 2 lt bakalım yatana kadar lt daha icebilirim..öpüyorum hepinizi bye bye...
Ya resmen sporun dinine vurmuşsunspor sabah 8 de uyanmistim çocuklar uyanmadan 45 dk leslie yaptım.ama yatmadan 30 dk daha yapıcam..önümüzdeki haftada artık koşu bandında yürümeye ve koşmaya baslicam..iki üç hafta lesliyle ısınma gibi oldu..şimdi daha sıkı bir spor programı yapicam inşallah..
Enimiz sonumuz limonlu su diyorsun yaniyani şöyle söyleyeyim bu haftasonumu, cumartesi sabah ve öğlen hafta içi gibi yedim. cumartesi akşam fasıl vardı, orada yani bulursam yedim, içtim. ekmekde yedim kızartmada. pazar sabahı serpme kahvaltı yedim, balından nutellasına, poğaçasından herşeyine. öyle doyurucu yiyince akşam kaldı. akşamınada birayla beraber patates kızartmasıdır, cajundur, soğan halkası kısaca fastfood tarzı yedim. pazartesi sabahı limonlu ılık su ile devam ettim tabi
Maalesef canımBence gayet iyi bir menü canım salata ağırlıklı olmuş. Kırmızı biber dolmasına bayılırım
Çok güzel canım afiyet olsun...
Spor yokmu???
Çocuğun hevesini kırmasaydın keşke canım ince bir dilim yerdin zaten metabolizmanın maşallahı var
Gece acıkmazsan çok iyi valla bu beslenme şekliyle Harika olursun en kısa zamanda
Ya resmen sporun dinine vurmuşsun
Süper menü canım.afiyet olsun.Kızlar konuları okudum önce menümü yazayım sonra yorum yapıcam
Kahvaltı
1yumurta
2dilim salam
1dilim beyaz peynir
2dilim kaşar
5zeytin
Közlenmiş kırmızı biber
Çay
1dilim kızarmış ekmek
Ara yok
Öğlen
4kaşık yoğurt
Müsli
Ara
Sade kahve
1bitter
Akşam
Balık salata
Ekmek yok
Çay
Kuru meyve
Spor 15dkk Leslie 10dkk dans
45dkk ütü
Kızlar ayak bileğimi burktum ayağım ağrıyo inşallah bişey yoktur...
Menün harika canım diyecek hiçbir şey yok. ayağın invinmis olabilir eğer önemli bir şey değilse yarına hafifler çok geçmiş olsun canım. Bu arada su miktarı ne kadarKızlar konuları okudum önce menümü yazayım sonra yorum yapıcam
Kahvaltı
1yumurta
2dilim salam
1dilim beyaz peynir
2dilim kaşar
5zeytin
Közlenmiş kırmızı biber
Çay
1dilim kızarmış ekmek
Ara yok
Öğlen
4kaşık yoğurt
Müsli
Ara
Sade kahve
1bitter
Akşam
Balık salata
Ekmek yok
Çay
Kuru meyve
Spor 15dkk Leslie 10dkk dans
45dkk ütü
Kızlar ayak bileğimi burktum ayağım ağrıyo inşallah bişey yoktur...
Teşekkür ederim canımSüper menü canım.afiyet olsun.
Doğum günü değil canım bugün oğlumun doktorundan güzel haberler aldık onun içincanım kimin doğum günü
Sağol canım...Menün harika canım diyecek hiçbir şey yok. ayağın invinmis olabilir eğer önemli bir şey değilse yarına hafifler çok geçmiş olsun canım. Bu arada su miktarı ne kadar
Bir dilim pasta 500 kaloriymisÇok güzel menü canım.
Pastanın kalorisini ben ķaçırmışım.merak ettim şimdi
Menün güzel canım.afiyet olsun.bu aradaki 5 kayısı gözüme fazla geldi.nedense bende hep ara öğünlerdeki fındık ve bademli kaçırıyorum.
Geçmiş olsun canım nesi var???Doğum günü değil canım bugün oğlumun doktorundan güzel haberler aldık onun için
Bugün güzel haberler aldık oyuzden canım ama ben aldırmadı m yine de bir dilim kurtarsa iyi en az 4dilim yerim benyaa o kadarda şey etmemek lazım bee arkadaşım ..kutlama diyosun özel gün diyosun nolcakki bi dilimcikten 6 saat spor yaparsın atarsın vucuttan yağa donusmedeniyi eğlenceler cnm ..bizim yerimizede ye dicemde olmicaak .
Sağol canım doğumda koll sinirler i koptu hareketsiz doğduGeçmiş olsun canım nesi var???
Ah canım benim allahım en kısa zamanda şifasını versin inşallah...Sağol canım doğumda koll sinirler i koptu hareketsiz doğdudogdugundsn beri Dr Dr gezdik biraz düzelme var cok şükür
Evet dün bende öyle oldum işte iki çatal alayım okadarcıktan bişey olmaz dedim benim 2çatal oldu 2dilimBugün güzel haberler aldık oyuzden canım ama ben aldırmadı m yine de bir dilim kurtarsa iyi en az 4dilim yerim bendayanamam pastaya yani 6 saat değil ancak 24saat kurtarır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?