2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Kv dene yakinmisin ? yakin olmak nasil bi duygu ?
Günaydın cnm evet aynı mahalledeyiz.benim evden bakınca 100 mêtre anca...benim eşim her ne kadar yakın olsakta çok öyle gidelim gelelim yaptirmiyor annesigile...mesafe iyidir diyor tabii bende öyle düşünüyorum.bu yüzden sanırım sıkıntı çıkmıyor...ama saolsun yemek konusunda sürekli ne yapsa yollar...iyi oluyor aslında yakın olması ..çocukları bırakıp işimi yapabiliyorum..onunda bir işi misafiri olursa bende ona destek olurum.

Öyle kaynanaya can kurban:))

pamik cnm bak ben geçen hafta sadece Leslie programıyla kilo verdim.bu hafta cumadan belli sporu çok daha aza düşürdüm..Bu sefer spor pek yapmayınca kaçamaklarda olabiliyor ..Bugün güne sporla başladım hemen yediklerimë daha çok dikkat etmeye başladım..Spor cnm spor aç youtube leslieister15 ister 30 nekadar canın isterse ..bak cumayada az kaldı ..azda olsa verelim arkadaşım..zarif kibar kızlar olicagiz ne giysek yakışacak..moralimiz kendine güvenimız tavan yapıcak vede istediğimiz şeyi arasıra yicez..ve ayy kilo aldım demicez..sporu hayatımızdan tabii hiç cikarmicaz cnm..Bugün akşam menünde spor yapıldı goruceeeeeemmmmm...seni takipteyimmm..

kecigibi teeeebrik ederim hayırlı ugurlu olsun canimmm

Çoook güzel yazmışsın. Her adet dönemi aynıyım bu gün dikkat etmeye çalışıyorum sporada devam edicem inşallah. 3 mil de lastik mi ne var onu yapamıyorum da. 2 mil de az geliyor onu 2 kez tekrarlıcam sanırım. Bu akşam tekrar başlıcam inşallah.

Ne guzel bende oyle dusunuyorum her nekadar anne desekte aslinda kendi annemiz gibi olmuyor annemize nazimz gectigi gibi gecmiyor yani ben oyle dusunuyorum biz suan ayri sehirlerdeyiz ama ileride ayni sehirde olma ihtimalimiz var o yuzden evimizin cok yakin olmasi taraftari degilim mesafe herzmn icin iyidir

Cnm hangi leslie 3 milde lastik var bende iki tane leslie 3 mil var ikisinde de lastik yok farkli turleri var onjn bi bak istersen

evet kesinlikle katiliyorum sana canim spor hayatimzn bi parcasi olmali olmadigi icin ben suanda bu haldeyim

Kayinvalidesine yakin olan var mi aranizda baska onerilerinizi alabilir miyim?
biz altlı üstlü oturuyoruz canım
tavsiye etmiyorum yakın olmayı
bana yükten başka birşey değil açıkçası
evlilikten herşeyden soğudum sayesinde
çocuğum kreşe gidiyor hanım gezecem diye umursamıyor bile.
Kimse insanın annesi gibi olmuyor.

Kayinvalidesine yakin olan var mi aranizda baska onerilerinizi alabilir miyim?
Canım ne kadar uzak o kadar iyi. Benim ki yakın ama ilk 1,5 senemi zehir ettiği için haftada 1 gidiyoruz o sa safranı görsünler diye hoş torunlarını çok sevdikleri de söylenemez ya işte herkes kuralına göre oynuyo mecburen.

Kızlar bugün hiç keyfim yok yine bir saattir oğlanı uyutmaya çalışıyorumis yapamadim sinirden çat lıyoru m pilav koydum yemeye nazlaniyor küçük bey ahh ben diyette olmicaktim o pilavı goturmezmiydimmm

Kızlar bugün hiç keyfim yok yine bir saattir oğlanı uyutmaya çalışıyorumis yapamadim sinirden çat lıyoru m pilav koydum yemeye nazlaniyor küçük bey ahh ben diyette olmicaktim o pilavı goturmezmiydimmm
Hehehe yemedin dimi

E
Evet bende oyle dusunuyorum soyle bi ornek vereyim hemen hepimizn annesine nazi geciyor dimi mesela annemizin yaninda koltuga uzansakta ayak ayak ustune atsak ta pijamyla taytla gezsekte ayip olmazken bunu gelde kayinvalidenin yaninda yap ne kadar anne desekte olmuyor iste malesef hemen art niyetli dusunmeye baslanir dimi allaha sukur aramiz iyi uzak oldugumuz icin mi bilmem ama yazin gitigimizde 2 -3 ay ayni evde duruyoruz esim yokken yani ister istemz insan sıkılıyor bazen laflar batiyor insan uzerine aliniyor falan ki ben haksizliga falan hic gelemyn bi insanim annem olsa katlanamam uyaririm yani o derece

Cocugunun adi safran mi?eger oyleyse degsiik bi isim ...zehir etti derken ne yapti acaba?

Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah ben etrafımdan biri güzel haber aldımı bende çok mutlu oluyorum
Ozaman neyapıyoruz canım daha çok dikkat edip daha çok kilo veriyoruz
Dönerin ekmeğini yemesen???

Anaaa bi kutu da zero kola varmis duydunuz mu kizlar
Bu Pamik i neyapsak biz acaba
(Ayyyy dünkü hatamdan dolayı pekte eleştirmek istemiyorum ama )

Mesafeyi korumak gerçekten iyidir her kim olursa olsun canım artık dünya öyle bi hal aldı 2yüz verdinmi tepene çıkıyorlar komşun kardeşin arkadaşın çevrendeki herkes...
Ama işin olduğunda çocuğuna bakması bile çok güzel bende gurbetteyim ne annem ne kv yanımda değiller ama hasta olmaya bile korkarım çocuklarım diye sağolsun komşularım arkadaşlarım var ammmaaaa annane babane bi başka işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…