Günaydın cnm evet aynı mahalledeyiz.benim evden bakınca 100 mêtre anca...benim eşim her ne kadar yakın olsakta çok öyle gidelim gelelim yaptirmiyor annesigile...mesafe iyidir diyor tabii bende öyle düşünüyorum.bu yüzden sanırım sıkıntı çıkmıyor...ama saolsun yemek konusunda sürekli ne yapsa yollar...iyi oluyor aslında yakın olması ..çocukları bırakıp işimi yapabiliyorum..onunda bir işi misafiri olursa bende ona destek olurum.Kv dene yakinmisin ? yakin olmak nasil bi duygu ?
Ama şekersiz 0,7 kaloriAnaaa bi kutu da zero kola varmis duydunuz mu kizlar
Öyle kaynanaya can kurban:))Günaydın cnm evet aynı mahalledeyiz.benim evden bakınca 100 mêtre anca...benim eşim her ne kadar yakın olsakta çok öyle gidelim gelelim yaptirmiyor annesigile...mesafe iyidir diyor tabii bende öyle düşünüyorum.bu yüzden sanırım sıkıntı çıkmıyor...ama saolsun yemek konusunda sürekli ne yapsa yollar...iyi oluyor aslında yakın olması ..çocukları bırakıp işimi yapabiliyorum..onunda bir işi misafiri olursa bende ona destek olurum.
pamik cnm bak ben geçen hafta sadece Leslie programıyla kilo verdim.bu hafta cumadan belli sporu çok daha aza düşürdüm..Bu sefer spor pek yapmayınca kaçamaklarda olabiliyor ..Bugün güne sporla başladım hemen yediklerimë daha çok dikkat etmeye başladım..Spor cnm spor aç youtube leslieister15 ister 30 nekadar canın isterse ..bak cumayada az kaldı ..azda olsa verelim arkadaşım..zarif kibar kızlar olicagiz ne giysek yakışacak..moralimiz kendine güvenimız tavan yapıcak vede istediğimiz şeyi arasıra yicez..ve ayy kilo aldım demicez..sporu hayatımızdan tabii hiç cikarmicaz cnm..Bugün akşam menünde spor yapıldı goruceeeeeemmmmm...seni takipteyimmm..Biliyorum kuzum canım çok aşırı tatlı istiyordu dayanamadım
O zaman tam gaz çok sıkı bir şekilde devam edeceğim bir de spor eklersem çok güzel olacak.selin_01 gaz ver bana gaz vermen lazım bu kiloları spor yapmam lazım
kecigibi teeeebrik ederim hayırlı ugurlu olsun canimmmgünaydın hatunlar :)
terfi alma ihtimalim oldu. baya garip b duygu içindeyim. acaba kilo vermemin etkisi var mı bilemiyorum. pazartesi görüşmek istediler az önce. baya sevindirici bi haber bana açıkcası. hem çok çalışıyorum hem hak ettiğim maaşı alamıyorum. terfi alırsam çalışma süremde değişme olmaz, iş yükümde fark etmicek. maaşım iyileştirilecek birde belki araba verirler. olursa öyle valla süper olur. kendi arabamla gidip gelmek istemiyorum.
menüm;
sabah: limonlu, çavdarlı tost, yarım domates, 2-3 adet marul, 6 yeşl zeytin.
saat 10: yeşil çay, 10 adet badem.
öğlen: 6 yemek kaşığı misket köfte getirdim.
16: yeşil çay içicem sadece.
18: kararsızım, döner yemeyi düşünüyorum, sporda hem iyi olur diye. :)
Çoook güzel yazmışsın. Her adet dönemi aynıyımpamik cnm bak ben geçen hafta sadece Leslie programıyla kilo verdim.bu hafta cumadan belli sporu çok daha aza düşürdüm..Bu sefer spor pek yapmayınca kaçamaklarda olabiliyor ..Bugün güne sporla başladım hemen yediklerimë daha çok dikkat etmeye başladım..Spor cnm spor aç youtube leslieister15 ister 30 nekadar canın isterse ..bak cumayada az kaldı ..azda olsa verelim arkadaşım..zarif kibar kızlar olicagiz ne giysek yakışacak..moralimiz kendine güvenimız tavan yapıcak vede istediğimiz şeyi arasıra yicez..ve ayy kilo aldım demicez..sporu hayatımızdan tabii hiç cikarmicaz cnm..Bugün akşam menünde spor yapıldı goruceeeeeemmmmm...seni takipteyimmm..
Ne guzel bende oyle dusunuyorum her nekadar anne desekte aslinda kendi annemiz gibi olmuyor annemize nazimz gectigi gibi gecmiyor yani ben oyle dusunuyorum biz suan ayri sehirlerdeyiz ama ileride ayni sehirde olma ihtimalimiz var o yuzden evimizin cok yakin olmasi taraftari degilim mesafe herzmn icin iyidirGünaydın cnm evet aynı mahalledeyiz.benim evden bakınca 100 mêtre anca...benim eşim her ne kadar yakın olsakta çok öyle gidelim gelelim yaptirmiyor annesigile...mesafe iyidir diyor tabii bende öyle düşünüyorum.bu yüzden sanırım sıkıntı çıkmıyor...ama saolsun yemek konusunda sürekli ne yapsa yollar...iyi oluyor aslında yakın olması ..çocukları bırakıp işimi yapabiliyorum..onunda bir işi misafiri olursa bende ona destek olurum.
Cnm hangi leslie 3 milde lastik var bende iki tane leslie 3 mil var ikisinde de lastik yok farkli turleri var onjn bi bak istersenÇoook güzel yazmışsın. Her adet dönemi aynıyımbu gün dikkat etmeye çalışıyorum sporada devam edicem inşallah. 3 mil de lastik mi ne var onu yapamıyorum da. 2 mil de az geliyor onu 2 kez tekrarlıcam sanırım. Bu akşam tekrar başlıcam inşallah.
evet kesinlikle katiliyorum sana canimpamik cnm bak ben geçen hafta sadece Leslie programıyla kilo verdim.bu hafta cumadan belli sporu çok daha aza düşürdüm..Bu sefer spor pek yapmayınca kaçamaklarda olabiliyor ..Bugün güne sporla başladım hemen yediklerimë daha çok dikkat etmeye başladım..Spor cnm spor aç youtube leslieister15 ister 30 nekadar canın isterse ..bak cumayada az kaldı ..azda olsa verelim arkadaşım..zarif kibar kızlar olicagiz ne giysek yakışacak..moralimiz kendine güvenimız tavan yapıcak vede istediğimiz şeyi arasıra yicez..ve ayy kilo aldım demicez..sporu hayatımızdan tabii hiç cikarmicaz cnm..Bugün akşam menünde spor yapıldı goruceeeeeemmmmm...seni takipteyimmm..
biz altlı üstlü oturuyoruz canımKayinvalidesine yakin olan var mi aranizda baska onerilerinizi alabilir miyim?
hayır ne olursa olsun gidiyorum valla dün akşam 8-11 arası spordaydım. evet bilindik büyük firmalardan biri bu arada canım. :)Spora zamnn yok sanirim buraya bile ugrayamiyosun ;(
Canım ne kadar uzak o kadar iyi. Benim ki yakın ama ilk 1,5 senemi zehir ettiği için haftada 1 gidiyoruz o sa safranı görsünler diye hoş torunlarını çok sevdikleri de söylenemez ya işte herkes kuralına göre oynuyo mecburen.Kayinvalidesine yakin olan var mi aranizda baska onerilerinizi alabilir miyim?
Hehehe yemedin dimiKızlar bugün hiç keyfim yok yine bir saattir oğlanı uyutmaya çalışıyorumis yapamadim sinirden çat lıyoru m pilav koydum yemeye nazlaniyor küçük bey ahh ben diyette olmicaktim o pilavı goturmezmiydimmm
Evet bende oyle dusunuyorum soyle bi ornek vereyim hemen hepimizn annesine nazi geciyor dimi mesela annemizin yaninda koltuga uzansakta ayak ayak ustune atsak ta pijamyla taytla gezsekte ayip olmazken bunu gelde kayinvalidenin yaninda yap ne kadar anne desekte olmuyor iste malesefbiz altlı üstlü oturuyoruz canım
tavsiye etmiyorum yakın olmayı
bana yükten başka birşey değil açıkçası
evlilikten herşeyden soğudum sayesinde
çocuğum kreşe gidiyor hanım gezecem diye umursamıyor bile.
Kimse insanın annesi gibi olmuyor.
Cocugunun adi safran mi?eger oyleyse degsiik bi isim ...zehir etti derken ne yapti acaba?Canım ne kadar uzak o kadar iyi. Benim ki yakın ama ilk 1,5 senemi zehir ettiği için haftada 1 gidiyoruz o sa safranı görsünler diye hoş torunlarını çok sevdikleri de söylenemez ya işte herkes kuralına göre oynuyo mecburen.
Iyiymos oyleyse hayirlisi olsun sporu birakmamanada cok sevindimhayır ne olursa olsun gidiyorum valla dün akşam 8-11 arası spordaydım. evet bilindik büyük firmalardan biri bu arada canım. :)
Çok sevindim canım hayırlı olsun inşallah ben etrafımdan biri güzel haber aldımı bende çok mutlu oluyorumgünaydın hatunlar :)
terfi alma ihtimalim oldu. baya garip b duygu içindeyim. acaba kilo vermemin etkisi var mı bilemiyorum. pazartesi görüşmek istediler az önce. baya sevindirici bi haber bana açıkcası. hem çok çalışıyorum hem hak ettiğim maaşı alamıyorum. terfi alırsam çalışma süremde değişme olmaz, iş yükümde fark etmicek. maaşım iyileştirilecek birde belki araba verirler. olursa öyle valla süper olur. kendi arabamla gidip gelmek istemiyorum.
menüm;
sabah: limonlu, çavdarlı tost, yarım domates, 2-3 adet marul, 6 yeşl zeytin.
saat 10: yeşil çay, 10 adet badem.
öğlen: 6 yemek kaşığı misket köfte getirdim.
16: yeşil çay içicem sadece.
18: kararsızım, döner yemeyi düşünüyorum, sporda hem iyi olur diye. :)
BuAnaaa bi kutu da zero kola varmis duydunuz mu kizlar
Mesafeyi korumak gerçekten iyidir her kim olursa olsun canım artık dünya öyle bi hal aldı 2yüz verdinmi tepene çıkıyorlar komşun kardeşin arkadaşın çevrendeki herkes...Günaydın cnm evet aynı mahalledeyiz.benim evden bakınca 100 mêtre anca...benim eşim her ne kadar yakın olsakta çok öyle gidelim gelelim yaptirmiyor annesigile...mesafe iyidir diyor tabii bende öyle düşünüyorum.bu yüzden sanırım sıkıntı çıkmıyor...ama saolsun yemek konusunda sürekli ne yapsa yollar...iyi oluyor aslında yakın olması ..çocukları bırakıp işimi yapabiliyorum..onunda bir işi misafiri olursa bende ona destek olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?