- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Zaten ne zaman mutlu olsak pastayla kutlama öncekileri n yerine tutuversinler canım yaBence gayet iyi bir menü canım salata ağırlıklı olmuş. Kırmızı biber dolmasına bayılırım
Çok güzel canım afiyet olsun...
Spor yokmu???
Çocuğun hevesini kırmasaydın keşke canım ince bir dilim yerdin zaten metabolizmanın maşallahı var
Gece acıkmazsan çok iyi valla bu beslenme şekliyle Harika olursun en kısa zamanda
Ya resmen sporun dinine vurmuşsun
He işte ben de biliyomkendimi kesin 4 dilim yerdimEvet dün bende öyle oldum işte iki çatal alayım okadarcıktan bişey olmaz dedim benim 2çatal oldu 2dilim
İyi geceler canımİyi geceler kızlaaaaarrrr
İnşallah canım Allah razı olsun.29 aylıksimdiAh canım benim allahım en kısa zamanda şifasını versin inşallah...
Afiyet olsn cnm aralar fazla olmus acikcasi bi daha sadece 1 kase misir ye olur mu? ilk arada olmamis leblebi meyve cikolata kahveBugünkü menüm
Ilık su
Kahvaltim
2 haşlanmış yumurta
5 kare çay lokması
Domates salatalık ,3dilim peynir,7 zeytin,haşhaş pekmez karışımı 5cay kaşığı
Şekersiz çay
Ara :küçük kase leblebi, iki mandalina Türk kahvesi 18 g bitter çikolata
Akşam: yarım tabak bulgur pilavı,yarim tabak kıymalı patates yemeği,salata
ARA:2 kase patlamış mısır
Su 1litre
Spor 100ip atladim
Hayirdir insallh ?Doğum günü değil canım bugün oğlumun doktorundan güzel haberler aldık onun için
Iyi geceler....İyi geceler kızlaaaaarrrr
Menu spor mukemml ...gecmis olsun nerde burktun nasil simdi?Kızlar konuları okudum önce menümü yazayım sonra yorum yapıcam
Kahvaltı
1yumurta
2dilim salam
1dilim beyaz peynir
2dilim kaşar
5zeytin
Közlenmiş kırmızı biber
Çay
1dilim kızarmış ekmek
Ara yok
Öğlen
4kaşık yoğurt
Müsli
Ara
Sade kahve
1bitter
Akşam
Balık salata
Ekmek yok
Çay
Kuru meyve
Spor 15dkk Leslie 10dkk dans
45dkk ütü
Kızlar ayak bileğimi burktum ayağım ağrıyo inşallah bişey yoktur...
Banlanmak nedir kizlar ;(Ah selinim ahh içine mi doğdu banlanacagin
Supersin cnm ya msallh ....spor sabah 8 de uyanmistim çocuklar uyanmadan 45 dk leslie yaptım.ama yatmadan 30 dk daha yapıcam..önümüzdeki haftada artık koşu bandında yürümeye ve koşmaya baslicam..iki üç hafta lesliyle ısınma gibi oldu..şimdi daha sıkı bir spor programı yapicam inşallah..
Kiz aksam yemelerini kestin sen heeslm kızlar
bugünkü menu
1 dilim kepekli ekmek
3 adet haşlanmış bıldırcın yum.
5 zeytin ,salatalık ,domates..biraz peynir
1 subardağı greyfurt suyu.
ara öğün yeşil elma..
öğlen menusu yok
sonra ufaklık patateskızartması istedi buzlukta köftede vardı onları pişirdim.bende öyle az bişe azıcık ucundan yedim..bir bardak ayranla..
ara ogun 5 kayısı 5 fındık
bugünkü menu bu kadar aksamlari yemiyorum..
Spor yaptım..su şimdilik 2 lt bakalım yatana kadar lt daha icebilirim..öpüyorum hepinizi bye bye...
Kiyani şöyle söyleyeyim bu haftasonumu, cumartesi sabah ve öğlen hafta içi gibi yedim. cumartesi akşam fasıl vardı, orada yani bulursam yedim, içtim. ekmekde yedim kızartmada. pazar sabahı serpme kahvaltı yedim, balından nutellasına, poğaçasından herşeyine. öyle doyurucu yiyince akşam kaldı. akşamınada birayla beraber patates kızartmasıdır, cajundur, soğan halkası kısaca fastfood tarzı yedim. pazartesi sabahı limonlu ılık su ile devam ettim tabi
Valla supermis hafta ici dikkat hafta sonu allh ne verdiyse yaptigin spor kurtariyor seni hafta sonuda kacirmasan daha cabuk verirsinyani şöyle söyleyeyim bu haftasonumu, cumartesi sabah ve öğlen hafta içi gibi yedim. cumartesi akşam fasıl vardı, orada yani bulursam yedim, içtim. ekmekde yedim kızartmada. pazar sabahı serpme kahvaltı yedim, balından nutellasına, poğaçasından herşeyine. öyle doyurucu yiyince akşam kaldı. akşamınada birayla beraber patates kızartmasıdır, cajundur, soğan halkası kısaca fastfood tarzı yedim. pazartesi sabahı limonlu ılık su ile devam ettim tabi
Menu iyi spor yok sanirim birde su ictinmi ??Bugünkü menüm
11.30
Çeyrek su böreği
1kaşık havuç salatası
2 kaşık kereviz salatası
3 kaşık mevsim salata
3 dilim sucuk
1 sarma
1 küçük kırmızı biber dolması
Ara:
Türk kahvesi
Akşam:
5 adet sarma
Akşama yeşil çay içerim
1 tanede meyve yerim.
Aaa senin icin tekrar acariz cnm ayip ettin senn cann sagolsunSelam kızlar
Nasılsıniz ne var ne yok kaynanalar konusulmus en can alıcı konuda ben yokmusum ya
Mislisse buradayım canım netle alakali sorunum var demiştim ya hatta yarım saat öncede girmeye çalıştım giremedim sinir oldum interneti 1 gb uzattım ayin 22 sine kadar.
Ne guzel allh bozmasin diyelim bizde o zamn :)Bugün bende hiç giremedim.kahvaltıya davetliydim.eve yeni giriyorum.mükellef bir sofrayla sınavdan geçtim.belkide geçememişimdir.menümü yazınca notumu düşersiniz
Kayınvalide konusuna gelince biz yakın oturuyoruz.birbirimizi severiz.yardımcı oluruz.kırmamaya çalışırız.ama mesafeliyizdir.2mizde sınırımızı biliriz.tabi bu benden kaynaklanan bişey değil.kayınvalidem anlayışlı kadındır.tabiki o beni kızı gibi düşünemez.bende onu kendi annem gibi göremem.ama şimdiye kadar kayınvalide gelin ilişkisini iyi götürdük.bundan sonrada böyle devam ederiz iñş.ama altlıüstlü otursaydık böyle olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?