2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Annemler geliyor ya hazırlık hazırlık canım...
Ben artıdayım kesin göbeğimden anlıyorum
Çokda dikkat edemedim....
Bu hafta olsun bakalım haftaya görecek bu vücut nasıl diyet yapılırmış nasıl yağ yakılırmış

Kizlar nerdesiniz??? Yarin tarti gunu bakalim nolcak varmi tahminler ?? Gunler ne cabuk geciyor ya dimi? ;(
valla ben haftanın birincisi olabilirimmmmm..resimli atıcam tartiyi...Bugün tartildim ...şimdi soylemiyimmm ..heyecanı kaçmasın..ama gercektente günler su gibi akıp gidiyor..aslında en güzel kilo verme dönemi..yaza hazır olalım kizlar..

waaayyyy işte bunu naz bu azimle gelirsen...haftanın birincisi olursun bebisim..

Kizlar nerdesiniz??? Yarin tarti gunu bakalim nolcak varmi tahminler ?? Gunler ne cabuk geciyor ya dimi? ;(
kızlar zaten aranıza pek katılamıyorum. sizi fazla takip edemiyorum. yarın kilo mu görünce bana çok kızacaksınız. çok özür diliyorum hepinizden. inşallah bende sizleri takip ede ede hırslanır zayıflarım

bugünkü menüm u vereyim
Saat 10:30
Kahvaltim 2 haşlanmış yumurta.1 dilim peynir.bir tatlı kaşığı salçalı sos.bir tatlı kaşığı bal.marul.maydonoz.sekersiz çay.
ARA: Türk kahvesi 3minik lokum .yarım kase leblebi.
Yeşil çay
Öğle:bir tabak kısır.10biber turşusu(ne bereketli kısir 3.gun yiyorum:)))
Akşam:3 kaşık kuru fasulye.birkaşıkPirinc pilavı.salata.yarim kase yoğurt.
Ara bir tabak yoğurtlu meyve
Yatmadan tarçın lı süt içerim
Su bir buçuk litre yi tamamladım
Spor 15dk

Güzel menü canım.bugün bende senden özenerek kahvaltıda marul yedim:)

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
8.00 ılık sirkeli su
Tam b.ekmeğinden tost
1çeri domates
Marul

Ara:
1bardak süt
1 bademli hurma

Öğlen:
12.30 3 kaşık kıymalı karnıbahar
Salata 2 kaşık yoğurt

Ara:
15.30 yeşil çay
20 kabak çekirdeği
1 bademli hurma

Akşam :
18.30 1 lahmacun
Ayran salata

Su 1 litre 2.5 litreye tamamlarım.
Mutfakta işim biterse 5 mil leslie yaparım

fma mrb cnm ..hergün giremesende sen kendini bilip diyetini sporunu yaparsan hedefine ulaşırsin zaten canım...

bende onu dicektim..hergün kısır var menüde..ama sağlıklı olduğu için bi sakıncası olacagini sanmıyorum.onun dışında menu güzel canım..afiyet olsunnnn..

afiyet olsun canım menun güzelmiş..5 mil Leslie yi iyi yapabiliyorsun..bende 3 milden sonrası olmuyor..yada çok ara vermem gerekiyor...dinleniP dinlenip yani...seni tebrik ederim...

İyi akşamlar kızlar..
benim menu
sabah 1 tas sütlü çorba..ekmek yarim dilim..
ara öğün yok..
saat kaçta yedim hatırlayamadım..
1 adet lahmacun..
çok az salata
1 çay bardağı ayran
akşam ..5 yemek kaşığı muhallebi..
Spor malesef ..
su 8 bardak icebildim..
4 tane daha içerim ..

afiyet olsun canım menun güzelmiş..5 mil Leslie yi iyi yapabiliyorsun..bende 3 milden sonrası olmuyor..yada çok ara vermem gerekiyor...dinleniP dinlenip yani...seni tebrik ederim...
Sağol canım.her akşam 5 mil yapmıyorum.Bazen 3 bazen 5 yapıyorum.Bi taraftan televizyonu açıyorum.eğlenceli oluyor.

Senin de menün güzelmiş canım.afiyet olsun

Afiyet olsun güzel menun canım

Menun kararında canım. Afiyet şifa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…