2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Ooo harika bir enerji gördüm sendehadi bakalım takiptesiniz naz5403 le hanginiz daha fazla vereceksiniz

Günaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah yarım peynirli tost
öğlen bir kase tavuç çorbası bir dilim ekmek
akşam bir porsiyon fırında köfte patates salata 2 mandalina
su 2 litre
bugün niyetliyim inşallah akşama kemik sulu tarhana çorbası ve patlıcan güveç salata düşünüyorum nasipse.

canım çok geçmiş olsun

bende aynı durumdayım moralim çok bozuk
biz sıcacık evimizde mis gibi yemeklerimizi yerken insanlar orda sefil bir şekilde hayatta kalma mücadelesi veriyorlar. Yutkunamıyorum kendimi tutamıyorum bazen. Cehennemin varlığı olmasa teselli bulamazdım sanırım.

doktora gitmedin mi canım sorun neymiş?
benim 4 gündür gelmiyo ben çok fazla stres yaptım şiştim iyice yarın korkuyorum + çıkmaktan

Menun hafif afiyet olsun.Allah kabul etsin

Güzel hafif menü canım.Allah kabul etsin.iftarda bizi de dualarında hatırla.
Aleykümselam canım.benim midede küçülür ınş.

Güzel hafif menü canım.Allah kabul etsin.iftarda bizi de dualarında hatırla.

Aleykümselam canım.benim midede küçülür ınş.

Dikkat edersen gerçekten küçülür kuzum. Ben arada tatlı cips filan yiyorum tutamıyorum ama bu sanırım verdiğim kilonun ve normaldede zaten kilomun az olmasından sanırım bi rahatlık var yanlış anlama sakın ama siz fazla olduğunuz için dikkat etmeniz lazım.

Merhaba canım benim çok teşekkür ederim..oyy annenin ellerinden öperim..aleyküm selam canım..
ve süper işte midenin kuculmesi işte artık şimdi kilo vermeye başlarsin..

Sanada günaydın canım.Bugün nasılsın?mi den düzeldi mı?
mrb canım..Bugün sabah bir kepçe sütlü çorba icebildim..oda nerdeyse tekrar gidiyordu...şimdi de butün kemiklerimin içi ağrıyor...ama bu hastalığın bi artısı oldu..oda çok fena kilo vermisim..eşimde hortlaga dondün diyor..

Merhaba canım benim çok teşekkür ederim..oyy annenin ellerinden öperim..aleyküm selam canım..
ve süper işte midenin kuculmesi işte artık şimdi kilo vermeye başlarsin..
İnşallah 3,5 kilom kaldı onuda veririm de kurtulurum artık ya.annemden yanacıklarından öpüyo kuzum :))

Insallah daha iyi olursun dikkat et kendine nane limon icebiliyomusun birde dun zencefil onermistim okudin mu bilmiyorum

Guzel menu afiyet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…