- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Ooo harika bir enerji gördüm sendeCok mu kacamak yapiyorum ya sizce ;( dogruda olabilir ... ama kizlar 40 gun cok dikkat etmem gerekiyor ahanda buraya yaziyorum 30 ocakta mislisse 75 kg olmazsa bu topigi birakiyorum bu kadar da netim !!!Allahin izniyle herhangi bir saglik problemim olmazsa 75 kg yu gosterecgim size insallahvira mislisse tutamazsin gari beni tarih bunu yazacak cok pis gaza geldim
canım çok geçmiş olsunmrb kızlar..
Bugünku menum sadece kahvaltı
1 şu bar.tarçınlı süt
2 has.yum.1 dilim sade ekmek kızartması
domates,salatalık,zeytin,peynir
3 şu bardağı suda ictim..daha sonra öğlen doğru fındıkla badem yedim 5 er tane..,
sonra oğlumla oynuyordum birden karnıma öyle bir sancı girdi ki coktüm kaldım yarım saat sonrada bir başladı istifra,ishal yaa berbat oldum. 5 kez kustum..diğerini demiyorum 10 dk ya bir yani..agzim dilim kurudu su icsem banyoya kosuyorum..fena usutmusum..şimdi yatıyorum..menulerinizi okurken bile midem gitti..Özür dilerim tabii..hepinizi çok öpüyorum..@pamik anneciginin ellerinden öperim..
bende aynı durumdayım moralim çok bozukKizlar nasilsiniz nasil gidiyor ? Benim biraz midem agriyor yine bugunlerde iyi degilim gibi son zamanlrda yasadikalrimiz yani hepimizi ilgilendiren su teror olaylari etrafimizda yasanan savas halepin durumu falan biraz uzuluyorum kafama takiyorum sanirim ...
doktora gitmedin mi canım sorun neymiş?Bu arada kızlar Benim adetim tam 1buçuk ay gecikti sanırım onun içinde dengesizlikler yaşıyorum hormonlarım alt üst oldu resmen adet olsam rahatlayacam bigün gayet dengeli beslenirken bigün resmen kendimi kaybediyorum....
Ama ne olan olsun bu kilolar gidecek Nisan'da 2beden küçüleceğim ahanda buraya yazıyorum
Menun hafif afiyet olsun.Allah kabul etsinGünaydın hanımlar
dünkü menüm
sabah yarım peynirli tost
öğlen bir kase tavuç çorbası bir dilim ekmek
akşam bir porsiyon fırında köfte patates salata 2 mandalina
su 2 litre
bugün niyetliyim inşallah akşama kemik sulu tarhana çorbası ve patlıcan güveç salata düşünüyorum nasipse.
Güzel hafif menü canım.Allah kabul etsin.iftarda bizi de dualarında hatırla.Günaydın hanımlar
dünkü menüm
su 2 litre
bugün niyetliyim inşallah akşama kemik sulu tarhana çorbası ve patlıcan güveç salata düşünüyorum nasipse.
Aleykümselam canım.benim midede küçülür ınş.selin_01 canımsınn çok geçmiş olsun. Ayrıca annemin hepinize selamı var :)
Bu arada gerçekten midem küçülmüş ben kendimi tutamam yerim diyordum ama mide müsade etmiyor zaten. O yüzden artık korkmuyorum. Midem beni kontrol altına almış çoktan :))
Sanada günaydın canım.Bugün nasılsın?mi den düzeldi mı?Gunaydin kizlarr..masallah herkes cok hirslanmis.masallah iste boyle devam edersek onumuzde hic bir kilo kalmaz..
Güzel hafif menü canım.Allah kabul etsin.iftarda bizi de dualarında hatırla.
Aleykümselam canım.benim midede küçülür ınş.
Merhaba canım benim çok teşekkür ederim..oyy annenin ellerinden öperim..aleyküm selam canım..selin_01 canımsınn çok geçmiş olsun. Ayrıca annemin hepinize selamı var :)
Bu arada gerçekten midem küçülmüş ben kendimi tutamam yerim diyordum ama mide müsade etmiyor zaten. O yüzden artık korkmuyorum. Midem beni kontrol altına almış çoktan :))
mrb canım..Bugün sabah bir kepçe sütlü çorba icebildim..oda nerdeyse tekrar gidiyordu..Sanada günaydın canım.Bugün nasılsın?mi den düzeldi mı?
İnşallah 3,5 kilom kaldı onuda veririm de kurtulurum artık ya.annemden yanacıklarından öpüyo kuzum :))Merhaba canım benim çok teşekkür ederim..oyy annenin ellerinden öperim..aleyküm selam canım..
ve süper işte midenin kuculmesi işte artık şimdi kilo vermeye başlarsin..
Insallah daha iyi olursun dikkat et kendine nane limon icebiliyomusun birde dun zencefil onermistim okudin mu bilmiyorummrb canım..Bugün sabah bir kepçe sütlü çorba icebildim..oda nerdeyse tekrar gidiyordu...şimdi de butün kemiklerimin içi ağrıyor...ama bu hastalığın bi artısı oldu..oda çok fena kilo vermisim..eşimde hortlaga dondün diyor..
Guzel menu afiyet olsun cnmGünaydın hanımlar
dünkü menüm
su 2 litre
eveet insallah....Gunaydin kizlarr..masallah herkes cok hirslanmis.masallah iste boyle devam edersek onumuzde hic bir kilo kalmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?