Yok canım Yok senin gibi çayın yanında kendimi kaybettim ve cıısslar yedim annemlerde gelip gitsinler daha bi azimle sarılacağım inşallah...Menun cok iyi bugun herkes sanrim ev isi yapmis spor niyetine o da binevi spor zaten
Öğlen muffinler akşam ikramlar olmasa çok güzel menü olacakmış aslında canımKizlar bugunku menum karisik oldu bilmiyorum nedne boyle oldu;(
Sabah ogle bir yine 13 sulari 2 has yum kk peynr 2 dlm ekmek 2 tatli kasigi bal ev yapimikaymak cay yesillik
Ara 2 mini muffin
Aksam 1 kase merc.corba 7-8 izgara kofte cok az pat.
Kizartma tursu 1 bardak ayran 2 dlm ekmek
Ara 4-5 ikram cay
Su 1.5 lt
Spor yok yapasimda var ama yok ;(
Geçmiş olsun canım.allah şifa versin.mrb kızlar..
Bugünku menum sadece kahvaltı
1 şu bar.tarçınlı süt
2 has.yum.1 dilim sade ekmek kızartması
domates,salatalık,zeytin,peynir
3 şu bardağı suda ictim..daha sonra öğlen doğru fındıkla badem yedim 5 er tane..,
sonra oğlumla oynuyordum birden karnıma öyle bir sancı girdi ki coktüm kaldım yarım saat sonrada bir başladı istifra,ishal yaa berbat oldum. 5 kez kustum..diğerini demiyorum 10 dk ya bir yani..agzim dilim kurudu su icsem banyoya kosuyorum..fena usutmusum..şimdi yatıyorum..menulerinizi okurken bile midem gitti..Özür dilerim tabii..hepinizi çok öpüyorum..@pamik anneciginin ellerinden öperim..
Bugün 3 mil yaptım canım.şimdi biraz plates yapıcam.Canm menu iyi sporu
canm menun iyi sporun 5 mil mi yine ?
Benimde gözüme muffin ve ikramlar takıldı canım.Kizlar bugunku menum karisik oldu bilmiyorum nedne boyle oldu;(
Sabah ogle bir yine 13 sulari 2 has yum kk peynr 2 dlm ekmek 2 tatli kasigi bal ev yapimikaymak cay yesillik
Ara 2 mini muffin
Ara 4-5 ikram cay
Su 1.5 lt
Biraz fazla kaçmış ama olsun arada olur telafi edersinyarinKizlar bugunku menum karisik oldu bilmiyorum nedne boyle oldu;(
Ara 2 mini muffin
Ara 4-5 ikram cay
Su 1.5 lt
Mislisse mi dikkat etmiyor onun menüsünde ilk defa bu kadar kaçamak gordum .Öğlen muffinler akşam ikramlar olmasa çok güzel menü olacakmış aslında canım
Sen niye çok dikkat edemiyorsun canım hep bir kaçamakların oluyo bende sendenim hoşda
Ama emzirmenin kıymetini bil gerçekten ekstra kalori harcıyorsun canım
İnşallah canımBu arada kızlar Benim adetim tam 1buçuk ay gecikti sanırım onun içinde dengesizlikler yaşıyorum hormonlarım alt üst oldu resmen adet olsam rahatlayacam bigün gayet dengeli beslenirken bigün resmen kendimi kaybediyorum....
Ama ne olan olsun bu kilolar gidecek Nisan'da 2beden küçüleceğim ahanda buraya yazıyorum
Seni seniii bide bana kiziyodun demi sende goturmussun cissslariYok canım Yok senin gibi çayın yanında kendimi kaybettim ve cıısslar yedim annemlerde gelip gitsinler daha bi azimle sarılacağım inşallah...
Bu hafta aynı çıkmaya razıyım almıysyımda
Yok canım ekmek yemekten kesmiyor herzaman bukadar abartmıyo ama 2-3 gündür muffin görüyorum...Mislisse mi dikkat etmiyor onun menüsünde ilk defa bu kadar kaçamak gordum .
Ay sorma canım ama benim seninki gibi Harika bir metabolizmam Yok canım yaaaaSeni seniii bide bana kiziyodun demi sende goturmussun cissslari
Aman iyi tekrar geçmiş olsun...güzel arkadaşlarım çok teşekkür ederim..suan biraz daha iyiyim..öpüyorum hepinizi..yarına görüşürüz inşallah..
Ayni ben hem hormon konusu hem de azim konusundaBu arada kızlar Benim adetim tam 1buçuk ay gecikti sanırım onun içinde dengesizlikler yaşıyorum hormonlarım alt üst oldu resmen adet olsam rahatlayacam bigün gayet dengeli beslenirken bigün resmen kendimi kaybediyorum....
Ama ne olan olsun bu kilolar gidecek Nisan'da 2beden küçüleceğim ahanda buraya yazıyorum
Ne yarini telafi ettim sayilir bile 1 saati geckin spor yaptim 40 dk yuruyus + 30 dk basen hareketleri sabaha kadar eruycek yaglarim ohhh rahatladim psikoljm duzeldi sankiBiraz fazla kaçmış ama olsun arada olur telafi edersinyarin
Ohh iyi olda canm benim gorusuruz yaringüzel arkadaşlarım çok teşekkür ederim..suan biraz daha iyiyim..öpüyorum hepinizi..yarına görüşürüz inşallah..
Cok mu kacamak yapiyorum ya sizce ;( dogruda olabilir ... ama kizlar 40 gun cok dikkat etmem gerekiyor ahanda buraya yaziyorum 30 ocakta mislisse 75 kg olmazsa bu topigi birakiyorum bu kadar da netim !!!Allahin izniyle herhangi bir saglik problemim olmazsa 75 kg yu gosterecgim size insallahÖğlen muffinler akşam ikramlar olmasa çok güzel menü olacakmış aslında canım
Sen niye çok dikkat edemiyorsun canım hep bir kaçamakların oluyo bende sendenim hoşda
Ama emzirmenin kıymetini bil gerçekten ekstra kalori harcıyorsun canım
Benim en buyuk rakibim sensin insallah yarida birakmazsin beni ;( bakalim kim nisanda ideal kgsuna kavusacakYok canım Yok senin gibi çayın yanında kendimi kaybettim ve cıısslar yedim annemlerde gelip gitsinler daha bi azimle sarılacağım inşallah...
Bu hafta aynı çıkmaya razıyım almıysyımda
Annemler hafta sonu gidecek canım....Benim en buyuk rakibim sensin insallah yarida birakmazsin beni ;( bakalim kim nisanda ideal kgsuna kavusacakbu sosyal medyaninda boyle olumsuz tarafi var tam alisiyosun sonra bisey oluyo gerek ailesel gerek saglik sonra alistigin kisi pat gidiyor onu hic sevmiyorum o yuzden ben elimden geldigince onu yapmamaya caliscagim insllah sizlerde hedefinize ulasana kadar burayi birakmazsiniz birde tavsiyem hicbiseyi erteleme annenler ne zmn gelip gidecekler bizm kaybedeck zamnnz yok kacamak yaptigimiz her an hedefe ulasma suremiz uzuyor malesef birde su metabolzmam iyi calissa da daha cabuk gitse ama pes etmiycem etmiycem seni de surukleyecegim pesimden gor sen !!!
He bak haklisin ekmekleri benimde gozume takılıyor hepYok canım ekmek yemekten kesmiyor herzaman bukadar abartmıyo ama 2-3 gündür muffin görüyorum...
Yoksa yanlış bişey mi dedim canım
Benimde bazen yediklerim artı olarak dönüyor canım telafi ediyorum ben sadece azaltiyim yeter işte orada sanslyimAy sorma canım ama benim seninki gibi Harika bir metabolizmam Yok canım yaaaa
Kesin hemen 300-500 + olarak göner canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?