2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menun cok iyi bugun herkes sanrim ev isi yapmis spor niyetine o da binevi spor zaten
Yok canım Yok senin gibi çayın yanında kendimi kaybettim ve cıısslar yedim annemlerde gelip gitsinler daha bi azimle sarılacağım inşallah...
Bu hafta aynı çıkmaya razıyım almıysyımda

Öğlen muffinler akşam ikramlar olmasa çok güzel menü olacakmış aslında canım
Sen niye çok dikkat edemiyorsun canım hep bir kaçamakların oluyo bende sendenim hoşda
Ama emzirmenin kıymetini bil gerçekten ekstra kalori harcıyorsun canım

Bu arada kızlar Benim adetim tam 1buçuk ay gecikti sanırım onun içinde dengesizlikler yaşıyorum hormonlarım alt üst oldu resmen adet olsam rahatlayacam bigün gayet dengeli beslenirken bigün resmen kendimi kaybediyorum....
Ama ne olan olsun bu kilolar gidecek Nisan'da 2beden küçüleceğim ahanda buraya yazıyorum

Geçmiş olsun canım.allah şifa versin.
Canm menu iyi sporu
canm menun iyi sporun 5 mil mi yine ?
Bugün 3 mil yaptım canım.şimdi biraz plates yapıcam.

Benimde gözüme muffin ve ikramlar takıldı canım.

Biraz fazla kaçmış ama olsun arada olur telafi edersinyarin

Mislisse mi dikkat etmiyor onun menüsünde ilk defa bu kadar kaçamak gordum .

İnşallah canım

Ayni ben hem hormon konusu hem de azim konusunda o duzensizlik icin de sogan kurunu uygukayacagim yarin basliyorum insallah....

Cok mu kacamak yapiyorum ya sizce ;( dogruda olabilir ... ama kizlar 40 gun cok dikkat etmem gerekiyor ahanda buraya yaziyorum 30 ocakta mislisse 75 kg olmazsa bu topigi birakiyorum bu kadar da netim !!!Allahin izniyle herhangi bir saglik problemim olmazsa 75 kg yu gosterecgim size insallahvira mislisse tutamazsin gari beni tarih bunu yazacak cok pis gaza geldim

Yok canım Yok senin gibi çayın yanında kendimi kaybettim ve cıısslar yedim annemlerde gelip gitsinler daha bi azimle sarılacağım inşallah...
Bu hafta aynı çıkmaya razıyım almıysyımda
Benim en buyuk rakibim sensin insallah yarida birakmazsin beni ;( bakalim kim nisanda ideal kgsuna kavusacak bu sosyal medyaninda boyle olumsuz tarafi var tam alisiyosun sonra bisey oluyo gerek ailesel gerek saglik sonra alistigin kisi pat gidiyor onu hic sevmiyorum o yuzden ben elimden geldigince onu yapmamaya caliscagim insllah sizlerde hedefinize ulasana kadar burayi birakmazsiniz birde tavsiyem hicbiseyi erteleme annenler ne zmn gelip gidecekler bizm kaybedeck zamnnz yok kacamak yaptigimiz her an hedefe ulasma suremiz uzuyor malesef birde su metabolzmam iyi calissa da daha cabuk gitse ama pes etmiycem etmiycem seni de surukleyecegim pesimden gor sen !!!

Annemler hafta sonu gidecek canım....
Sürükle kız gözünü seveyim sürükle bırakma beni....
Annemler gitsin tsm gaz devam ama ben gurbetteyim onlar gelince kasamam 2/3 gün bana izin ver canım çok özledim onları....

Yok canım ekmek yemekten kesmiyor herzaman bukadar abartmıyo ama 2-3 gündür muffin görüyorum...
Yoksa yanlış bişey mi dedim canım
He bak haklisin ekmekleri benimde gozume takılıyor hepyanlis bisi niye diyesin elestirilmezsek inan hiçbirimiz veremeyiz ben de ilk defa bu kadar kaçamak bir arada gordum onu söylemek istedim.

Ay sorma canım ama benim seninki gibi Harika bir metabolizmam Yok canım yaaaa
Kesin hemen 300-500 + olarak göner canım
Benimde bazen yediklerim artı olarak dönüyor canım telafi ediyorum ben sadece azaltiyim yeter işte orada sanslyim bak dün gece eşim çifte kavrulmuş lokum getirmiş birtane ye dedi kahvenin yanında yutkundum yutkundum dedim ki ben o hakkımı sabah kahve keyfimde kullanayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…