2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Nerdesin canm hastamiydin artik aramizda degilmisin?

M
Menune hayran kaldim dogrusu bu ne kisir dedigim anda parantes icinde belirtmisin bereketli diye

Menu cok iyi canm afiyet olsun

Kesinlikle haklisin yaza kalmadan kurtulalim su piiiiisss kglalardan insallah....

Midene gore yine iyi yemissin afiyet olsun canim yarinki tarti rakamini da cok merak ediyorum dogrusu bakalim ne olcak

Kizlar benim menu bugun bayagi az yedim sanki ekmek olarak yani sekersiz cayim basarili cok sukur sirf sekersiz diye aksam bi kupa icmeme ragmen neyse

Sabah ogle bir yine 13 sulari 1 has yum.kk peynir 1 dlm ekmek sekersz cay 1 tatli kasigi bal ve salatalk

Ara 1 kucuk kase leblebi ile kuru uzm

Aksam firinda 5-6 adet cinekop salata bi dlm ekmek 1 bardak taze meyve suyu

Su 2 lt

Spor 1 saat yuyuyus

Cok sukur bugunu de atlattik ama ben kendimi cok siskin hissediyorum arkadaslar hayirlisi bakalim yarin ola hayrola insallah...

Güzel menü canım senin kilonu merak ediyorum menülerin hep güzeldi canım kesin -desin...

Bugün iyi atlatmışsın canım menün güzel.

Menün süper canım yarın senide merak ediyorum bu hafta hiç kaçamak yapmadın helal olsun valla....

Harika menü canım
İnşallah hep böyle olur devamı gelir...
Sakın moral bozmak Yok canım +- ne çıkarsa biz daha yolun başındayız bak senin bugünkü menü tam olmuş bu şekilde devam edersen haftada 1kilo garanti çünkü bizim kilomuz çok daha hızlı veririz...
Bende annemleri yolladıktan sonra kolları sıvayacam yarın + bekliyorum çünkü çok şiş hissediyorum kendimi haftaya bi kadın doğuma gidecem artık onunda etkisi vardır demi

Kahvaltı
1poğaça
1yumurta
Peynir zeytin
Çay

Öğlen
Havuçlu patatesli yoğurtlu salata 1kase
1tabak yoğurtlu gevrek

Ara kahve 2kare bitter

1dilim çikolatalı ekmek (oğlumun yanında uyuya kalmışım uyandığımda saldırdım gerisi gelecekti zor tuttum kendimi)

Akşam
2kaşık makarna
3kaşık ıspanak
Turşu (çok yedim)

Spor yok

Kızlar ben 2gün menü paylaşmayacağım sizinde aklınıza cısları sokmak istemiyorum ama sizi takip edeceğim olurmu????

Evet olmaz mi ne zmn gidiyor annenler?

Menu i
Menu iyi cnm ama yinede paylas menu ya

Tebrikler canım. Ben dün kaçırdım sütlü Nuriyeyi görünce öğlen çıkabilirsem tartılıcam. Annemde yok tartı. Bakalım Ne çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…